Od LH Parkhotelu Hluboká **** sa vydáte na prechádzku priľahlým parkom a za 30 minút pokojnej chôdze ste priamo pri zámku Hluboká nad Vltavou, najkrajšom českom zámku. Doprajte si pobyt v nádhernej prírodnej a zároveň historickej oblasti Česka a nechajte sa pri tom rozmaznávať ubytovaním v luxusných izbách s minerálkou, vínom, kávovarom plným kávy aj výbornou polpenziou. Navyše dostanete vstup do wellness centra so saunou a podľa variantu aj relaxačný kúpeľ podľa vášho výberu. Čo napríklad pivný kúpeľ či romantika v ružiach?

O ubytovaní

LH Parkhotel **** Hluboká sa nachádza v blízkosti jedného z najkrajších zámkov v ČR, Hluboká nad Vltavou. Priamo pri hoteli začína krásny park a krátkou prechádzkou cezeň sa dostanete rovno k zámku alebo k niektorému z mnohých rybníkov. Hotel je fantastickým východiskovým bodom na návštevu krásnych miest v Južných Čechách –⁠ a že ich je!

Okrem spomínaného zámku patrí k lákadlám okolia napríklad architektonický skvost, obec Holašovice (20 km), kde si prezriete krásne ukážky sedliackeho baroka. Na dosah budete mať aj mesto zapísané na Zozname UNESCO - Český Krumlov (30 km), známy vďaka významnému hradu a zámku, vonkajšiemu divadlu s otočným hľadiskom a ďalším pamiatkam.

Navštíviť môžete aj husitské mesto Tábor (50 km) s botanickou záhradou a množstvom zaujímavých múzeí, vrátane expozície venovanej husitom, čokoláde a marcipánu, pivovarníctvu či Legu. Centrum Českých Budějovíc s jedným z najväčších námestí v Európe, historickým pivovarom a gotickou Čiernou vežou je potom vzdialené len 10 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 62 priestranných, komfortne vybavených izieb. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, televíziu, minibar, kávovar so setom kávových kapsúl a trezor.

  • Izba Standard má plochu 20 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 jednolôžkami, pracovným stolom a skriňou. Izba neumožňuje prístelku.

  • Izba Superior (20 m²) ponúka modernejší interiér, televíziu s pripojením na internet a službami typu YouTube a pod., no aj zatemňovacie závesy. Nechýba manželská posteľ/2 jednolôžka, pracovný stôl a skriňa.

Na čom si pochutnáte?

Hotel má vlastnú reštauráciu s letnou terasou s výhľadom do parku a na Munický rybník a tiež lobby bar. V areáli sa potom nachádza štýlová reštaurácia Lovecká chata s prvotriednou gastronómiou zabezpečovanou vychýrenými kuchármi - všetko pod taktovkou Pavla Minára, člena Národného tímu kuchárov a cukrárov ČR a držiteľa zlatej medaily z Culinary-Challenge-2018 Singapur. O vaše chuťové poháriky tak bude postarané nepretržite všemožnými tradičnými aj medzinárodnými pokrmami.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnuť si môžete vo fínskej saune, relaxačnej miestnosti alebo v úplne novej privátnej zóne zloženej z vírivky až pre 4 osoby, kúpeľov pre dve osoby a masážnej & kozmetickej miestnosti. Pre športových nadšencov je k dispozícii plne vybavené fitness centrum s kardio zónou, posilňovacími strojmi a činkami.

Cestujete s deťmi?

Pre tých najmenších sa pri hoteli nachádza menšie detské ihrisko, na ktoré vidíte priamo z terasy hotelovej reštaurácie.

Niečo naviac

V hoteli je možné zapožičať bicykle či vybavenie na petang.

LH Parkhotel **** Hluboká

LH Parkhotel **** Hluboká

Masarykova 602 , Hluboká nad Vltavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LH Hotels & Resorts s.r.o. IČ: 06341969


+420 387 006 200

recepce@parkhotel-hluboka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 75 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2 km
Zjazdovka
24 km