Vyberte sa na dovolenku do hotela Alpejski *** a užite si krásnu horskú atmosféru a zaujímavé výlety. Čaká na vás hotelové wellness centrum s bazénom, saunou a parnou saunou, ako aj chutné raňajky/polpenzia plná alpských a poľských špecialít a domácich údených výrobkov.

O ubytovaní

Hotel Alpejski *** sa nachádza v Polanica-Zdrój, obľúbenom turistickom stredisku na úpätí Bystřice a Stolových hôr. Mesto je atraktívne pre milovníkov turistiky, športovcov, ale aj pre tých, ktorí si počas dovolenky radi vychutnávajú oddych v horskej prírode.

Ak radi zdolávate vrcholy, vydajte sa na Szczeliniec Wielky (15,6 km), najvyšší vrch Stolových hôr, na ktorého vrchole nájdete najväčšie poľské „skalné mesto“. Láka vás výlet do podzemia? Pozrite si rozsiahly podzemný turistický chodník Tisícročie poľského štátu so začiatkom v Kladsku (11,6 km). Alebo navštívte Medvediu jaskyňu v Kletne (41,4 km), ktorá sa považuje za jednu z najkrajších sprístupnených jaskýň v Poľsku.

Milovníkov histórie zláka mesto Duszniki-Zdrój (9,6 km), kde na nich čaká Múzeum papiera , ktoré sídli v starej papierni, a Chopinov zámok z 19. storočia. Športovci ocenia okolie Polanice-Zdrój bohaté na cyklotrasy a v zime si užijú lyžovačku v známych strediskách Zielenec (18,4 km) a Czarna Góra (35,6 km). Vyraziť môžete tiež do biatlonového centra v Jamrozowej Polane (13,1 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovej izbe s moderným zariadením, klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou a WiFi pripojením. Väčšina izieb má aj vlastný balkón s krásnym výhľadom na okolité hory.

Izba Standard má rozlohu 15 m² a je vybavená oddelenými posteľami, TV a sadou na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni nájdete sušič vlasov a sadu kozmetických potrieb.

Izba Premium (15 m²) má manželskú posteľ, TV, sadu na prípravu kávy a čaju, sušič vlasov a kozmetické potreby.

Rodinná izba s rozlohou 19 m² má 4 postele, TV a sadu na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni nájdete sušič vlasov a sadu kozmetických potrieb.

Na čom si pochutnáte?

Klimatizovaná reštaurácia poteší vaše chuťové bunky jedlami alpskej a poľskej kuchyne z regionálnych surovín vrátane špecialít z domácej udiarne. Súčasťou reštaurácie je útulné posedenie, kde si môžete oddýchnuť v teple kachľovej pece a obdivovať krásnu krajinu Kladskej doliny. K dispozícii je aj Tirolský Gril-Bar, kde sa často konajú rôzne podujatia.

Kde budete relaxovať?

Dokonale si oddýchnete v modernom wellness centre s krytým bazénom, fínskou saunou a parnou kabínou. Svoj relaxačný zážitok môžete umocniť masážou alebo inou rozmaznávajúcou procedúrou. A ak na dovolenke neradi leňošíte, navštívte miestnu posilňovňu.

Hotel Alpejski ***

Hotel Alpejski ***

Zdrojowa 89 , Polanica-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PHUP "FOTPOL" s.c. G.W. Bokun IČ: 012494240


+48 74 862 74 50

recepcja@hotel-alpejski.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 10 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
1,8 km
Zjazdovka
18,4 km
Bežkovanie
21 km

Tipy na výlet