Užite si letný pobyt v kúpeľných Dudinciach v 3* Hoteli Hviezda. Tešte sa na neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom, saunovým svetom a vírivkou. Čaká vás tiež romantické nočné kúpanie, adventure golf a možnosť zapožičania bicyklov aj Nordic Walking palíc. Stravovanie je počas pobytu zabezpečené formou chutné polpenzie a poteší aj welcome drink a káva v Lobby bare. Za dobrého počasia sa môžete tešiť aj na večerné grilovanie so živou hudbou každý piatok.

O ubytovaní

Hotel Hviezda *** ponúka komfortné ubytovanie uprostred kúpeľného mesta. Nachádza sa iba 850 m (cca 10 minút chôdze) od obľúbeného termálneho kúpaliska Dudinka a tiež od Rímskych kúpeľov, dochovaných historických kamenných bazénov, kde kedysi vyvierali termálne pramene. Hostia sem jazdia celoročne najmä za odpočinkom, ktorý môžete spojiť aj s poznávaním zaujímavostí v okolí. Za návštevu stojí napríklad zvláštny monument Dudinské travertíny (1 km), ktoré vznikli vyzrážaním vody okolo minerálnych prameňov. Prejsť si môžete aj Náučný chodník Dudinskej travertíny, ktorý vás prevedie jednotlivými prameňmi a ďalšími útvarmi.

Pokiaľ si chcete zájsť na výlet, rozhodne odporúčame návštevu Banskej Štiavnice (39,6 km). V histórii bolo toto mesto významné pre svoje zlaté a strieborné bane, v súčasnosti sa radí k najkrajším miestam na Slovensku a jeho časť je dokonca zapísaná na Zozname pamiatok UNESCO. Mesto uchváti hlavne milovníkov histórie a architektúry, ktorí si užijú návštevu Starého a Nového zámku, kostola sv. Kataríny, radničného námestia s krásnymi domami a ďalších miest. Zaujímavá bude ale aj prehliadka Botanickej záhrady s 220 druhmi drevín, Banského skanzenu (súčasť Banského múzea) alebo Banskoštiavnického betlehemu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 90 zrekonštruovaných izieb typu Standard. Sú vybavené manželskou posteľou, telefónom, LCD televíziou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Každá izba má navyše balkón, z ktorého budete mať pekný výhľad do okolia.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť na raňajky formou bufetu, obedy a večere, ktoré si budete môcť vybrať zo širokej ponuky mäsitých i vegetariánskych jedál, domácich aj medzinárodných špecialít pripravených z lokálnych a kvalitných surovín. Na záver si doprajte sladkú bodku v podobe zákusku z hotelovej cukrárne alebo obľúbeného nápoja v lobby bare. Počas leta hotelová reštaurácia podáva aj grilované špeciality na terase za zvuku živej hudby.

Kde budete relaxovať?

Príjemný odpočinok na vás čaká vo vyhrievanom vnútornom bazéne (cca 30 °C) s atrakciami, ako sú vodné trysky, clony a chrliče. Voda v bazéne je navyše bohatá na minerálne látky. Moderná wellness zóna disponuje fínskou, parnou aj infra saunou a vírivkou.

Dopriať si môžete tiež masáže a balneo procedúry od vyškoleného personálu, vrátane thajských a shiatsu masáží, rašelinových zábalov a ďalších ošetrení. Špecialitou je potom patentovaná MLS® laserová terapia, ktorá pomáha pri bolestiach kĺbov, opuchoch a ďalších zdravotných problémoch. V hoteli je možné využiť aj služby solária a kozmetického salónu a k rozpohybovaniu vám poslúži rehabilitačné SM cvičenie alebo vybavené fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Svoje deti zverte do rúk vyškolenej animátorke v detskom kútiku. S pomocou hračiek, rozprávok a náučných hier sa zabavia počas celej doby vášho oddychu. V lete sa zas vyskáču na trampolíne, alebo sa zabavia na šmýkačkách či hojdačkách.

Niečo naviac

Po oddychu vo wellness a prechádzkach v krásnom okolí si doprajte akčnú zábavu - zahrajte si napríklad bowling alebo minigolf.

Hotel Hviezda ***

Hotel Hviezda ***

Okružná 123 , Dudince
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel HVIEZDA, s.r.o. IČ: 36309494


+421 455 583 231

recepcia@hviezda-dudince.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,9 km