Užite si krásy Prahy v luxusnom dizajnovom hoteli na Žižkove. Čaká vás jedinečná atmosféra bohémskej štvrti s bohatými raňajkami, fľašou vína, modernými izbami a deťmi do 5,9 rokov zdarma.
Užite si krásy Prahy v luxusnom dizajnovom hoteli na Žižkove. Čaká vás jedinečná atmosféra bohémskej štvrti s bohatými raňajkami, fľašou vína, modernými izbami a deťmi do 5,9 rokov zdarma.

Luxusná dovolenka v srdci Európy

Ak hľadáte ideálny hotel v Prahe, už nehľadajte. Hotel Voyage **** láka sviežim moderným dizajnom a ideálnou polohou v zaujímavej lokalite pražského Žižkova. Žižkov je bohémska štvrť plná nočného života, kaviarní, barov a umelcov.

Centrum je ľahko dostupné mestskou hromadnou dopravou, cesta na Václavské námestie trvá približne 10 minút a najbližšia autobusová zastávka je vzdialená od hotela 200 m. V krásne zariadených dvojlôžkových izbách na vás čaká vlastné sociálne zariadenie, klimatizácia, minibar, TV/SAT a WiFi. Izby hotel ponúka s možnosťou prístelky alebo zapožičania detskej postieľky. V prípade voľnej kapacity budete ubytovanie v izbe Superior.

Príjemnú atmosféru hotela podčiarkuje ojedinelý dizajn reštaurácie MOOD, ktorá ponúka skvelú gastronómiu. Pestrá ponuka jedál vychádza z kvalitných čerstvých surovín a receptúr. V hoteli je aj bar s celodennou prevádzkou.

Praha baví po celý rok

Stovežatá Praha s dominantou Pražského hradu láka ročne státisíce turistov a jej krásu ocenil aj prestížny výber TripAdvisor. V roku 2016 sa umiestnila na 6. mieste v TOP 25 destináciách na svete.

Vedľa klasických pamätihodností odporúčame navštíviť tiež pražskú ZOO, Technické múzeum, Národnú galériu, Židovskú štvrť s množstvom múzeí, Národné divadlo alebo Náplavku, kde sa často konajú farmárske trhy či iné zaujímavé akcie.

V susedstve hotela je cyklistický chodník , ktorý vedie z centra mesta do vzdialenejších častí Prahy. Po chodníku je možné behom pár minút vystúpiť na neďaleký vrch Vítkov, kde môžete, obklopení zeleňou, obdivovať nádherne panorámy Prahy či najväčší jazdecký pomník na svete .

Hotel Voyage ****

Hotel Voyage ****

Koněvova 28/29 , Praha 3
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ŠEBER s.r.o. IČ: 28401727


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná