Užite si perfektný pobyt v Trenčíne pre dvoch s polpenziou a wellness v 4 * Hoteli Magnus. Okrem skvelej polpenzia sa tešte na sladké popoludnie, hodinu bowlingu a rad skvelých zliav (zapožičanie bicyklov, masáže, reštaurácia).

O ubytovaní

Hotel Magnus **** sa nachádza v pokojnej lokalite Trenčína asi 900 metrov od historického centra a Trenčianskeho hradu. Kúpele v Trenčianskych Tepliciach ležia len 12 km ďalej. Okrem týchto dvoch hlavných turistických lákadiel, za ktorými sa oplatí vyraziť v každom ročnom období, si urobte príjemnú prechádzku trebárs na krásnu Štefánikovu vyhliadku (1,9 km). V zime sa vydajte do cca 20 km vzdialeného ski rezortu Rajkovec.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestranných klimatizovaných izbách Executive s obývacou časťou s posedením alebo v izbách Business. K vybaveniu izby patrí taktiež plazmový televízor, pracovný stôl, minibar, samostatne ovládaná klimatizácia a kúpeľňa s vaňou či sprchovým kútom.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia Flor de Amor (kvet lásky) vás nadchne nielen svojim moderným zariadením, ale aj výborným jedlom. Vychutnáte si tu delikátne pripravené špeciality slovenskej aj medzinárodnej kuchyne, ktoré nadchnú aj skutočných gurmánov. Chuť jedla podčiarkne vhodne zvolené víno.

Kde budete relaxovať?

Relaxujte v bohatom wellness - tešiť sa môžete na oddych vo vírivke alebo jednej zo 4 sáun (fínska, švédska, bylinná a parná). Následne sa schlaďte v ľadovej jaskyni a oddychujte v tepidáriu. K absolútnej spokojnosti chýba už len masáž - dopriať si môžete klasickú, relaxačnú, reflexnú či bankovú.

Niečo naviac

Deň plný odpočinku zakončite zábavou pri bowlingu priamo v hoteli. Ak sa ale stále necítite byť unavení, navštívte fitness centrum.

Hotel Magnus ****

Hotel Magnus ****

Považská ulica 1706/35 , Trenčín
Slovenská republika

+421 32 74 84 900

recepcia@hotelmagnus.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
12,5 km
Zastávka
0,3 km