Či už vyrážate do Brna na rodinný pobyt alebo romantiku vo dvojici, v Hoteli Passage **** strávite svoju dovolenku naozaj štýlovo. Nádherné priestory, luxusné raňajky a krásne izby zaručia maximálny komfort. Vďaka polohe priamo v centre Brna navyše budete od všetkých pamiatok a rôznych atrakcií len pár minút pešo.

O ubytovaní

Hotel Passage **** sa nachádza v novo zrekonštruovanom veľkolepom paláci, ktorý bol postavený v roku 1928 podľa návrhu architekta Bohuslava Fuchsa. Tento butikový hotel zaujme nielen svojím pôsobivým dizajnom, ale aj skvelou polohou. Budova sa nachádza priamo v centre Brna, vďaka čomu sa pešo ľahko dostanete k historickým pamiatkam a najlepším gastronomickým zariadeniam.

Priamo oproti hotelu sa nachádza Mestské divadlo Brno (50 m) s činohernou a hudobnou divadelnou scénou. Za 10 minút chôdze sa dostanete do historického centra, kde nájdete Národné divadlo Brno (850 m), Starobrniansku radnicu (1,1 km), Kostol svätého Jakuba (750 m) s druhou najväčšou kostnicou v Európe, Kapucínsku kryptu (1,3 km) a ďalšie pamiatky. V zime sa na väčšine námestí v centre mesta konajú nádherné vianočné trhy.

Príjemnou prechádzkou sa dostanete aj na hrad Špilberk (800 m), kde si môžete vychutnať nielen prehliadku tohto historického sídla, ale aj bohatý program. Najmä v lete sa na nádvorí Špilberku konajú rôzne divadelné predstavenia, koncerty a iné kultúrne podujatia. Kúsok odtiaľto sa nachádza vrch Petrov (1,5 km) s krásnymi záhradami a Katedrálou svätého Petra a Pavla. Je to pravdepodobne najstarší kostol v Brne a jeho vyobrazenie sa nachádza na českých desaťkorunových minciach.

Brno je bohaté nielen na pamiatky, ale aj na zábavu. Aktívnejší jedinci sa môžu zabaviť na trampolínach v JumpParku (3,9 km), zatiaľ čo milovníkov relaxu zaujme wellness komplex Infinit Maximus (9,7 km). S deťmi sa vyberte do vedeckého centra Vida! (3,1 km) a do Bruno Family Parku (5,7 km). K brnianským stáliciam patrí aj krásna Zoologická záhrada (7,3 km), ale zvieratá môžete obdivovať aj v centre mesta, v Motýľom dome Papilonia (1 km). Na výlet do prírody sa môžete vydať do obory Holedná (8,6 km) alebo v okolí Brnianskej priehrady (9,4 km).

Kde budete spať?

Čaká na vás jedna zo 103 luxusných a moderných izieb. Tešiť sa môžete na elegantný interiér v kombinácii dreva, skla a neutrálnych tónov, klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu s podlahovým kúrením a prírodnou kozmetikou Manufaktura a vysokorýchlostné WiFi pripojenie.

Izba Standard má rozlohu 20 až 25 m² a ponúka dokonalý spánok na manželskej posteli (alebo dvoch samostatných posteliach) s luxusným matracom. K dispozícii budete mať aj pracovný stôl, súpravu na prípravu kávy a čaju, minibar, trezor, žehliaca súprava, chytrú televíziu, papuče a župany. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom alebo vaňou.

Na čom si pochutnáte?

O vaše chuťové bunky sa v Hoteli Passage **** postará hneď niekoľko vynikajúcich podnikov. Základom dňa sú raňajky v reštaurácii Bugatti, kde nesmú chýbať čerstvé pečivo, výber syrov a údenín, vajcia v rôznych úpravách, ovocie a zelenina, sladké pokrmy a ďalšie pochúťky. Po celý deň je potom otvorená à la carte reštaurácia Passage, kde vám pripravia tie najvyberanejšie lahôdky. Popoludňajšiu kávu a zákusok si vychutnáte v cukrárni Passge preslávenej luxusnými dezertmi.

Kde budete relaxovať?

Na aktívny oddych môžete využiť hotelové fitness centrum a sály na klasickú a hot jogu, unaveným svalom uľaví profesionálna masáž a relaxovať môžete v útulnej relaxačnej zóne.

Hotel Passage ****

Hotel Passage ****

Lidická 702/23 , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Passage a.s. IČ: 01750062


+420 530 352 111

rezervace@hotelpassage.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, alebo inak Štatl či Oltec, ako hovoria mestu miestni, je moravská metropola svetového významu, aj napriek tomu si však zachováva skvelú priateľskú atmosféru a privíta vás nežnou, materskou náručou. Či už túžite po pokoji, kultúrnych zážitkoch či zaujímavých pamiatkach, v Brne dostanete dosť z každého. Mesto žije rôznymi festivalmi, je domovom slávnych divadelníkov i hudobníkov, prvotriednych reštaurácií a krčmičiek. V Brne sa rozhodne nudiť nebudete.

Čo nevynechať pri návšteve Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vila Tugendhat, pamiatku UNESCO
  • Navštívte tiež Labyrint pod Zelným trhom, Starú radnicu s tzv. Brnianskym drakom v priechode a vyhliadkovou vežou, Kostnicu u sv. Jakuba alebo Hvezdáreň a planetárium Brno.

Na svoje si prídu aj milovníci prírody. Vydajte sa k Brnianskej priehrade, kde je k dispozícii niekoľko pláží, športovísk aj požičovňa vodných bicyklov. Nezabudnuteľný zážitok si odnesiete z plavby výletnou loďou, ktorá Vás zavezie napríklad až ku hradu Veveří. Kúsok od priehrady sa nachádza brnianska ZOO.

Viac informácií
Hrad Špilberk
Hrad Špilberk
Brnenské podzemie
Brnenské podzemie
Wellness Infinit Maximus
Wellness Infinit Maximus