Láka vás luxusná dovolenka uprostred vinárskeho kraja? V Hoteli Château Bela **** ste na správnom mieste! Užite si pobyt na zámku, ubytovanie v prepychovej izbe s dobovým interiérom, úžasné raňajky či polpenziu a dokonalý relax vo wellness s vírivkou a saunami. Čaká na vás aj vonkajší bazén, hotelové kino a množstvo ďalšej zábavy. Navyše budete len kúsok od Ostrihomu a iných historických miest.

O ubytovaní

Zámocký hotel Château Bela **** obýva budovu z 18. storočia v srdci vinárskej oblasti južného Slovenska, nad riekou Dunaj, len kúsok od hraníc s Maďarskom. Prostredie zámku bude ideálne pre milovníkov histórie, vinárov, ale aj turistov, ide totiž o skvelý východiskový bod k mnohým výletom. Vďaka malebnému okoliu a modernému wellness ide navyše o perfektné miesto na ničím nerušenú relaxáciu.

Na svojich výletoch, či už pešo, na bicykli alebo autom, môžete objavovať krásy Slovenska aj Maďarska. Vydajte sa napríklad do Štúrova (11,6 km) a navštívte Mestské múzeum, Mestskú galériu a obľúbený termálny aquapark Vadaš so 7 vonkajšími a 2 vnútornými bazénmi. Cez most Márie Valérie sa potom dostanete až do maďarského Ostrihomu (16,8 km), ktorý vás očarí svetoznámou bazilikou, Kráľovským hradom, historickou štvrtou zvanou Vodné mesto či moderným aquaparkom Aquasziget Spa.

Vyraziť môžete tiež do Budapešti, ktorá je od hotela cca hodinu a pol autom. V hlavnom meste Maďarska si prezriete krásnu budovu parlamentu, Rybársku baštu, Baziliku sv. Štefana, Budínsky hrad, námestie Hrdinov, zoologickú záhradu, historické termálne kúpele a mnoho ďalších atrakcií a pamiatok.

Kde budete spať?

V Hoteli Château Bela **** sa vám bude spať doslova ako na zámku. Tešiť sa môžete na štýlové izby a apartmány s dobovou výzdobou a moderným komfortom vo forme luxusnej kúpeľne so sprchou alebo vaňou, televízie, WiFi pripojenia, trezoru a minibaru.

  • Izba Superior meria 28 m² a nachádza sa na najvyššom poschodí, s výhľadom do ulice alebo do dvora. V izbe nájdete manželskú posteľ kráľovských rozmerov, písací stôl a kreslo na posedenie.

  • Izba Deluxe ponúkne priestor 42 m² a výhľad do ulice alebo do dvora. Nechýba kráľovská manželská posteľ, posedenie s kreslom či pohovkou a pracovný stôl.

  • Izba Deluxe Comfort (42 m²) s výhľadom do dvora je vhodná aj pre rodiny, ubytuje totiž až 4 osoby na manželskej posteli a 2 prístelkách. Samozrejmosťou je písací stôl a posedenie.

  • Izba Deluxe s výhľadom na park je rovnaká ako variant Deluxe Comfort, iba s tým rozdielom, že si z okien izby vychutnáte nádherný výhľad na park či jazero.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Baldacci berú kulinárske umenie naozaj vážne – suroviny od lokálnych dodávateľov, čerstvá zelenina z regiónu a voňavé bylinky z vlastnej záhradky dohromady vytvoria niečo magické.

Aj tých najnáročnejších gurmánov navyše potešia vyladené sezónne špeciality a vína z vlastnej produkcie, ktoré dokonale ladia k špecialitám európskej kuchyne. Raňajky sa servírujú v slnečnom salóne d´Or s krásnym výhľadom do záhrady.

V elegantnom Lobby bare si vychutnáte pohárik niečoho ostrejšieho, šálku kvalitnej kávy, alebo si tu môžete kúpiť aj luxusnú cigaru. Konajú sa tu aj pravidelné ochutnávky vína so someliérom.

Počas letných mesiacov je v prevádzke Pool bar s občerstvením priamo pri bazéne. Alebo si nechajte zabaliť piknikový kôš a užite si jedlo v prírode pod holým nebom.

Kde budete relaxovať?

Užite si dokonalú relaxáciu v privátnom SPA s vírivkou, fínskou saunou a parným kúpeľom. SPA zónu si navyše môžete objednať len pre seba, a dopriať si tak odpočinok v úplnom súkromí.

Hotel ponúka aj profesionálne thajské masáže, luxusné kúpele a ďalšie procedúry. K aktívnemu odpočinku využite moderné fitness centrum s posilňovacími strojmi a ďalším vybavením. V letnej sezóne bude k dispozícii aj vonkajší bazén.

Niečo naviac

Nedostatok zážitkov tu rozhodne nehrozí. Prejdite cez pôvabnú ružovú a bylinkovú záhradu, užite si prehliadku château (ktorú navyše môžete doplniť pohárom vína) alebo to rozbaľte na tenisovom kurte. Požičať si môžete tiež bicykel či dokonca rybársku výbavu, ktorú využijete pri neďalekom jazere. A kde lepšie zakončiť deň ako v hotelovom kine.

Hotel Château Belá ****

Hotel Château Belá ****

Belá 1 , Belá
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Château Belá, s.r.o. IČ: 43999174


+421905502345

reception@chateau-bela.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma - vonku, 10 €/noc v garáži

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
9 km
Zastávka
100 m
Aquapark
13,5 km

Tipy na výlet

Ostrihom

Ostrihom Tip na výlet

Mesto na hraniciach Maďarska a Slovenska zaujme nielen svojou výhodnou polohou, známou bazilikou a mostom spájajúcim Ostrihom a Štúrovo, ale aj historickou štvrťou Vodné mesto, častým usporadúvaním najrôznejších trhov a kultúrnych podujatí a krásnymi výhľadmi otvárajúcimi sa cez Dunaj. Ostrihom bol tiež kedysi hlavným mestom Uhorského kráľovstva.

Vadaš Thermal Resort
Vadaš Thermal Resort
Mesto Visegrád
Mesto Visegrád
Budapešť
Budapešť