Kam sa vydať za vínom? No predsa na južnú Moravu a najlepšie rovno do Znojma. V Penzione a vinařství Dobrovolný vás čaká nielen ubytovanie, ale aj polpenzia, prehliadka vínnych pivníc aj ochutnávka vín so studeným občerstvením.

O ubytovaní

Penzion a vinařství Dobrovolný je súčasťou uličky Modrých sklípků v Novom Šaldorfe, ktorá je jedným z najmalebnejších miest na Znojemsku. Penzión sa nachádza priamo nad tromi vínnymi pivničkami. Lokalita je ideálna na výlety pešo aj na bicykli. Centrum Znojma s krásnym hradom je vzdialené iba 5 km. Preskúmať tu môžete tajomné znojemské podzemie, ktorého chodby a pivnice tvoria najrozsiahlejší podzemný komplex v Česku. V Louckom kláštore (2,5 km) nájdete obrovské vínne pivnice a múzeum vinárstva. Skvelé podmienky na kúpanie ponúka vodná nádrž Vranov (25 km), ktorá sa radí medzi najteplejšie priehrady v Českej republike.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej WiFi pripojením a s vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa podávajú večere s možnosťou výberu z menu. Priamo vo vinárstve je možné za príplatok zaistiť degustáciu vína s občerstvením.

Penzion a vinařství Dobrovolný

Penzion a vinařství Dobrovolný

Růženy Svobodové 2463/22 , Znojmo
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
JOSEF DOBROVOLNÝ IČ: 40958523


603889022

vinarstvi.dobrovolny@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,1 km