Chcete si oddýchnuť od starostí a nechať sa rozmaznávať? Vyrazte do Hotela Pancho ****! V luxusnom prostredí hotela zažijete dokonalú relaxačnú dovolenku. Svoje telo i myseľ zregenerujete v krásnom wellness centre a pochutnáte si na vynikajúcej polpenzii alebo dokonca soft all inclusive. V okolí uvidíte pôsobivú Pancho Arénu a starobylé Arborétum Alcsúti, zájsť si môžete aj do Budapešti, ktorá je odtiaľto cca 40 km.

O ubytovaní

Hotel Panco **** nájdete v malej maďarskej obci Felcsút zhruba 40 km od Budapešti. Najväčším lákadlom v okolí je Pancho Aréna (850 m), kde sa konajú predovšetkým futbalové zápasy. Za návštevu ale stojí aj pokiaľ nie ste práve zarytým fanúšikom futbalu, je totiž označovaná za jeden z najkrajších štadiónov sveta a okrem nádherného vyrezávaného dreveného stropu tu nájdete aj 200 rokov starú kaplnku alebo výstavu olympijských medailí. A ak sa, inšpirovaní športovým prostredím, budete chcieť aj trochu pretiahnuť, zájdite si do zážitkového parku Alcsútdobozi (6,8 km) s lanovými dráhami a ďalšími atrakciami alebo na 18-jamkové golfové ihrisko Pannonia Golf & Country Club (7,7 km).

Naopak pokojnejší program vám ponúkne jazda po úzkorozchodnej železničnej trati Vál-völgyi. Celá trasa meria necelých 6 km a zaručí vám výhľad na krásne okolité miesta. Jednou zo zastávok je dokonca neďaleké Arboretum Alcsúti (6,7 km), založené v roku 1820, ktoré je údajne najstarším anglickým parkom v Maďarsku. Na celkovej ploche 2,5 hektárov sa rozkladá nádherný zážitok, ktorý vás očarí v každom ročnom období. Objavovanie krás miestneho kraja môžete zavŕšiť návštevou vinice a vinných pivníc Borutat, Körpince-, Kecskegödör- a Sóskúti út v meste Etyek (20 km), kde okrem vynikajúceho vína ochutnáte aj ďalšie lokálne alkoholické nápoje, domáce syry, šunky, čokolády a iné pochúťky.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z pohodlných dvojposteľových izieb typu Standard s veľkosťou 25 m². V hoteli ich nájdete celkom 35, z toho 1 je bezbariérová. Interiér izieb je vzdušný a ladený do neutrálnych farieb, všetky sú klimatizované a majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a samostatné WC. Každá tiež disponuje vlastným balkónom s posedením, odkiaľ budete mať krásny výhľad do prírody. K vybaveniu ďalej patria 2 postele (100x200 cm), ktoré môžu byť spojené do priestranného dvojlôžka, veľkoplošná televízia, minibar, trezor a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia pod vedením šéfkuchára Rolanda Váradima vám splní všetky vaše gastronomické priania. Tešiť sa môžete na pokrmy z kvalitných surovín, ktoré potešia oko aj žalúdok. Základom je raňajky a večere formou bohatých bufetov.

Kde budete relaxovať?

V nádhernom prostredí wellness centra sa dokonale zrelaxujete. Na aktívnejších hostí čaká 25-metrový plavecký bazén, ten pravý odpočinok potom zažijete v horúcej vírivke pre 6 osôb alebo v saunovom svete s fínskou saunou pre 14 osôb, infrasaunou pre 4 osoby. a parným kúpeľom pre 10 osôb. Samozrejmosťou je ochladzovací bazénik a v letných dňoch si môžete oddýchnuť na čerstvom vzduchu vďaka slnečnej terase. Relaxáciu môžete doplniť nápojom či smoothie, ktoré vám radi pripravia na recepcii wellness centra. K dispozícii je navyše aj zaujímavá ponuka masáží.

Hotel Pancho ****

Hotel Pancho ****

Fő utca 176. , Felcsút
Maďarsko

+36-22-252-119

recepcio@hotelpancho.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7 km
Vzdialenosť od jazera
8 km
Zastávka
90 m