Dokonalý pobyt plný vodných radovánok zažijete v Liptovskom Mikuláši na brehu Liptovskej Mary. Ubytovací komplex Maladinovo ponúka ubytovanie v štúdiách a apartmánoch s vlastnou kuchynkou. Okrem toho si môžete zvoliť pobyt s raňajkami alebo s polpenziou. Tešte sa tiež na neobmedzený vstup do wellness centra s vnútornou a vonkajšou vírivkou a saunami. Deti zase nadchne detský kútik a ihrisko.

O ubytovaní

Komplex Maladinovo je vkusne zasadený do nádhernej krajiny Liptova a nájdete ho len kúsok od priehrady Liptovská Mara - a to doslova 4 minúty chôdze od najbližšej pláže. V tesnej blízkosti vás okrem nespočetných možností na prechádzku Nízkymi, Západnými či Vysokými Tatrami, čaká aquapark Tatralandia (5 minút chôdze) či Zoo Kontakt (10 minút chôdze). S deťmi zavítajte do Domu hore nohami (800 m), Hurricane factory (700 m), zábavného centra Paradox (2 km) či Galérie Ilusia (4,5 km). Neďaleko leží aj aquapark Bešeňová (18 km), kúpele Lúčky či Liptovský Ján. Na výlet sa vydajte na Hrad Likavka, Liptoský hrad či do skanzenu Vlkolínec. Za návštevu stojí aj jedna z blízkych jaskýň - Jaskyňa slobody, Ľadová jaskyňa, Stanišovká jaskyňa či Medvedia štôlňa.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom z moderných štúdií či apartmánov. Všetky izby sú kvalitne a vkusne zariadené a nechýbajú im nič pre vaše maximálne pohodlie.

Štúdio pre 2 osoby (2+0) je vybavené manželskou posteľou, televíziou, gaučom a plne zariadeným kuchynským kútom s posedením. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Veľkosť štúdia je 29 m² a neumožňuje prístelku.

Apartmán Comfort (2+2) meria 39 m². Skladá sa zo spálne s dvomi lôžkami alebo manželskou posteľou a obývacej časti s gaučom, ktorý po rozložení slúži ako prístelka až pre 2 osoby. Súčasťou je aj plne vybavený kuchynský kút a komfortná kúpeľňa so sprchou.

Mezonetový apartmán Superior s privátnou vírivkou a saunou (2+4) je najluxusnejší typ izby, ktorý komplex ponúka. Rozlohu má 82 m² a nájdete tu dve spálne, jednu s manželskou posteľou, druhú s oddelenými lôžkami. K tomu je tu aj obývacia časť s rozkladacím gaučom, ktorý slúži ako prístelka pre ďalšie 2 osoby. Samozrejmosťou je aj kuchynský kút, dve toalety, v kúpeľni je potom sprchovací kút. Ako už bolo spomenuté, nechýba ani privátna vírivka a sauna.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v rezorte sa môžete tešiť na Bernard Pub s à la carte ponukou, ktorá zahŕňa pestrú ponuku tradičných aj originálnych jedál. Nie nadarmo získala reštaurácia názov Bernard Pub – pivo od rodinného pivovaru Bernard tu tečie prúdom. Tešte sa na raňajky formou bufetu a prípadne aj na dvojchodové večere.

Kde budete relaxovať?

K ideálnej dovolenke patrí aj poriadna dávka relaxácie. Tú si môžete dopriať vo wellness centre, v ktorom nájdete vonkajšiu vírivku s krásnym výhľadom, vnútornú vírivku pre chladnejšie dni, ďalej fínsku saunu, infra saunu, ochladzovací bazénik a odpočinkovú miestnosť. Okrem wellness v komplexe Maladinovo ponúka aj pivné kúpele. Ide o procedúru, kedy si užívate nielen kúpeľ v kadi, ale aj neobmedzenú konzumáciu piva Bernard a následný odpočinok na lôžku. Za príplatok si doprajte aj niektorú z masáží, zábalov či ďalších procedúr.

Cestujete s deťmi?

Priamo v rezorte sa vaše deti môžu tešiť na detské ihrisko pri Bernard Pube, vnútorný detský kútik a taktiež detskú zónu priamo v reštaurácii.

Niečo naviac

Súčasťou rezortu je aj privátna prírodná pláž na brehu Liptovskej Mary, ku ktorej budete mať prístup priamo z vášho ubytovania.

Ubytovací komplex Maladinovo

Ubytovací komplex Maladinovo

Pri Zátoke 66 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Maladinovo, s.r.o IČ: 52758290


+421 914 160 160

recepcia@maladinovo.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
8,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,3 km
Zjazdovka
11 km
Bežkovanie
11 km