Sport hotel Dolní Morava *** na pomedzí Orlických hôr a Jeseníkov neposkytuje len možnosť turistiky. Neobmedzene si budete užívať v bazéne a vírivke, navyše vás čaká zľava na masáže a vstup do cvičebnej sály. Polpenzia je zaistená v cene.

O ubytovaní

Sport hotel Dolní Morava *** stojí v malebnej horskej oblasti Králického Sněžníka na pomedzí Orlických hôr a Jeseníkov v obci Dolní Morava. Ako už názov napovedá, hotel bude ideálnym miestom pre milovníkov aktívnej dovolenky, nájde sa ale množstvo príležitostí aj k príjemným prechádzkam a ničím nerušenej relaxácii. Obľúbený Chodník v oblakoch je odtiaľ len 3 km, rovnako ďaleko je aj Mamutíkov vodný park, Lanový park a Bobová dráha.

Športovci môžu využiť najmä susedný areál Větrný Vrch (190 m), kde sa v lete vyšantia na beach volejbalovom ihrisku a v zime pokoria 2 modré zjazdovky. O kus ďalej čaká Skiresort Dolní Morava (3,1 km) s dokonale upravenými 5 zjazdovkami všetkých obtiažností. Na dosah budete mať aj cca 25 km udržiavaných bežeckých tratí. Zohriať sa potom môžete v hotelovom wellness alebo v termálnych kúpeľoch Velké Losiny (33,9 km).

Na výlet sa vydajte na horu Matky Božej (8,3 km) s kláštorom Dolní Hedeč a pôsobivým výhľadom na Králíky, Suchý vrch a Králický Sněžník. V spomínaných Králíkoch (7,9 km) potom zaplesá srdce každého nadšenca vojnovej histórie, nachádza sa tu totiž Vojenské múzeum a okolie je bohaté na pozostatky pevnostného systému, vrátane pevností Hůrka (6 ,7 km), Bouda (25 km) a Hanička (38,3 km). Skvelý výhľad si užijete aj z rozhľadní Klepáč (3,3 km), Křížová hora (14 km) a Suchý vrch (23,1 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vo svetlej a útulnej izbe typu Standard s televíziou, internetom a vlastnou kúpeľňou.

  • Dvojlôžková izba má plochu 16-19 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami.

  • Trojlôžková izba meria 25 m² a nájdete v nej manželskú posteľ a samostatné jednolôžko.

  • Štvorlôžková izba s plochou 25 m² zahŕňa manželské dvojlôžko a 2 jednolôžkové postele.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii na vás čakajú najmä výborné regionálne pokrmy. Reštaurácia používa vo veľkej miere lokálne suroviny od pečiva a zeleniny z Králíkov až po bylinky z vlastnej záhradky. V lete je k dispozícii aj terasa.

Kde budete relaxovať?

Maximálnu relaxáciu zažijete v hotelovom wellness centre. V bazéne s rozmermi 9x4 metre si pohodlne zaplávate a uvoľníte sa vo vírivke až pre osem osôb. Ďalej je k dispozícii fínska sauna a ponuka masáží na objednanie. Hotelový masér má mnohoročnú prax a poskytne vám klasickú či športovú masáž.

Cestujete s deťmi?

Deti sa môžu vyšantiť na vonkajšom detskom ihrisku. Vo vybraných termínoch ako sú letné prázdniny, Vianoce a Veľká noc prebieha v hoteli tiež animačný program plný hier, aktivít a súťaží.

Niečo naviac

Aby hotel odzrkadlil svoj názov, ponúka tiež množstvo možností športového vyžitia. Zacvičiť si môžete vo fitness aj v cvičebnej sále, kde nechýbajú kettlebelly, gymbally, medicimbaly, činky a ďalšie vybavenie. K dispozícii je tiež stolný tenis, v lete pétanque, bedminton a beach volejbal. Zapožičať si môžete bicykle.

Sport Hotel Dolní Morava ***

Sport Hotel Dolní Morava ***

Dolní Morava 53 , Králíky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL na Větráku s.r.o. IČ: 06788645


+420 602 785 999

recepce@sporthoteldm.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Baby friendly
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
3,1 km