Slovenský Penzión Motýľ *** leží iba 3,5 km od termálneho aquaparku Bešeňová a zároveň neďaleko krásnej Liptovskej Mary a Národného parku Nízke Tatry. Vydajte sa sem na relaxačný pobyt aj vy! Čaká vás tu polpenzia, ale tiež wellness – vonkajší bazén či vírivka a dve sauny. V cene balíčka je tiež zľavová Region Card Liptov, deti zase nadchne vonkajšie ihrisko s trampolínou.

O ubytovaní

Penzión Motýľ sa nachádza v obci Liptovská Teplá v nádhernom regióne Liptov. Táto dolina medzi Veľkou Fatrou, Malou Fatrou a Nízkymi Tatrami je turistickým srdcom Slovenska a ponúka množstvo atraktívnych výletných cieľov aj rôznorodých aktivít počas celého roka.

V okolí penziónu je možné vidieť veľa prírodných krás, ku ktorým vás dovedú turistické a cyklistické trasy. Ďaleko to nie je napríklad ani k Bešeňovským travertínom (2 km), k Lúčanskému vodopádu (3,9 km), k Liptovskému hradu (6,5 km) alebo k hradu Likava (13 km). Pokiaľ si radi doprajete poriadny výstup, zdolajte vrcholy Veľký Choč (10,5 km), Lomné (12,5 km) alebo Predný Choč (10,3 km). Navštíviť môžete tiež dve pamiatky UNESCO: dedinku Vlkolínec (19 km) so súborom stavieb slovenskej ľudovej architektúry a obec Leštiny (17 km) s unikátnym dreveným kostolíkom.

Za vodnými radovánkami a relaxom v liečivej vode sa môžete vydať do blízkych termálnych kúpeľov Bešeňová (4 km) alebo do obľúbeného Aquaparku Tatralandia (20 km). Rajom pre milovníkov vodných športov a rybolovu je nádrž Liptovská Mara vzdialená iba 8,5 km od penziónu.

Centrom oblasti je mesto Liptovský Mikuláš (22 km), kde nájdete historické centrum s námestím lemovaným meštianskymi domami zo 16. a 17. storočia, kostol sv. Miluláša a niekoľko zaujímavých múzejných expozícií – Múzeum Janka Kráľa, Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, či Mikulášskou mučiareň. Ďalej tu láka na návštevu zoologická záhrada (21 km) a westernové city Šiklův Mlýn.

V meste Ružomberok (10 km) stojí za to vidieť kostol sv. Ondreja, Mauzóleum Andreja Hlinku, Galériu Ľudovíta Fully a Liptovské múzeum. Zábava pre celú rodinu čaká v lanovom centre Tarzanka (13 km). S celkovou dĺžkou 1 110 m sa jedná dokonca o najväčší lanový park na Slovensku.

Parádnu lyžovačku si užijete v najznámejšom slovenskom stredisku Ski Jasná–Chopok (31 km). Skvelé podmienky na zimné športy poskytujú aj ďalšie lyžiarske areály, ako je napríklad Skipark Ružomberok (14 km), Skicentrum Žiar-Dolinky (34 km) alebo Ski Kuzmínovo (22 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľnou. Súčasťou vybavenia je drevený nábytok, WiFi pripojenie a televízor. Každá izba má balkón s výhľadom na zeleň.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu doplníte každé ráno pobytu energiu pri raňajkách vo forme bufetu. Následne je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka. Dokonalým zakončením dňa je trojchodová servírovaná večera s možnosťou výberu hlavného chodu.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu vás čaká odpočinok vo wellness. Jeho súčasťou je krytý bazén, vírivka, fínska sauna a infra sauna. Samozrejme, nechýba ani relaxačná miestnosť s pohodlnými ležadlami. Dopriať si navyše môžete aj rôzne druhy masáží a skrášľovacích procedúr.

Cestujete s deťmi?

O zábavu pre malých hostí sa postará vonkajšie ihrisko s mnohými atrakciami. Rodičia môžu medzitým oddychovať na záhrade alebo si vychutnávať kávu na záhradke reštaurácie a dozerať pri tom na svoje deti.

Penzion Motýl ***

Penzion Motýl ***

Liptovská Teplá 442 , Liptovská Teplá
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Liptov way, s.r.o. IČ: 54099790


+421 905 833 069

info@penzionmotyl.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
3,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,3 km