Za relaxom v maďarských termálnych vodách nemusíte jazdiť ďaleko - Heléna Hotel & Spa *** nájdete len cca pol hodiny cesty od slovenských hraníc. Ubytujte sa v modernej izbe a okrem príjemného pobytu si doprajte aj skvelé raňajky či polpenziu, neobmedzený vstup do hotelového wellness centra s bazénmi a saunami a masáž so zľavou.

O ubytovaní

Helena Hotel & Spa *** vás uchváti svojou útulnou rodinnou atmosférou. Nachádza sa v mestečku Levél neďaleko hraníc so Slovenskom (17 km) a Rakúskom. Hotel ponúka dokonalé prostredie pre relaxačnú dovolenku, ale aj aktívny pobyt plný výletov a zábavy.

Blízky Mosonmagyaróvár (4 km) láka na malebné historické centrum, barokové pamiatky aj stredoveký hrad. Obľúbenou miestnou atrakciou sú kúpele a wellness centrum Flexum Thermal & Spa s niekoľkými termálnymi bazénmi a zaujímavou ponukou procedúr. Navštíviť môžete tiež interaktívne vedecké múzeum Futura o ploche 2 000 m² s expozíciou venovanou prírodným vedám a rozdelenou podľa základných živlov – vody, vzduchu, zeme a ohňa.

Za nádhernou prírodou sa vydajte na Malý Žitný ostrov (22 km), ktorý je, hoci tomu jeho názov nezodpovedá, najväčším riečnym ostrovom v Maďarsku. Jeho rozloha dosahuje pôsobivých 375 km² a oplýva malebnou prírodou Dunajských luhov. Alebo si urobte výlet k Neziderskému jazeru (30 km), ktoré je súčasťou Zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe vybavenej manželskou posteľou alebo 2 jednolôžkami, klimatizáciou, televíziou, chladničkou, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na tradičných maďarských, ale aj stredomorských špecialitách. Na príjemne zatienenej terase potom čaká koktailový bar a zmrzlina na osvieženie.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness uprostred záhrady na vás čaká krytý bazén, vírivka a soľná miestnosť. V letnom období je v prevádzke vonkajší bazén. Oddýchnuť si môžete vo fínskej, infra a parnej saune. Doprajte si tiež niektorú z profesionálnych masáží. Pre športovcov je pripravené hotelové fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy na vonkajšom ihrisku, ku ktorému patrí aj trampolína, stolný tenis a veľký šach. K dispozícii je tiež herňa vo vnútri.

Heléna Hotel & Spa ***

Heléna Hotel & Spa ***

József Attila u. 25 , Levél
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HELÉNA - CO Kft. IČ: 0809006957


+36 30 506 6632

info@helenahotelspa.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
7,6 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Kúpele Mosonmagyaróvár

Kúpele Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je mesto v západnom Maďarsku a nachádza sa neďaleko rakúskych a slovenských hraníc. Hoci je to pomerne malé mesto, pýši sa krásnymi kúpeľmi Mosonmagyaróvár, ktoré lákajú turistov hľadajúcich odpočinok aj liečbu niektorých zdravotných problémov. Tieto liečebné kúpele s plavárňou nájdeme uprostred zelene v blízkosti centra mesta a ponúkajú 7 bazénov s rôznou teplotou vody. Na svoje si tu prídu ako osoby, ktoré hľadajú relax a rekonvalescenciu, tak i priaznivci plávania.

Bazény v kúpeľoch Mosonmagyaróvár

  • Liečivý bazén s termálnou vodou s teplotou 36 - 38 °C
  • Sedací bazén I s chladenou termálnou vodou s teplotou 30 - 33 °C
  • Sedací bazén s perličkovými lavicami, masážnymi prvkami chodidiel a chrbta s chladenou termálnou vodou s teplotou 36 - 37 °C
  • Bazén pre terapeutické plávanie a cvičenie s chladenou termálnou vodou s teplotou 28 - 30 °C
  • Wellness bazén s chladenou termálnou vodou s teplotou 32 - 34 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 33,3 m, teplota 28 - 29 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 25 m, teplota 26 - 28 °C

Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskajúce z hĺbky až 2 000 m a jej teplota dosahuje 74 °C). Voda lieči choroby kĺbov a chrbtice, zápaly kĺbov, zápaly priedušiek a ďalšie.

Otváracia doba kúpeľov je každý deň, po celý rok 8:00 - 20:00 hodín.

Viac informácií
Mesto Mosonmagyaróvár
Mesto Mosonmagyaróvár
Vedecké zábavné centrum Futura
Vedecké zábavné centrum Futura
Kúpele Lipót
Kúpele Lipót