Radi by ste si zašli na dovolenku do raja? Potom stavte na ten slovenský. Hotel Trio *** nájdete priamo v Slovenskom raji, hotel je teda ideálny pre tých, ktorí milujú krásnu prírodu, dobré jedlo a oddych vo wellness s bazénom aj saunami priamo v hoteli. Dieťa do 12 rokov má pobyt s vami zadarmo.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Trio*** splnil všetko, čo na návštevu Slovenského raja potrebujete. Teda pohodlné prespanie so sprchou, raňajkami, večerou a po náročnom dni aj možnosť relaxovania v dostatočne veľkej vírivke a v bazéne. Zamestnanci hotela sa k nám správali veľmi pekne a boli príjemní. Čo určite odporúčam, je výlet do rokliny Suchá Belá, návšteva Lúčanského vodopádu, Spišský hrad, pokiaľ máte radi zrúcaniny, a Tomášovský výhľad. Všetko sa dá stihnúť za 3 dni, ale aby ste si tunajšie okolie naozaj užili, budú vám ešte tak 3-4 dni chýbať. Je tu naozaj čo robiť a už teraz plánujeme, ako sem zavítame znovu.” Prečítajte si celú recenziu

Vladimír Dvořák - Obchodný tím
Osobne overené v: Septembri 2023

O ubytovaní

Hotel Trio *** sa nachádza na severe Národného parku Slovenský raj, kde začína väčšina turistických trás. Je obklopený lesom bez susedných stavieb, a preto je oázou pokoja, kde môžete načerpať nové sily. Zároveň nebol vyhlásený národným parkom náhodou, jeho krása a množstvo turistických chodníkov v okolí vás ohromia. Blízko je napríklad vyhliadka Tomášovský výhľad (4,5 km) alebo Letanovský mlyn (6,2 km) a oveľa viac. K majestátnemu Spišskému hradu, ktorý rozhodne stojí za návštevu, to budete mať len 30 km. Či už cestujete sami, alebo s deťmi, AquaCity Poprad stojí za návštevu v každom prípade. V zime si zase budete môcť užiť parádnu lyžovačku, najbližšia zjazdovka sa nachádza približne 11,5 km a 37 km od hotela už stoja samotné Vysoké Tatry so všetkými svojimi parádnymi lyžiarskymi strediskami.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v zrekonštruovaných izbách s celkovou kapacitou až 32 lôžok a 19 prísteliek. Všetky sú vo svetlých farbách, k dispozícii vám bude satelitná televízia a WiFi, nechýba samostatná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza aj reštaurácia, kde si vychutnáte raňajky aj večeru.

Kde budete relaxovať?

V suteréne nájdete aj menšie wellness. Tu môžete plávať vo vnútornom bazéne alebo odpočívať v infrasaune, fínskej saune a relaxačnej miestnosti.

Hotel Trio ***

Hotel Trio ***

Smižany , Smižany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BELS turist s.r.o. IČ: 51850745


+421 905 277 381

hoteltrio@hoteltrio.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
18,7 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
22,5 km
Zjazdovka
31,7 km
Bežkovanie
6 km

Tipy na výlet

Slovenský raj

Slovenský raj Tip na výlet

Táto nádherná prírodná oblasť si vyslúžila vďaka svojej jedinečnosti pomenovanie Národný park Slovenský raj. Vydajte sa po drevených a železných rebríkoch, sústave lávok a viac ako 300 km značených trás cez divoké lesy a pozdĺž riek až k vyhliadkam, z ktorých budete mať Slovenský raj ako na dlani. Medzi najznámejšie turistické trasy patria Suchá Belá, Prielom Hornádu alebo výstup na Tomášovský výhľad, ktorý vás očarí rozhľadom na Vysoké Tatry aj do hlbokej rokliny. Príjemnú prechádzku si môžete v Slovenskom raji užiť v akomkoľvek ročnom období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany sa nachádza Sovia skala, pomenovaná po svojich častých vtáčích návštevníkoch. Zo skaly sa vám naskytne pekná vyhliadka do okolia.

Viac informácií
Spišský hrad (UNESCO)
Spišský hrad (UNESCO)
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Dobšinská ľadová jaskyňa
Dobšinská ľadová jaskyňa