Radi by ste si zašli na dovolenku do raja? Potom vsaďte na ten náš. Hotel Trio *** nájdete priamo v Slovenskom raji, hotel je teda ideálny pre tých, ktorí milujú krásnu prírodu, dobré jedlo a odpočinok vo wellness s bazénom, vírivkou aj saunami priamo v hoteli.

O ubytovaní

Hotel Trio *** sa nachádza na severe Národného parku Slovenský raj, kde začína väčšina turistických trás. Je obklopený lesom bez susedných stavieb, a preto je oázou pokoja, kde môžete načerpať nové sily. Zároveň nebol vyhlásený národným parkom náhodou, jeho krása a množstvo turistických chodníkov v okolí vás ohromia. Blízko je napríklad vyhliadka Tomášovský výhľad (4,5 km) alebo Letanovský mlyn (6,2 km) a oveľa viac. K majestátnemu Spišskému hradu, ktorý rozhodne stojí za návštevu, to budete mať len 30 km. Či už cestujete sami, alebo s deťmi, AquaCity Poprad stojí za návštevu v každom prípade. V zime si zase budete môcť užiť parádnu lyžovačku, najbližšia zjazdovka sa nachádza približne 11,5 km a 37 km od hotela už stoja samotné Vysoké Tatry so všetkými svojimi parádnymi lyžiarskymi strediskami.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v zrekonštruovaných izbách s celkovou kapacitou až 32 lôžok a 19 prísteliek. Všetky sú vo svetlých farbách, k dispozícii vám bude satelitná televízia a WiFi, nechýba samostatná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza aj reštaurácia, kde si vychutnáte raňajky aj večeru.

Kde budete relaxovať?

V suteréne nájdete aj menšie wellness. Tu môžete plávať vo vnútornom bazéne alebo odpočívať v infrasaune, fínskej saune a relaxačnej miestnosti.

Hotel Trio ***

Hotel Trio ***

Smižany , Smižany
Slovenská republika

+421 905 277 381

hoteltrio@hoteltrio.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
18,7 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
22,5 km
Zjazdovka
31,7 km
Bežkovanie
6 km