Prímorský Neptuno Resort & Spa **** vás očarí príjemnou atmosférou, útulnými izbami a moderným wellness centrom s vírivkami a saunami. Veľkým lákadlom je aj miestna kuchyňa – pochutnáte si na vynikajúcej polpenzii z lokálnych produktov. Vzdialenosť len 750 m od pláže je na letnú dovolenku ideálna, na výlet potom môžete vyraziť napríklad do neďalekého Kołobrzegu.

O ubytovaní

Neptuno Resort & Spa **** sa nachádza v meste Dźwirzyno, len 13 km od známeho mesta Kołobrzeg a 750 m od pobrežia Baltského mora. Prímorská poloha láka na krásne, čisté, piesočnaté pláže a malebnú okolitú prírodu.

Priamo v mestečku si môžete vyskúšať rôzne aktivity. Obľúbené je, samozrejme, kúpanie a oddych na pláži, ale aktívnejší jedinci si užijú aj windsurfing, kitesurfing a ďalšie vodné športy. Môžete sa tiež vybrať do Športového centra (1,8 km), kde máte k dispozícii basketbalové, volejbalové a futbalové ihrisko, tenisový kurt, posilňovňu, skatepark a minigolfové ihrisko. Alebo sa prejdite na zdravotnú dráhu (600 m) v neďalekom borovicovom lese a vyskúšajte 15 cvičebných stanovíšť.

Potom sa vyberte na výlet do neďalekého Kołobrzegu (13 km), kde nájdete slávny maják z prelomu 19. a 20. storočia, konkatedrálnu baziliku Nanebovzatia Panny Márie zo 14. storočia a krásne 220 m dlhé Kołobrzegské mólo. Milovníkov vojenskej tematiky poteší centrum Bastion (23 km), kde sa môžete previezť tankom a kúpiť si vojenské oblečenie či výstroj. Na okraji mesta nájdete westernom inšpirovaný Zieleniewo Amusement Park (12,2 km), kde nájdete aj minizoo a rôzne adrenalínové atrakcie.

More a pláže

Chôdzou to budete mať na pláž cca 10 minút. Tešiť sa môžete na piesočnú pláž Dźwirzyno, na ktorú nadväzujú ďalšie pláže, nech sa tak vydáte akýmkoľvek smerom, miesto na kúpanie sa vždy nájdete. Pláž Dźwirzyno je široká, lemovaná borovicami a prastarými dubmi, s miernym zostupom do vody, vďaka čomu je vhodná aj pre rodiny s deťmi.

Za vodnými radovánkami môžete vyraziť aj na neďalekú pláž Grzybowo (6,5 km). Tá ponúka rôznorodé vyžitie, vrátane vodných športov. Rovnako ako pri pláži Dźwirzyno, aj tu je samozrejmosťou svetlý piesok a čistá voda.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 99 útulných izieb s interiérom ladeným do neutrálnych farieb a rustikálneho štýlu. Samozrejmosťou bude vlastná kúpeľňa s fénom a toaletnými potrebami, WiFi pripojenie a televízor. V každej izbe nájdete aj malú chladničku, set na prípravu kávy a čaju a sadu na pobyt na pláži - 2 ležadlá a slnečník.

  • Izba Classic je umiestnená vo vedľajšej budove a predstavuje pohodlný variant pre páry. Má plochu 14 m² a je vybavená dvojlôžkovou posteľou a toaletným stolíkom. Izby tohto typu sú orientované na západ a majú prístup na balkón či terasu.

  • Izba Comfort sa nachádza vo vedľajšej budove prepojenej s hlavnou. S plochou 21 m², dvojlôžkovou posteľou a rozkladacím gaučom pohodlne ubytuje až 4 osoby. Z týchto izieb smerujúcich na východ budete mať prístup na balkón alebo terasu.

  • Izbu Lux nájdete v hlavnej budove a jej okná smerujú na juh. Z izby budete mať aj prístup na balkón či terasu. Na ploche 22 m² sa ukrýva dvojlôžková posteľ, rozkladacia pohovka (2 prístelky) a toaletný stolík.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Neptuno môžete ochutnať to najlepšie z poľskej a medzinárodnej kuchyne. Všetky jedlá sa pripravujú z najčerstvejších surovín od miestnych dodávateľov a neobsahujú žiadne umelé farbivá ani dochucovadlá. A hladní nezostanú ani vegetariáni, vegáni či hostia s bezlaktózovou a bezlepkovou diétou.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum zahŕňa aroma terapiu a soľnú inhalačnú kabínu, suchú saunu, parný kúpeľ, ochladzovacie vedro, zážitkové sprchy, veľké vírivky a relaxačnú zónu s vyhrievanými lavicami. Samozrejme, k dispozícii je aj mnoho masáží a kozmetických procedúr, ktoré vám spríjemnia deň.

Pre milovníkov cvičenia je k dispozícii aj fitness zóna s moderným vybavením TechnoGym a ďalšími cvičebnými zariadeniami.

Cestujete s deťmi?

Hotel sa pýši svojou povesťou zariadenia priateľského k rodinám a deťom a dokonca získal niekoľko ocenení za svoj „family friendly“ prístup. Pre pohodlie detí a rodičov hotel poskytuje kočíky, prebaľovacie pulty, stoličky, vaničky a nočníky. V reštaurácii je okrem iného detské menu a televízor je naladený na detské kanály. Okrem toho si malí hostia môžu vychutnať relaxačné zážitky doplnené o špeciálnu masáž a manikúru/pedikúru pre deti.

Nechýba ani množstvo zábavy - farebná škandinávska herňa vo vstupnej hale hotela, herňa Trolls' Wioska s drevenými hračkami a detským nábytkom, multimediálna herňa, záhradná herňa Duna s hračkami a konzolami PlayStation, konzolami Xbox, detský kútik v reštaurácii, divadlá a predstavenia, vonkajšie ihrisko s drevenými domčekmi, preliezačkami, lezeckou stenou, trampolínou a ďalšími atrakciami.

Niečo naviac

Môžete si tu požičať spoločenské hry, knihy, bicykle (vrátane detskej sedačky a prilby), palice na Nordic Walking a ďalšie športové vybavenie a budova je obklopená zelenou záhradou a plažným volejbalovým ihriskom. V prípade nepriaznivého počasia sa môžete zabaviť pri stolovom futbale alebo biliarde.

Skvele postarané bude aj o vašich miláčikov, ktorí sú koniec koncov aj rodina. Po predchádzajúcej dohode je možné do izby nachystať misku, pelech a vrecká na upratovanie počas venčenia.

Neptuno Resort & Spa ****

Neptuno Resort & Spa ****

ul. Wyzwolenia 25 , Dźwirzyno
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Neptuno Sp. z o.o. IČ: 386313783


+48 94 358 54 28

rezerwacje@neptuno.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 85 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
9,1 km

Tipy na výlet

Maják v Kołobrzegu

Maják v Kołobrzegu Tip na výlet

Dominantou Kołobrzegu, poľského kúpeľného mesta, je krásny tehlový maják. Ide o poľskú kultúrnu pamiatku zapísanú na Zozname kultúrnych pamiatok už v roku 1964. Maják je vysoký 26 metrov a funguje zároveň aj ako rozhľadňa. Zo svojej galérie vám ponúkne nádherný výhľad na hladinu Baltského mora i celý Kołobrzeg. Dostanete sa naň však iba v letných mesiacoch, kedy si okrem výhľadu do diaľky môžete užiť skvosty mineralogického múzea. Avšak návštevu tohto miesta, hoci len zvonku, odporúčame v ktoromkoľvek ročnom období.

Mólo v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Kúpele Kołobrzeg
Kúpele Kołobrzeg
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna