Prežite chvíle pohody v Poľsku pri Baltskom mori. Villa Hoff vám prinesie všetok komfort, ktorý na to potrebujete. Najbližšiu pláž budete mať len 100 m od ubytovania, pochutnáte si na skvelej polpenzii a vydýchnete vo wellness s bazénom, saunami a vírivkou. Doprajete si aj kávu a zákusok a pri pobyte nad 3 noci vás dokonca čaká masáž.

O ubytovaní

Len kúsok od pláže a ďaleko od rušných ulíc. Villu Hoff nájdete pri Baltskom mori v pokojnej dedinke Trzęsacz blízko známeho letoviska Pobierowo. Vďaka skvelej polohe ubytovania si užijete parádnu dovolenku pri mori so všetkým, čo k tomu patrí. Kúpanie budete mať na dosah rovnako ako množstvo výletných atrakcií.

Priamo pri hoteli nájdete krásnu piesočnú pláž (100 m), na ktorej si užijete tú pravú letnú pohodu. Nad touto plážou sa týči vyhliadka (260 m), z ktorej sa pokocháte pohľadom na nekonečnú hladinu mora. Uvidíte odtiaľto aj ruiny starého kostola, ktoré si potom môžete prezrieť zblízka. Starý kostol pochádza z 15. storočia. Pôvodne bol vybudovaný 2 km od mora. More sa však postupom času dostalo až takmer k jeho múrom.

Neďaleko Trzęsaczu nájdete zábavný park Veľryba (2 km), kde si deti prezrú sochy veľrýb a ďalších morských tvorov. Nechýbajú ani pirátske atrakcie so živými papagájmi a krčma. Prejdite sa pod chápadlami chobotnice alebo vlezte do chrbta žralokovi!

V neposlednom rade nesmiete vynechať výlet do blízkeho mestečka Pobierowo (5 km), ktoré patrí medzi obľúbené letoviská pri Baltskom mori. Získa si vás svojou bujarou atmosférou a krásnou plážou lemovanou borovicami. Navštíviť tu môžete napríklad Ocenárium s rybičkami alebo Kúzelný domček – unikátny dom stojaci hore nohami.

More a pláže

Baltské more láka k svojim brehom stále viac turistov. A nie je sa čomu čudovať. Je tu síce chladnejšie ako na juhu, ale atmosféra, vyžitie aj krásne pláže sú na rovnakej úrovni.

Balt lemujú široké piesočné pláže, ktoré vytvárajú ideálne podmienky pre letné radovánky. Tú najbližšiu budete mať len 100 m od ubytovania.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v priestrannej dvojlôžkovej izbe, kde sa budete cítiť veľmi príjemne. K dispozícii bude vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a fénom. Izby sú vybavené pohodlnou manželskou posteľou, písacím stolom, šatníkovou skriňou a posedením. Nechýba ani televízia, minibar a bezplatné pripojenie k WiFi. Všetky izby sú klimatizované.

Na výber máte z dvoch možností:

  • Dvojlôžková podkrovná izba meria 11 až 13 m². Poskytne vám komfort, ktorý potrebujete na bezstarostný oddych. Tešiť sa môžete na čistý interiér s funkčným vybavením a pekný výhľad z okien.

  • Dvojlôžková izba Premium Lux poteší aj náročnejších hostí. Je priestrannejšia (20 m²) a zaujme vás svojim luxusným interiérom ladeným domodra. Súčasťou vybavenia je navyše väčšie posedenie s gaučom a kresielkami, ktoré je možné oddeliť sklenenými dverami a závesom od priestoru na spanie.

Na čom si pochutnáte?

Kulinárska vášeň, profesionálna obsluha a bohaté menu. V hotelovej reštaurácii Salmon sa postarajú, že si z dovolenky odveziete nezabudnuteľné gastro zážitky.

V luxusne zariadených priestoroch reštaurácie si pochutnáte na jedlách zo starostlivo vybraných surovín , ktoré vynikajúco chutia aj vyzerajú skvele.

Červený boršč bielený strúhaným chrenom, medailóniky z diviny vrstvené chutnými krúpami, domáce Villa Hoff burgre z nakrájaného jemného hovädzieho mäsa – to sú len niektoré z obľúbených jedál miestnych hostí. V kuchyni všetko pripravujú od nuly, nečakajte tak umelé dochucovadlá ani polotovary, skrátka len kvalitné a čerstvé suroviny.

V reštaurácii sa podávajú aj raňajky či obedvečere, záleží na tom, čo je súčasťou vášho balíčka.

Kde budete relaxovať?

Relaxovať môžete nielen na pláži, ale aj priamo vo vile. Oddýchnete si v luxusnom vnútornom bazéne s interiérom osvetleným farebnými reflektormi, ktoré vytvárajú dokonalú atmosféru.

Chvíle bezstarostnej pohody prežite tiež vo fínskej alebo parnej saune, ktorej návštevou si spestríte napríklad aj každý dovolenkový deň. Pripravená pre vás bude aj vírivka, kde vypustíte všetok stres.

Pokiaľ by vám hýčkanie nestačilo, objednajte sa na jednu z masáží, procedúr alebo kozmetických služieb, ktoré v hoteli ponúkajú. Verte, že o vás bude skvele postarané!

Villa Hoff ***

Villa Hoff ***

Słoneczna 3 , Trzęsacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Villa Hoff Karapuda & Karapuda - Spółka Jawna IČ: 320062140


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Mesto Pobierowo

Mesto Pobierowo Tip na výlet

Baltský raj! Tým je poľské mestečko Pobierowo, ktoré sa rozkladá na pobreží, obklopené lesmi zo všetkých strán. Vďaka nádhernej piesočnatej pláži lemovanej borovicami a mnohým príležitostiam na šport a rekreáciu sa stalo Pobierowo obľúbeným turistickým letoviskom. Pokiaľ neholdujete extrémne vysokým teplotám, je pre vás Baltik tým správnym miestom na letné kúpanie. V Pobierowo je v lete zriadené morské kúpalisko s plavčíkmi, občerstvením aj hudbou. Užijete si tu tak príjemné kúpanie, slnenie na piesočnatej pláži aj večerné prechádzky mestskou kolonádou.

Pobierowo si vás získa svojou veselou atmosférou. Počas sezóny to tu jednoducho žije! Stánky s výborným občerstvením, romantické reštaurácie a krásne ubytovanie tu nájdete na každom rohu. Večerné prechádzky mestom pre vás budú skvelým zážitkom. Ľudia sa smejú, hrá hudba a všade to vonia dobrým jedlom, na ktoré si pri Baltskom mori veľmi potrpia.

Čo podniknúť v Pobierowe okrem leňošenia na pláži?

  • Športový areál s futbalovým, basketbalovým ihriskom a skateparkom
  • Ocenárium Pobierowo so žralokmi alebo rajami
  • Papugrania – expozícia papagájov a exotického vtáctva
  • Kúzelný domček – unikátny dom stojaci hore nohami
  • Dom Evy Braunovej
Viac informácií
Pláž Grzybowo
Pláž Grzybowo
Maják v Niechorze
Maják v Niechorze
Mesto Pobierowo
Mesto Pobierowo