Navštívte Thermalpark v Dunajskej Strede a ubytujte sa v novo postavených apartmánoch prepojených s Thermalparkom. V cene balíčka máte niekoľko celodenných vstupov do termálov, jeden vstup do wellness centra a masáž pre dvoch, prípadne zľavu na wellness (podľa variantu). Každý deň si pochutnáte na raňajkách formou bufetu a zadarmo vám zapožičajú tiež osušky a župany.

O ubytovaní

Renovované Apartmánové domy Termál *** sa nachádzajú v tesnom susedstve Thermalparku v Dunajskej Strede, s kúpaliskom sú spojené chodbou. Prístup do relaxačného strediska s termálnou vodou, 4 vnútornými a 6 vonkajšími bazénmi je teda maximálne pohodlný a láka k ničím nerušenej relaxácii.

Nemusíte ale stráviť celú dovolenku len v termálnej vode, okolie je bohaté aj na zaujímavé príležitosti na výlet. Objavte krásy Dunajskej Stredy, alebo vyjdite trochu ďalej – napríklad k jedinému profesionálnemu automotodromu na Slovensku – Slovakiaringu (9 km), alebo ku krásnemu Chateau Amade do Vrakúne (9 km). A keď už tam budete, urobte si krátku, krásnu prechádzku vo Vrakúnskom háji. Pokiaľ holdujete golfu, obľúbené golfové ihrisko Welten, Báč je od penziónu 18 km.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednom z moderne zariadených štúdií a apartmánov s vlastnou kuchynkou a kúpeľňou. V izbách vám poslúži televízia, telefón, trezor, posedenie, aj WiFi pripojenie. Súčasťou kuchyniek je elektrický ohrievač, chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica a samozrejme aj potrebný riad.

  • Dvojlôžkové štúdio je jednoizbové, vybavené manželskou posteľou.

  • Trojlôžkový Family Apartmán sa skladá zo samostatnej kuchynky a spálne s manželskou posteľou a jednolôžkom.

  • Štvorlôžkový Family Apartmán zahŕňa oddelenú spálňu s manželskou posteľou a jednolôžkom a druhú izbu s kuchynským kútom a jednolôžkovou posteľou.

Na čom si pochutnáte?

Dopriať si môžete bohaté raňajky formou bufetu, ktoré sa podávajú priamo v ubytovaní.​

Kde budete relaxovať?

Thermalpark Dunajská Streda, s ktorým sú Apartmány Termál *** priamo prepojené, čerpá liečivú vodu plnú minerálov do svojich 10 vonkajších a vnútorných bazénov až z hĺbky 1 600 m. Vyskúšať jej blahodárne účinky môžete v bazéne so sedacou časťou alebo v najteplejšom bazéne v rotunde, vo vonkajšej časti sa nachádza aj plavecký bazén a menší taliansky bazén s vírivkou, či detský bazén plný vodných atrakcií. Odvážlivci prejdú skúškou odvahy pri jazde na jednom zo 7 toboganov.

Ak smerujete do Dunajskej Stredy za oddychom, navštívte aj Saunový svet, kde budete odpočívať vo fínskej, infra či Biosaune, nechýba tu ani parná sauna, soľná miestnosť a vírivka. Vašu imunitu posilní ľadopád, ochladzovací bazén a tiež zážitkové sprchy. V Thermalparku si môžete dopriať tiež masáže a procedúry z bohatého výberu.

Apartmány Termál *** SK

Apartmány Termál *** SK

Gabčíkovská cesta 7230/38A , Dunajská Streda
Slovenská republika

+421 917 986 733

info@ubytovaniedunajskastreda.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,2 km