Užite si pobyt v Poľsku a okrem Krkonôš môžete spoznávať aj krásy kúpeľného mestečka Karpacz. Práve tam leží Hotel Nowa Ski ***, ktorý okrem parádneho ubytovania ponúka aj neobmedzený vstup do wellness centra, raňajky formou bufetu a bohaté vyžitie pre deti aj dospelých.

O ubytovaní

Hotel Nowa Ski *** sa nachádza v pokojnej časti kúpeľného a lyžiarskeho strediska Karpacz. Počas pobytu môžete spoznávať krásy poľskej strany Krkonôš, odpočívať v prírode aj wellnesse a kochať sa nádherným výhľadom na najvyššiu českú horu Sněžku.

Karpacz je horské a zároveň kúpeľné mesto, v centre ktorého nájdete príjemnú pešiu zónu a kúpeľný park, ktoré sú dokonalým cieľom prechádzok. Navštíviť tu môžete Múzeum športu a turistiky (1 km), park miniatúr (1,4 km) a múzeum voskových figurín (1,8 km). Perfektný relax aj vodné radovánky si za každého počasia užijete vo vodnom parku Tropikana (4,5 km) a veľa zábavy na vás čaká na bobovej dráhe (1,4 km) ležiacej priamo v centre mesta.

Okolie je plné atraktívnych výletných cieľov. Stovky kilometrov turistických a cyklistických trás vás dovedú napríklad na vrchol Sněžky (9 km), ku zrúcanine hradu Chojnik (16 km) či k vodopádu Kamieńczyk (25 km). Zaujímavým spestrením je exkurzia v sklárni Julia (22 km) alebo výlet do podzemnej expozície o ťažbe vo vedľajšom mestečku Kowary (9 km).

V zime je to z hotela k zjazdovkám ski areálu v Karpaczi iba 3 km. Skvele vybavené lyžiarske stredisko nájdete aj v neďalekej Sklárskej Porube (26 km) alebo v Peci pod Sněžkou (34 km) na českej strane hranice.

Kde budete spať?

Izby Standard s vlastnou kúpeľňou sú vybavené dvoma lôžkami a majú krásny výhľad do prírody. Súčasťou vybavenia je WiFi pripojenie, televízia a trezor. Niektoré izby majú francúzsky balkón.

Izby Comfort s vlastnou kúpeľňou sú vybavené dvoma lôžkami a ich súčasťou je francúzsky balkón s krásnym výhľadom na Sněžku. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, televízia, kreslo, chladnička a trezor.

Na izby je možné umiestniť prístelku formou rozkladacieho gauča, ktorá je vhodná max. pre 2 deti do 12 rokov.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Nowa ochutnáte modernú poľskú kuchyňu pripravenú z najkvalitnejších surovín lokálnej produkcie. V ponuke sú ako mäsité, tak vegetariánske či vegánske pokrmy a samozrejmosťou je aj detské menu. Každé ráno pobytu načerpáte sily na bohatých bufetových raňajkách. Popoludní je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka reštaurácie. Večere pre hotelových hostí majú podobu trojchodového menu s možnosťou výberu. Počas leta je v prevádzke grilovacia chatka a v zime je zase možné stolovať v presklenej záhrade s krásnym výhľadom na Sněžku. Vedľa reštaurácie nájdete hotelový bar s pestrou ponukou klasických aj miešaných nápojov.

Kde budete relaxovať?

Po návrate z výletu či zjazdovky príde na rad odpočinok. Dokonalý relax na vás čaká v hotelovom wellness centre vybavenom saunou. Dopriať si môžete tiež mnoho druhov masáží a liečebných procedúr.

Cestujete s deťmi?

K zábave malých hostí slúži ihrisko na záhrade a vnútorná herňa s množstvom hračiek. Pre väčšie deti a dospelých je tu Xbox kútik.

Niečo naviac

Aktívnych jedincov poteší hotelová posilňovňa. K večernej zábave skvele poslúži biliard. Pre príjemné chvíle odpočinku a posedenia s priateľmi je tu miestnosť s krbom.

Hotel Nowa Ski ***

Hotel Nowa Ski ***

Mostowa 9 , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
NOWA-FRANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ IČ: 524596085


+48 75 75 46 600

rezerwacja@nowa-ski.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 35 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
28 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
2 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Karpacz
Karpacz
Kostol Wang
Kostol Wang
Vodný park Tropikana Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz