Užite si jedinečný pobyt s plnou penziou v obľúbenom Hoteli Adamantino *** na brehu Luhačovickej priehrady. Počas pobytu budete mať neobmedzený vstup do vyhrievaného bazéna a sáun, zľavu na procedúry a tiež možnosť zapojiť sa v utorky a štvrtky do pestrého ozdravného programu vrátane pohybových aktivít. Na plnej penzii si bezpochyby pochutnáte - bohatý výber jedál vás čaká pri raňajkách, obedoch aj večeriach.

O ubytovaní

Hotel Adamantino *** sa nachádza v moravskom kúpeľnom meste Luhačovice priamo pri priehrade a len 2,5 km od centra. Blízko to odtiaľ budete mať do Zlína (21 km), ale tiež do CHKO Biele Karpaty či Vizovickej vrchoviny, medzi ktorými sa hotel nachádza.

V lete to budete mať len pár krokov k luhačovickej priehrade, kde si užijete kúpanie, plavbu na loďkách či vodných bicykloch aj rybárčenie. A keby vám priehrada na kúpanie nestačila, behom pár minút dôjdete ku Kúpalisku Dúha (850 m) s niekoľkými bazénmi, toboganmi a vodnými atrakciami. V okolí priehrady nájdete chodník na korčuľovanie na kolieskových korčuliach, cyklotrasu a náučný chodník s informačnými panelmi, z ktorých sa dočítate viac informácií o priehrade a jej histórii. Na aktívnych jedincov čaká Chodník zdravia (170 m), kde si môžu zacvičiť na 10 vonkajších posilňovacích strojoch. Priehrada nakoniec nezostáva ladom ani v zime, zamrznutá hladina je perfektným prírodným klziskom.

V historickom centre Luhačovíc si užijete tú pravú kúpeľnú atmosféru. Prechádzky po kolonádach, ochutnávky liečivých prameňov a obdivovanie pamiatok, všetkého sa dočkáte. Od hotela vedie príjemná prechádzka okolo priehrady a alejou až k Kúpeľnému parku (2,4 km), Japonskej záhrade (2,3 km) a na Kúpeľné námestie (2,6 km) . Odtiaľ môžete pokračovať po Kúpeľnej kolonáde, ochutnať prameň Vincentky (2,8 km), prameň Ottovka (2,9 km) alebo prameň Dr. Šťastného (3 km) a prezrieť si unikátnu architektúru Jurkovičovho domu (2,8 km). Ak si robíte zálusk aj na výletné miesta v okolí Luhačovíc, rozhodne si nenechajte ujsť návštevu romantického Jazierka lásky (4,1 km), ktoré nájdete na cyklotrase Obora.

Ďalším legendárnym mestom, kam sa od hotela dostanete behom chvíľky, je Zlín (16,7 km). Prezrite si unikátne ukážky funkcionalistickej architektúry, navštívte Obuvnícke múzeum v slávnom Baťovom mrakodrape, Múzeum Juhovýchodnej Moravy alebo Mestské divadlo Zlín. Kúsok od mesta nájdete aj zámok s anglickým parkom a zoologickú záhradu Lešná (25 km), ktorá je považovaná za jednu z najkrajších v Českej republike.

Kde budete spať?

Izby Standard sú vhodné pre 2 osoby, vybrať si môžete izbu s balkónom alebo bez balkóna. Za príplatok je možné zvoliť aj izbu s prístelkou, balkónom a výhľadom na priehradu. Všetky sú vybavené telefónom, satelitnou televíziou a WiFi pripojením, samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa.

Luxusnejší variant predstavujú zrekonštruované dvojlôžkové izby Superior, ktoré potešia nielen elegantným dizajnom, ale aj možnosťou 2 prísteliek. V izbe nájdete navyše minibar, kávovar a župany.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka celodenné stravovanie v podobe nápaditých šalátov, ľahkých jedál a vychýrených miestnych špecialít a domácich dezertov. Využiť môžete tiež posedenie na letnej terase, napríklad so šálkou kávy Manuel alebo dobre vychladeným koktailom, ktorý vám pripravia barmani v hotelovom Snack bare.

Kde budete relaxovať?

Wellness priamo v hotelovom komplexe vás poteší krytým bazénom s rozmermi 10x6 m, vírivkou, fínskou a bio saunou s aromaterapiou. Súčasťou je aj ochladzovací bazénik a odpočiváreň s himalájskou soľnou stenou. V teplejších mesiacoch si oddýchnete aj na vonkajších ležadlách. Dopriať si môžete rôznorodé masáže a procedúry vrátane známej kúpeľnej inhalácie Vincentkou, alebo sa zapojte do pravidelného ozdravného programu, ktorý zahŕňa rôzne druhy cvičení a pohybových aktivít.

Cestujete s deťmi?

V hoteli je k dispozícii menší detský kútik, zapožičať si tiež môžete rôzne nielen spoločenské hry, napríklad Twister, Bingo, klasické Človeče, nehnevaj sa alebo rovno celú sadu 150 hier. Pri hoteli bolo nedávno vybudované vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

V hoteli je možné si zapožičať horské bicykle, súčasťou areálu je tenisový kurt, volejbalové ihrisko a nový chodník zdravia s posilňovacími vonkajšími strojmi. Okolo celej priehrady je krásna cesta, z ktorej budú nadšení milovníci in-line korčuľovania.

K dispozícii vám bude úschovňa športových potrieb, biliard a stolný tenis, hodiť sa môže aj predaj drobného občerstvenia, suvenírov a hygienických potrieb priamo v hoteli.

Hotel Adamantino ***

Hotel Adamantino ***

Pozlovice 337 , Luhačovice
Česká republika

+420 575 570 880

recepce@adamantino.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,4 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
1 km
Aquapark
0,9 km
Zjazdovka
17 km