Mariánské Lázně si najviac užijete s ubytovaním priamo v centre - 250 m od kolonády a 350 m od Spievajúcej fontány. Grandhotel Nabokov **** má ideálnu polohu, krásne izby a hneď dve wellness centrá - bazénový svet a saunový svet. Do oboch budete mať neobmedzený vstup. Tešte sa tiež na polpenziu formou bufetu a 2 deti do 13 rokov zadarmo.

O ubytovaní

Grandhotel Nabokov **** tvorí komplex siedmich historických budov v srdci Mariánskych Lázní. V prostredí spájajúcom klasickú kúpeľnú architektúru s moderným dizajnom a službami na vás čaká zaslúžený oddych a nezabudnuteľné zážitky.

Na Hlavnú kolonádu (200 m) dôjdete z hotela behom pár minút. Na tejto unikátnej historickej pamiatke českého kúpeľníctva môžete ochutnať liečivé pramene, ako je napríklad Křížový (200 m), Rudolfov alebo Karolínin (500 m). Nájdete tu aj hlavnú mariánskolázeňskú dominantu - Spievajúcu fontánu. K najnavštevovanejším atrakciám celého kraja patrí Park Bohemium (3 km) s desiatkami do detailu vypracovanými modelmi najznámejších stavieb Českej republiky. Za krásnymi výhľadmi na kúpeľné mesto sa vydajte na Mescéryho vyhliadku (800 m) alebo rozhľadňu Hamelika (1,6 km). Obľúbeným cieľom výletov je aj hrad Loket (30 km) s jedinečnou expozíciou o útrpnom práve.

Za krásami prírody sa vyberte pešo či na bicykli k loveckému zámočku Kladská (6 km), ktorý leží v jadre najcennejšieho územia Chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les. Okolo Kladského rybníka (7 km) vás prevedie náučný chodník. Počas zimy si môžete pobyt spestriť zimnými športmi v ski areáli Mariánky (1 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Komfort (20-27 m²) vybavenej štýlovým talianskym nábytkom. Okrem vlastnej kúpeľne tu nájdete LED TV, WiFi pripojenie, trezor, minibar, telefón a set na prípravu čaju a kávy.

Za príplatok môžete povýšiť na izbu typu Superior alebo Junior Suite. Izby Superior sú priestrannejšie (28-34 m²) a majú navyše stolík so stoličkami na posedenie. V tejto kategórii nájdete aj izby vhodné pre hendikepovaných.

Apartmán Junior Suite vám potom ponúkne priestor 37-53 m², okrem manželskej postele v ňom nájdete aj posedenie s komfortnou rozkladacou pohovkou a niektoré z týchto izieb majú navyše klimatizáciu.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si vychutnáte nielen dokonalé gastronomické zážitky, ale aj úžasný výhľad na kúpeľný park. Každé ráno tu na vás budú čakať raňajkové bufetové stoly plné dobrôt, ktorých môžete zjesť, čo hrdlo ráči. Večere majú tiež formu bufetu. Hosťom je ďalej k dispozícii lobby bar a kaviareň Lolita s ponukou vynikajúcich domácich dezertov.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness centre Aglaja načerpáte množstvo fyzických i duševných síl. Nájdete tu relaxačný bazén a saunový svet s infrasaunou, bylinkovou a fínskou saunou. Súčasťou je aj vírivka, parný kúpeľ, soľná jaskyňa, solárium, fitness centrum a kozmetický salón. Pre milovníkov wellness je pripravená bohatá ponuka masáží, kúpeľov, zábalov a ďalších liečebných procedúr.

Tú najlepšiu starostlivosť si užijete aj v hotelovej kúpeľnej klinike, kde hojne využívajú tradičné prírodné liečivé zdroje - minerálne vody a rašeliny.

Za zmienku stojí, že priamo do hotela je zavedený Lesný prameň, ktorý sa používa do kúpeľov, na inhalácie a na pitnú kúru.

Grandhotel Nabokov ****

Grandhotel Nabokov ****

Ibsenova 183/3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Česká hotelová, a.s. IČ: 26968851


+420 353 108 000

reservation.nabokov@hotelis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,1 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km