Doprajte si relaxačnú dovolenku v overenom Luhačovickom Hoteli Harmonie ***. Tešiť sa môžete na kúpeľné procedúry ako sú masáž a zábal. Iste si užijete aj vstup do zážitkového bazéna s vírivkou či sauny a chutnú stravu formou all inclusive, a to vrátane nápojov (nealko, pivo, víno).

Overené Travelkingom

“Jeden z mojich pobytov, pri ktorých ľutujem, že som nešiel na viac nocí! Hotel si už síce niečo pamätá, služby sú tu ale úplne dokonalé. Takže ak chcete využiť všetky procedúry a pritom prejsť najkrajšie miesta Luhačovíc, myslím, že ani vám 2 noci stačiť nebudú.”

Tomáš Čmelík - Spolumajiteľ Travelkingu
Osobne overené v: Februári 2016

O ubytovaní

Hotel Harmonie *** sa nachádza na okraji Luhačovíc, najväčších moravských kúpeľov ležiacich pri CHKO Biele Karpaty. Kombinácia wellness procedúr a nádhernej prírody vám pomôže zbaviť sa všedných starostí. Keď sa k tomu navyše pridajú atraktívne výletné ciele v okolí, niet pochýb, že vás čaká úžasná dovolenka.

Ubytujete sa krásnej prírode a čistom ovzduší, ktoré vás bude sprevádzať či už v záhrade hotela, tak všade naokolo. Luhačovice sú jedinečným miestom odpočinku, kde si doprajete zdravú medicínu v podobe liečivých minerálnych prameňov. Ochutnajte pramene Dr. Šťastného, Aloiska alebo Ottovka pri krásnej luhačovickej kolonáde (1,6 km), ktorú dopĺňajú ľudové stavby s valašskými motívmi.

Miestna nevšedná architektúra, s ktorou je neodmysliteľne spätý známy architekt Dušan Jurkovič, by nebola úplná bez rozkvitnutých parkov s vychádzkovými cestičkami a lavičkami. Na svojich potulkách kúpeľným mestečkom nevynechajte ani Jezírko lásky (5 km), ktoré sa schováva v lese kúsok za mestom. Za trochu aktívnejším vyžitím potom vyrazte na Luhačovickú priehradu (650 m).

Ak vás odpočinok nebaví, zoberte bicykel, korčule alebo turistické topánky a vydajte sa preskúmať prírodu v okolí ubytovania. Chránená krajinná oblasť Biele Karpaty je lokalitou ako stvorenou pre rodinné výlety a romantické prechádzky vo dvojici. Navštívte prírodnú rezerváciu Čertoryje (56 km), zámok Nový Světlov (17 km) alebo si naplánujte cestu k zrúcanine hradu Zuvačov (29 km).

V zime si nezabudnite zabaliť bežky, pretože prechádzky bielou stopou v oblastiach Bielych Karpát a Luhačovického Zálesia sú naozaj úchvatné. O to svoje neprídu ani lyžiari, ktorí si mnoho športovej zábavy užijú v ski areáloch Mikulčin vrch (29 km) alebo Tesák (39 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou, kde nájdete sprchu a toaletu. Súčasťou praktického vybavenia izby je posedenie, písací stôl so stoličkou, šatníková skriňa a televízia pre skrátenie dlhých večerov. Niektoré izby majú aj balkón s výhľadom na krajinu v okolí Luhačovíc.

Bezplatné WiFi pripojenie je k dispozícii v priestoroch recepcie, baru a reštaurácie.

Na čom si pochutnáte?

K pohodovému pobytu neodmysliteľne patrí dobré jedlo, ktoré na vás bude každý deň čakať v hotelovej reštaurácii. Pochutnáte si na tradičných českých dobrotách, ktoré vás príjemne zasýtia a pripavia na ďalší program.

Každý deň si vyberiete z obedového menu a pokiaľ máte v balíčku polpenziu, zavítate sem aj na raňajky a večeru. V štýlovej reštaurácii s výhľadom do prírody si v pokoji vychutnáte každé sústo.

Na kávu s čerstvo upečeným medovníkom, pohár dobrého vína, čapované pivo alebo miešaný drink sa zastavte v Dennom bare s letnou terasou. Kým budete piť svoj obľúbený nápoj, pokocháte sa krásnym výhľadom na krajinu. Na terase nad Alejou Dušana Jurkoviča sa v letných mesiacoch griluje a hoduje pri početných kultúrnych podujatiach.

Kde budete relaxovať?

Hotel Harmonie sa drží svojho názvu, a tak vám ponúka nespočetné množstvo wellness procedúr, ktoré vnesú harmóniu do vašich dní. V rekondično-relaxačnom centre, ktoré je súčasťou hotela, si doprajete najrôznejšie masáže, zábaly, kúpele a ďalšie procedúry. Nechajte sa rozmaznávať napríklad pri aromatickej masáži, masáži s čokoládou alebo bankovaní.

Aby toho nebolo málo, v hoteli nájdete wellness zónu s vyhrievaným vnútorným bazénom s teplotou 29 až 32 ° C, suchou saunou a vírivkou.

Jedinečnou službou je lokálna kryoterapia alebo aplikácia pary tekutého dusíka, ktorá blahodarne pôsobí na rad ťažkostí. Táto metóda dokáže zmierniť bolesť, pomáha prekrvovaniu častí tela, zmierňuje zápaly a v kombinácii s masážou dokáže zmierniť migrény.

Cestujete s deťmi?

V letných mesiacoch sa deti vyhrajú na hotelovej terase, kde na ne bude čakať skákací hrad a trampolína. Zábavu si tak užijú aj tí najmenší kúpeľní hostia!

Niečo naviac

Pohybom k zdraviu! Pre všetkých, ktorí sa chcú udržať v kondícii alebo sa počas dňa príjemne natiahnuť, je v hoteli k dispozícii moderné fitness centrum s niekoľkými posilňovacími prístrojmi, priestorná presklená telocvičňa a stolný tenis.

Hotel Harmonie ***

Hotel Harmonie ***

Jurkovičova alej 857 , Luhačovice
Česká republika

+420 577 117 222

rezervace@hotel-harmonie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2,8 km