Doprajte si parádny pobyt v Poľsku. Veľkomesto Vroclav toho ponúka naozaj veľa. Ubytujte sa priamo v centre v Hoteli HP Park Plaza **** a k miestnej nádhernej katedrále to budete mať len 700 metrov. Navyše budete mať v cene raňajky formou bufetu, vstup do sauny a 10 % zľavu v reštaurácii. Deti do 7 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel HP Park Plaza **** sa nachádza v samotnom centre poľského Vroclavu (Wrocław) na brehu rieky Odra. Pre svojich hostí je nielen dokonalým miestom na strávenie luxusnej dovolenky, ale aj ideálnym východiskovým bodom na návštevu najzaujímavejších vroclavských miest a atrakcií. Objavte aj vy kúzlo hlavného mesta Dolného Sliezska.

Vroclav je nádherné historické mesto plné architektonických a umeleckých skvostov. Z hotela je prekrásny výhľad na jedinečný Tumský ostrov (100 m), kam vedie niekoľko mostov. Nachádzajú sa tu rozsiahly park s arborétom i dôležité cirkevné stavby, ako je napríklad katedrála sv. Cyrila a Metoda (1 km). Tumský most (1 km) vedúci ho jadra mesta plného prekrásnych historických budov je obľúbeným miestom všetkých zamilovaných, ktorí na konštrukcii mosta zanechávajú visiaci zámok so svojimi menami.

Jednou z dominánt Vroclavu je monumentálna katedrála sv. Jána Krstiteľa (1,1 km). V neďalekej budove Vroclavskej univerzity (700 m) môžete obdivovať barokový skvost Aula Leopoldina. Malebný Rynek (1,2 km) (Trhové námestie) je hlavné námestie v centre. V strede námestia stojí blok domov, kde najzaujímavejšia je gotická Stará radnica. Počas návštevy Vroclavu sa rozhodne nezabudnite pozrieť na najnavštevovanejšie miesto v meste - Panorama Racławicka (1,5 km). Budova v tvare rotundy ukrýva ohromné ​​plátno (114 x 15 m) zobrazujúce slávnu bitku pri Racławici.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej a svetlej dvojlôžkovej izbe s výhľadom na rieku. O dokonalý odpočinok sa postará pohodlná posteľ typu king-size s antialergénnymi obliečkami.

K vybaveniu izby patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, telefón, trezor a set na prípravu čaju a kávy. Nájdete tu aj pracovný priestor s písacím stolom a posedením. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s vyhrievanou podlahou, toaletou, sprchovacím kútom, fénom a setom kvalitnej kozmetiky.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia s krásnym výhľadom na rieku a ostrovčeky patrí medzi najobľúbenejšie kulinárske miesta v oblasti Dolného Sliezska a o jej kvalitách sa počas pobytu presvedčíte na vlastné chuťové poháriky. Pokrmy sú pripravované výhradne z tých najkvalitnejších regionálnych produktov od miestnych dodávateľov. Každé ráno tu na vás v reštaurácii budú čakať bohaté bufetové raňajky s pestrou ponukou teplých i studených jedál a nápojov.

Potom je možné objavovať zo stáleho a sezónneho lístka reštaurácie. Lobby bar ponúka ľahké občerstvenie, čerstvé pečivo, domáce dezerty a, samozrejme, aj široký výber nápojov od kávy cez čaje až po koktaily.

Kde budete relaxovať?

Až po dni strávenom objavovaním krás Vroclavu zatúžite to troške zaslúženého relaxu, vydajte sa do hotelového SPA. Prehrejte sa vo fínskej saune a pokiaľ zatúžite po skutočnom rozmaznávaní, doprajte si niektorú z ponúkaných masáží a liečebných procedúr.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sú skvele pripravení aj na najmenších hostí. Na recepcii vám ochotne zapožičajú vybavenie pre deti, ako sú postieľky, ohrievače fliaš, stoličky a ďalšie. V bezprostrednej blízkosti hotela je veľké ihrisko s mnohými atrakciami.

Hotel HP Park Plaza ****

Hotel HP Park Plaza ****

Bolesława Drobnera 11-13 , Wrocław
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
B&D Hotels Spólka Akcyjna IČ: 012505788


+48 71 320 84 00

hpwroclaw@hotelepark.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 80 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4 km

Tipy na výlet

Vroclav

VroclavTip na výlet

Vroclav je mesto umenia, histórie, parkov a kultúrneho života. Niet teda divu, že tu nájdete veľké množstvo historických stavieb. Ďalej tiež múzeá, kaviarne aj zoologickú záhradu. Čo nesmiete minúť? Krásne námestie "Rynek" a slávne vroclavské trpaslíky dômyselne rozosiate po meste. Ich hľadanie už pohltilo nejedného turistu. Pustite sa po ich stopách pomocou aplikácie v mobile alebo mapy, ktorú môžete kúpiť v informačnom centre. Rozhodne odporúčame navštíviť aj miniatúrny svet "Kolejkowo". Ide o obrovský model Dolného Sliezska. Fantastické je tiež centrum vedy Hydropolis. Ak máte radi históriu, navštívte Národné múzeum alebo Vroclavskú univerzitu. Je otvorená verejnosti a garantujeme, že jej baroková aula vás očarí.

Viac informácií
ZOO Vroclav a Afrikárium
ZOO Vroclav a Afrikárium
Rynek (Trhové námestie)
Rynek (Trhové námestie)
Katedrála sv. Jána Krstiteľa
Katedrála sv. Jána Krstiteľa