Užite si Prahu v historickej budove bývalého kráľovského súdu v Royal Court Hoteli ****, ktorý leží v parádnej lokalite kúsok od centra - na Václavské námestie dôjdete za 15 minút. V cene sú bohaté raňajky a fľaša vína. Doplatiť si môžete wellness.

O ubytovaní

Royal Court Hotel *** sa nachádza v samom srdci Prahy a stane sa vaším pohodlným domovom počas pobytu v českej metropole. Ku všetkým najvýznamnejším pamiatkam sa dostanete príjemnou prechádzkou alebo hromadnou dopravou. Stanica metra I. P. Pavlova je vzdialená len 500 m, na Václavské námestie (1 km) dôjdete za 15 minút. Počas návštevy Prahy by ste rozhodne mali navštíviť Vyšehrad (1,5 km), Staromestské námestie s orlojom (2,5 km), Pražský hrad (4 km) a Karlov most. Za videnie stojí tiež Petřínska rozhľadňa (4 km) obklopená nádhernými záhradami, Tancujúci dom (1,5 km) či ZOO Praha v Troji, kam sa ľahko dostanete najbližšom metrom. Veľa zábavy i dokonalý relax na vás čaká v Aquapalace Čestlice (14 km).

Kde budete spať?

Izba Standard je určená maximálne pre 2 osoby a 1 dieťa do 2 rokov. Na výber máte z jednolôžkových aj dvojlôžkových postelí, izby sú navyše vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s fénom. Nechýba ani trezor, minibar a set na prípravu čaju a kávy.

Izba Superior je oproti variantu Standard väčšia a ubytuje 2 hostí s možnosťou 1 prístelky. Ponúka všetok komfort vrátane klimatizácie, vlastnej kúpeľne, minibaru či WiFi pripojenia. Pravú odpočinkovú atmosféru dodáva aj výhľad do záhrady.

Na čom si pochutnáte?

Na nabitý program v uliciach metropoly načerpáte každý deň energiu na raňajkách vo forme bufetu. Zo širokej ponuky pokrmov, teplých jedál či ovocia a zeleniny si vyberie úplne každý.

Royal Court Hotel ***

Royal Court Hotel ***

Wenzigova 1873-6 , Praha 2
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Royal Court s.r.o. IČ: 03621553


+420 775 486 609

akce@royalcourthotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 270 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
14,5 km