Doprajte si jedinečný pobyt v Hoteli Kálvária **** so vstupom do wellness s fínskou a infra saunou, parou, vírivkou a relaxačným areálom. V cene je bohatá polpenzia a pri niektorých variantoch vstup do populárnych kúpeľov. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.

O ubytovaní

Hotel Kálvária *** sa nachádza v blízkosti historického stredu mesta Györ. Nechajte sa očariť príjemnou atmosférou, barokovými pamiatkami a známymi farmárskymi trhmi.

Za návštevu rozhodne stojí Pannonhalmské arciopátstvo (25 km), ktoré je súčasťou Zoznamu dedičstva UNESCO a je jednou z najstarších maďarských pamiatok. Tešiť sa môžete na záhradu s mnohými druhmi vzácnych kvetov. S deťmi rozhodne vyrazte do neďalekej ZOO Xantus János (4 km) s exotickými zvieratami, z ktorých niektoré môžete aj nakŕmiť.

Lákadlom pre dlhší výlet je ostrov Szigetköz (30 km), chránená krajinná oblasť, ktorej nádhernú prírodu môžete objavovať pešo, na bicykli, na lodi aj z konského sedla. Návštevu ostrova si užijú aj milovníci zvierat, nájdu tu totiž oboru Dodo s divokými ošípanými, ďalej jelene, daniely a muflóny. Súčasťou sú aj ihriská a atrakcie pre deti.

A pokiaľ si chcete po celom dni oddýchnuť, nie je nič lepšie, než sa vydať do termálnych kúpeľov. Kúpele Mosonmagyaróvár (34 km) fungujú už od roku 1969 a ponúkajú 7 bazénov s liečivou vodou, rozmanité ozdravné procedúry aj detský bazén a šmykľavky.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe typu Standard vybavenej LCD televíziou, WiFi pripojením, trezorom, minibarom, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. V izbe nájdete manželskú posteľ a v prípade potreby je možné pridať navyše aj prístelku. Všetky izby sú klimatizované.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej hotelovej reštaurácii Gault & Millau 11 sa zameriavajú na špeciality maďarskej aj medzinárodnej kuchyne vrátane pestrého sezónneho menu. V ponuke sú aj jedlá pre vegánov a osoby s potravinovými intoleranciami. Každé ráno si vychutnáte bohaté bufetové raňajky. Večer sa podávajú večere bufetovou alebo servírovanou formou. Zábavu aj osviežujúce nápoje si užijete v Cross Drink bare, kde si môžete zahrať biliard, šípky aj stolný futbal.

Kde budete relaxovať?

Tešiť sa môžete na dokonalý oddych v hotelovom Magnolia Spa Wellness centre. Nájdete tu vírivku a fínsku, aroma aj infra saunu. Nechýbajú ani pohodlné ležadlá na odpočinok. Spríjemniť deň si môžete aj niektorú z masáží, vrátane aromaterapeutickej alebo japonskej Shiatzu masáže.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká veľa zábavy na vonkajšom ihrisku v hotelovej záhrade aj v herni.

Niečo naviac

V hotelovom Cross Drink bare na vás okrem obľúbeného nápoja čaká biliard, šípky a stolný futbal. Pre aktívnych jedincov je k dispozícii fitness.

Hotel Kálvária ***

Hotel Kálvária ***

Kálvária utca 22/d , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Helen-Dent Kft. IČ: 11133575-2-08


+36 96 510 800

info@hotel-kalvaria.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 9 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,1 km
Zastávka
1 km