Užite si rodinnú dovolenku v nádhernej prírode Vysokých Tatier. V Hoteli Rysy *** vás čaká skvelá polpenzia, welcome drink, ďalej vírivka, sauna, masáž podľa výberu a karlovarský zábal. Ešte viac zábavy a relaxu si užijete v aquaparku, do ktorého máte vstup v cene. Ak radi lyžujete, potešia vás neďaleké skiareály.

O ubytovaní

Hotel Rysy *** sa nachádza v malebnom prostredí Vysokých Tatier, v obci Tatranská Štrba a tvorí perfektný východiskový bod pre turistické, relaxačné a v zime aj lyžiarske ciele. Prechádzky do okolia vás rozhodne neomrzia, nádherné Štrbské Pleso aj blízke Nové Štrbské Pleso, Štrbské rybníky či Pamätník hrdinov Slovenského národného povstania sa nachádzajú približne 10 km hotela, stále to však je len zlomok toho, čo v okolí môžete objavovať. Zájdite si oddýchnuť do AquaCity Poprad (20 km), vydajte sa naprieč Tatranským národným parkom, vystúpte trebárs na Gerlachovský štít, prejdite sa unikátnou pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok (16 km), spoznajte trochu miestnej histórie v skanzene Pribylina (27 km), trochu dychberúcej prírody neďalekých jaskýň (Važecká jaskyňa, 10 km) či Vodopád Skok (11 km), v zime určite nevynechajte obľúbený ski areál na Štrbskom Plese.

Kde budete spať?

Čakajú na vás príjemne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, ktoré sú novo zrekonštruované. Každá z nich je vybavená satelitnou TV, telefónom, rádiom, vlastnou kúpeľňou s WC a sprchou. Hostia majú k dispozícii aj balkón, ktorý ocenia predovšetkým počas pekných slnečných dní.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky i večere sa podávajú v hotelovej reštaurácii, kde sa pripravujú pokrmy slovenskej i medzinárodnej kuchyne a k dispozícii tu máte tiež kaviareň.

Kde budete relaxovať?

Pre hostí je pripravené tiež všestranné relaxačné centrum so 4 biliardovým stolom, stolným tenisom, saunou, vírivkou a masážami.

Cestujete s deťmi?

A čo deti, majú sa kde hrať? Detský kútik s hračkami už na ne čaká.

Hotel Rysy ***

Hotel Rysy ***

Tatranská Štrba 78 , Tatranská Štrba
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ACONITUM, s.r.o. IČ: 46818341


+421 910 533 935

info@hotelrysy.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
23 km
Zjazdovka
6 km