Užite si dovolenku pri Balte vo veľkom štýle. V moderných izbách v Resorte Król Plaza Spa & Wellness sa budete cítiť skvele. K moru to budete mať len 500 m, oddýchnete si vo wellness s bazénom a saunami a pochutnáte si na bohatej polpenzii. Dve deti do 4 rokov majú navyše pobyt úplne zadarmo.

O ubytovaní

Resort Król Plaza SPA & Wellness nájdete pri Baltskom mori v kúzelnej dedinke Jarosławiec. Ubytujete sa priamo pri mori (500 m), oddýchnete si v hotelovom wellness a navyše si pochutnáte na výbornom jedle. Čaká vás skrátka dovolenka plná zážitkov!

Jarosławiec je malá poľská dedinka pri Baltskom mori, ktorá sľubuje dokonalú letnú dovolenku pre celú rodinu. Budete tu mať stále čo robiť. Vyrazte napríklad na prechádzku pozdĺž mora, vykúpte sa alebo vyskúšajte niektoré z miestnych cyklotrás s prekrásnymi výhľadmi.

Od ubytovania to nebudete mať ďaleko do centra mesta, konkrétne na promenádu (400 m) s množstvom obchodíkov, reštaurácií a krčiem. Určite sa sem zastavte na niečo dobré, napríklad predtým ako vyrazíte do Múzea jantáru (200 m) alebo k majestátnemu Majáku (160 m). Najväčším lákadlom v okolí je ale rozhodne zábavný vodný park Aqua Spa & Wellness Sea Panorama (1 km), kde sa vykúpete v bazénoch, zohrejete v saune a vyšantíte na atrakciách.

Z okolitých miest sa vydajte do mestečka Darlowo (18 km), kde objavíte starobylý hrad, alebo k jazeru Kopáň (14 km). Na jednodňový výlet zájdite napríklad do Slowinského národného parku (66 km) s obrovskými piesočnými dunami alebo navštívte poľské Mielno (62 km).

More a pláže

Kúsok od rezortu sa rozprestiera piesočná pláž Dubaj (500 m), na ktorej strávite letné chvíle pohody s výhľadom na nekonečnú hladinu Baltu.

Jej názov nie je náhodný, jej šírka a veľké vlny skutočne pripomínajú pláže slávneho exotického mesta na Blízkom východe. Zároveň ide o najväčšiu umelú pláž v celej Európe.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom zo štýlových a priestranných apartmánov Junior Suite (30 m2), ktoré sa nachádzajú v najnovšej budove rezortu. V izbe sa vám bude veľmi príjemne relaxovať vďaka svetlému a čistému interiéru aj pohodlným posteliam.

Junior Suite je určený až pre 4 osoby. Je vybavený manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými posteľami a rozkladacou pohovkou, ktorá ubytuje ďalších 2 hostí. Súčasťou izby je ďalej vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a fénom. Z balkóna budete mať výhľad na centrum Jarosławiec s majákom.

V rohu izby sa nachádza malá kuchynka s rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, sadou na prípravu kávy alebo čaju a všetkým vybavením. Nechýba posedenie, televízia a klimatizácia.

V izbe na vás bude čakať župan a minerálna voda na osvieženie.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia: Za jedinečným kulinárskym zážitkom zavítajte do reštaurácie s výhľadom na more, ktorá je súčasťou rezortu. V príjemnom interiéri s presklenou stenou a terasou si pochutnáte na bohatej ponuke šéfkuchára. Okúsite delikatesy poľskej kuchyne aj špeciality z celého sveta. Tím talentovaných kuchárov sa špecializuje na pokrmy z diviny, hydiny a na vynikajúce domáce údeniny. Nechýbajú však ani dobroty pre vegetariánov, alebo ľahšie jedlá, ktoré sa skvele hodia na letné večery.

Bar: Na niečo dobré na pitie si zase zájdite do elegantného Lobby baru s pohodlnými sedadlami. Dáte si tu aromatickú kávu, exotický čaj alebo alko aj nealko nápoj podľa vášho výberu. K tomu, samozrejme, nesmie chýbať niečo sladké pod zub.

Pivovar: Priamo v srdci rezortu sa nachádza rarita – pivovar priamo pri mori, v ktorom ochutnáte jedinečné remeselné pivá s výhľadom na Baltské more.

Kde budete relaxovať?

Z pobytu v rezorte sa zaručene vrátite ako noví. Hotelové wellness vám totiž ponúkne perfektné podmienky pre ničím nerušenú relaxáciu. V štýlových priestoroch si skvele oddýchnete v plaveckom bazéne a zorejete sa vo fínskej saune, infrasaune alebo parnom kúpeli. Necháte sa rozmaznávať hydromasážnymi prvkami v bazéne alebo vo vírivke a ukryjete sa pred vonkajším svetom v soľnej jaskyni.

Pokiaľ si budete chcieť dopriať extra hýčkanie, môžete si za príplatok vybrať niektorú z kúpeľných procedúr, ktoré v hoteli vykonáva skúsený personál.

Cestujete s deťmi?

Deti sa v hoteli nudiť nebudú. Zahrajú si vďaka animačnému programu, doprajú si špeciálne procedúry určené pre najmenších a vyšantia sa v detskej herni.

Resort Król Plaza Spa & Wellness

Resort Król Plaza Spa & Wellness

Bałtycka 16 , Jarosławiec
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PPHiUT Róża Wiatrów Ryszard Król IČ: 770782006


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 40 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
16 m

Tipy na výlet

Aquapark Panorama Morska

Aquapark Panorama Morska Tip na výlet

Health Resort & Medical SPA Panorama Morska v obci Jarosławiec na pobreží poľského Baltu je dokonalým miestom pre vodné radovánky aj nerušenú relaxáciu. Areál ponúka viac než 1 700 m² vodných plôch a je rozdelený na vonkajšiu a vnútornú časť, takže je návštevníkom otvorený celoročne. Tešte sa na 10 toboganov a šmykľaviek, 2 veľké plavecké bazény, zážitkový bazén, detský bazén plný hier, divokú rieku a množstvo ďalších atrakcií. Súčasťou je aj wellness zóna s 5 vírivkami a saunovým svetom.

Múzeum jantáru v Jarosławci
Múzeum jantáru v Jarosławci
Mielno
Mielno