Vypravte sa zrekreovať do Krušných hôr s množstvom zaujímavých miest na výlety. Tešte sa na pekný penzión, skvelé jedlo a relax vo wellness. Pri pobyte v týždni 1 noc ZDARMA. Deti do 18r. len za 170 Kč/noc s polpenziou.
Vypravte sa zrekreovať do Krušných hôr s množstvom zaujímavých miest na výlety. Tešte sa na pekný penzión, skvelé jedlo a relax vo wellness. Pri pobyte v týždni 1 noc ZDARMA. Deti do 18r. len za 170 Kč/noc s polpenziou.

Penzión ideálny pre oddych pre páry i rodiny

Oddýchnite si uprostred prírody Krušných hôr v penzióne Mezihoří, ktorý leží blízko Chomutova a je situovaný uprostred lesov a nerušenej prírody. Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej izbe s vlastným sociálnym zariadením, fénom, TV/SAT, telefónom a WiFi. K dispozícii sú i štvorlôžkové izby s oddelenými spálňami - ideálne pre rodiny.

Súčasťou penziónu je pivnica a štýlová reštaurácia (11:00 - 22:00 hodín), ktorá ponúka raňajky, obedy, večere, ale je ideálna i pre usporiadanie rôznych osláv. Tešte sa na pravú českú kuchyňu a príjemnú obsluhu. Behom teplých mesiacov je k dispozícii terasa a podávajú sa tu grilované špeciality.


Pobyt je ideálny pre rodiny s deťmi! Deti až do 18 rokov sú len za 170 Kč/noc s polpenziou. Naviac je tu pre ne pripravený zábavný kútik s pieskoviskom, šmýkačkou a hojdačkou, kde sa môžu vyšantiť.


Zatiaľ čo sa budú deti hrať si užite ničím nerušený odpočinok vo vírivke, saune či relaxačnej miestnosti so sprchovým kútom a lehátkami.

Príroda Krušných hôr a výletovanie

Na svoje si prídu milovníci cyklistických a turistických trás, ale tiež hubári či tí, ktorých láka oddych v rozmanitej prírode. Vydať sa môžte na rôzne výlety.

  • Podkrušnohorský Zoopark (10 km) v Chomutove sa zapáči deťom i dospelým. Okrem koní si prehliadnete vtáky, cicavce, plazy a ryby.
  • Zámok Červený hrádek (10 km) nájdete pri Jirkove. Pokochajte sa krásnou barokovou architektúrou.
  • Kamencové jazero (10 km) jedno z najväčších jazier v Českej republike.
  • Aquadrom (29 km) je vodný park nachádzajúci sa v Moste. V bazénoch, divokej rieke a na tobogánoch sa vyšantí každý.
  • Túžíte po niečom akčnom? Vydajte sa na Autodrom (29 km). Prejdite sa na štvorkolkách, motokárach, buggy či paddocku.
Pension Mezihoří

Pension Mezihoří

Blatno - Mezihoří 41 , Chomutov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Czechmedic s.r.o. IČ: 22792899


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie