Užite si luxusný pobyt v Thermal Hoteli Visegrád ****superior s vlastným wellness centrom a termálnymi kúpeľmi s množstvom bazénov, sáun, vírivkou a ďalšími lákadlami. V cene je tiež chutná polpenzia, animačný a športový program pre deti i dospelých, zapožičanie županu a vstup do fitness. Dieťa do 6 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Thermal Hotel Visegrád ****superior je prepychové ubytovanie v malebnej oblasti Dunaja v pokojnom prostredí a tesnej blízkosti mesta Visegrád a lesoparku Pilis, ktorý je ako stvorené na krásne prechádzky. Vydajte sa spoznať národný park Duna-Ipoly (800 m) s preslávenou trasou Rám-szakadék (9,4 km) vedúcou cez skalnú roklinu alebo horu Dobogókő (38,1 km), kde sa v zime nachádzajú lyžiarske stredisko vhodné pre začiatočníkov a rodiny s deťmi.

Pokiaľ holdujete golfu, určite vás poteší blízkosť minigolfového ihriska (cca 7 km). A ak vám nádherné wellness centrum v hoteli nebude stačiť, vydajte sa necelých 18 km na Termálne kúpalisko Vadas do Štúrova alebo 26 km k jazeru Omszki-tó. Za pamiatkami vyrazte do neďalekého Visegrádu (2,7 km). Mesto preslávené svojou históriou a politickým významom, niekoľkokrát vstúpilo do dejín Maďarska i okolitých krajín. Nie je tak divu, že láka na mnoho historických monumentov. Najznámejší z nich je Visegrádsky hrad, ktorý sa týči na pahorku nad riekou.

Hotel má tiež ideálnu pozíciu pre jednodňové výlety do Budapešti (41 km) alebo Ostrihomu (24 km). V hlavnom maďarskom meste preskúmate úchvatné pamiatky, ako je budova parlamentu alebo Rybárska bašta, a doprajete si zaslúžený odpočinok v niektorých z mnohých termálnych kúpeľov. Tiež Ostrihom vábi na históriu. Na kopci nad Dunajom tu pyšne stojí dych vyrážajúca bazilika a kráľovský hrad.

Kde budete spať?

Ubytovanie budete v luxusne zariadených izbách s nádherným výhľadom do okolitej prírody. Každá izba je vybavená satelitnou TV, trezorom, minibarom, klimatizáciou, balkónom a vlastnou kúpeľňou s WC, sprchou, fénom a županom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť na jedlá z kvalitných a čerstvých surovín. Na vyžiadanie je možné pripraviť aj jedlá pre hostí so špeciálnymi požiadavkami a pre deti.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness je bohaté. Užite si vírivku, fínsku, infra či parnú saunu s tepidáriom, vnútorný, vonkajší, detský a termálny bazén a mnoho ďalšieho. K dispozícii sú tiež masáže a ďalšie procedúry.

Cestujete s deťmi?

V hoteli nájdete aj detské ihrisko a detský kútik, najmenší hostia sa tak zabavia za každého počasia.

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Lepence völgy 2. , Visegrád
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thermal Hotel Visegrád Zrt. IČ: 13-10-040734


+36 26/801 900

info@thv.hu

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 14 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km