Kam do Krkonôš, aby ste toho videli čo najviac? Ubytujte sa v Hoteli Tetřívek v Peci pod Sněžkou a budete to mať kúsok k lanovke na Sněžku a k mnohým ďalším atrakciám. V cene pobytu máte aj polpenziu.

O ubytovaní

Hotel Tetřívek sa nachádza v obľúbenom krkonošskom stredisku Pec pod Sněžkou, na brehu rieky Úpa. V zime bude, samozrejme, ideálnym miestom najmä pre lyžiarov, po celý rok si tu ale užijete krásne výlety a množstvo zábavy. Len necelú polhodinu chôdze od hotela nájdete napríklad Relax Park (1,9 km) s bobovou dráhou, detským ihriskom, požičovňou kolobežiek a elektrobicyklom a palacinkáreň.

Pešo si prejdite Javorskú cestu (2,3 km) a vydajte sa k vodopádom Vavřincova dolu (3,4 km) alebo k Velkým Tippeltovým boudám (6,2 km) – jednej z najzachovalejších ukážok ľudovej architektúry v Krkonošiach. Pokračovať môžete k lesnému hrádku Aichelburg (4,4 km) z roku 1863 s vychádzkovou trasou alebo na Ceste okolo Černohorských vodopádov (7,6 km). A vynechať by ste nemali ani návštevu krásneho Černohorského rašeliniska (6,9 km) alebo slávny Chodník korunami stromov (14,2 km).

V zimných mesiacoch náležite preveríte svoje lyžiarske schopnosti, budete totiž priamo obklopení lyžiarskymi centrami SkiResortu Černá hora. Najbližšiu stanicu lanovky areálu Velká Úpa budete mať len 800 m od hotela. Prejdete si tu 2,4 km zjazdoviek a 5 km bežeckých tratí. Otestovať môžete aj centrá Pec pod Sněžkou (2,8 km) s 20 zjazdovkami, Černý důl (10,5 km) s 12 trasami, Černá hora (13 km) so 17 zjazdovkami a ďalšie.

Kde budete spať?

Čakajú vaše útulné dvoj až štvorlôžkové izby v horskom štýle. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a toaletu, na požiadanie je možné do izby umiestniť aj satelitnú televíziu.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s krbom, letnou terasou a WiFi pripojením si pochutnáte na vynikajúcej domácej kuchyni a zverinových špecialitách.

Hotel Tetřívek

Hotel Tetřívek

Velká Úpa 158 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hospoda Na Peci s.r.o. IČ: 08998248


+420 499 736 242

hotel.tetrivek@tiscali.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
0,8 km