Maďarské kúpeľné mestečko Mezőkövesd leží neďaleko Egeru a Miskolca. Vydajte sa do Zsóry Liget Vendégház ***, ktorý ponúka kontinentálne raňajky a ubytovanie v komfortnej izbe. V cene balíčka navyše budete mať neobmedzený vstup do klasických aj termálnych bazénov a saunového sveta v 400 m vzdialenom Balneo Hoteli Zsori Thermal & Wellness ***.

O ubytovaní

Zsóry Liget Vendégház *** sa nachádza v kúpeľnom mestečku Mezőkövesd na severe Maďarska. Vydajte sa za odpočinkom vo wellness aj nezabudnuteľnými zážitkami do malebného regiónu na úpätí pohoria Bükk.

Mezőkövesd je ideálnou destináciou pre dovolenku plnú relaxácie. Obľúbený areál zážitkových termálnych kúpeľov Zsóry Mezőkövesd je od ubytovania vzdialený len 500 m. K dispozícii je tu 22 bazénov, saunový svet a najrôznejšie atrakcie pre malých aj veľkých. Ďalej môžete v Mezőkövesde navštíviť múzeum poľnohospodárstva (4,5 km) alebo skanzen tradičných domov Matyó (4,8 km) s atmosférou 19. storočia.

Zaujímavé výletné ciele však nájdete aj v okolí. Jedným z nich je neďaleké historické mesto Eger (18 km), v ktorom stojí za návštevu Egerský hrad (23 km) a malebné námestie Kis-Dobó tér (24 km) lemované nádhernými pôvodnými meštianskymi domami. Za krásnym výhľadom na celé mesto a okolitú krajinu vystúpte po točitom schodisku na vyhliadkovú plošinu slávneho minaretu (25 km). Po prechádzke po pamiatkach si môžete oddýchnuť v termálnych kúpeľoch Eger (24 km), ktoré sa tešia mimoriadnej obľube. Región okolo Egeru je významnou vinárskou oblasťou, a tak odporúčame ochutnať legendárne víno Býčia krv v niektorej z početných vínnych pivníc.

Ďalším skvelým výletným cieľom je mesto Miškovec (45 km), ktorého dominantou je stredoveký hrad Diósgyőr (46 km). V unikátnych jaskynných kúpeľoch Miskolc Tapolca (46 km) si môžete dopriať relaxáciu v úplne jedinečnom prostredí.

Za krásami prírody vyrazte do Národného parku Hortobágy (40 km), ktorý vyniká rozmanitosťou svojej fauny a flóry. Na jeho území nájdete soľné lúky, pastviny, sprašové stepi, lužné lesy, háje, močiare a jazerá. Niet sa teda čomu diviť, že je pre svoju jedinečnosť oblasť Hortobágy prírodnou pamiatkou UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou (20 m²). Izba je vybavená pohodlnou posteľou, klimatizáciou, televíziou, WiFi pripojením a trezorom.

Za príplatok je možné ubytovanie v priestrannejšej štvorlôžkovej izbe (27 m²). Jej súčasťou je vlastná kúpeľňa, spálňa s manželskou posteľou a obývacia miestnosť s pohovkou, ktorá môže poslúžiť ako prístelka pre až 2 osoby. Izba je ďalej vybavená klimatizáciou, televíziou, WiFi pripojením a trezorom.

Na čom si pochutnáte?

O skvelý štart dňa sa postarajú vynikajúce servírované raňajky podávané priamo v penzióne, alebo v Balneo Hoteli Zsori Thermal & Wellness **** vzdialenom asi 200 m.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká veľa zábavy na veľkom vonkajšom ihrisku s množstvom atrakcií.

Niečo naviac

Milovníci grilovačiek určite ocenia, že je na záhrade možné využívať zázemie na grilovanie.

Zsóry Liget Vendégház ***

Zsóry Liget Vendégház ***

Ostoros út 1. , Mezőkövesd
Maďarsko

+3614 450 299

recepcio@zsoryligetcamping.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,2 km