Moderný rezort s vyžitím pre deti, doslova na druhej strane ulice od pláže. Znie to ako vaše ideálne dovolenkové miesto? Potom vyrazte do Baltivia Sea Resortu ****, vykúpte sa v Baltskom mori aj v jazere Jamno a objavujte krásy poľského pobrežia. Tešiť sa môžete aj na bohaté raňajky či polpenziu, vzdušné, klimatizované izby a skvelé wellness centrum s bazénom a saunami.

O ubytovaní

Moderné prímorské letovisko Baltivia Sea Resort **** sa nachádza v mestečku Mielno, ktoré je z jednej strany obklopené Baltickým morom a z druhej Jamenským jazerom, jedným z najväčších v Poľsku. Hotel sa nachádza doslova na druhej strane ulice od pláže, takže o možnosti kúpania a vodných športov bude postarané. A ak vám nestačí priľahlé more, vydajte sa k jazeru Jamno (600 m), kde si okrem vodných športov môžete užiť aj rybolov.

Ak si chcete na chvíľu oddýchnuť od vody, vydajte sa preskúmať mestečko Mielno a jeho okolie. Prejdite sa po Lipovej aleji (3,2 km) so starými stromami a po krásnej Promenáde priateľstva (400 m) dlhej 3 km, ktorá spája Mielno s mestečkom Uniesta. Navštívte Mrožov pamätník (400 m), Pamätník letcov (1 km) alebo Zelený pamätník (650 m) a preskúmajte bývalé nemecké bunkre (1,5 km) z roku 1940. Deti aj dospelých poteší perníková chalúpka (550 m) - dom postavený hore nohami.

Vyberte sa na výlet do prístavného mestečka Unieście (2,9 km) a ochutnajte miestne rybie špeciality. Alebo sa vyberte na bicykel a prekonajte časť medzinárodnej cyklotrasy EuroVelo. Za návštevu stoja aj tematické Hortulské záhrady v Dobrzyci (15,3 km) alebo výstava Zagroda Jamno v Koszaline (12,7 km) s ukážkami architektúry a života 19. storočia. Za zábavou sa môžete vybrať do Lan Parku Tukan (800 m) so 7 trasami do výšky 15 metrov nad zemou a 110 zábavnými atrakciami.

More a pláže

Najbližšia pláž – Mielno, budete mať priamo pred hotelom, stačí len prejsť dláždenú promenádu. Pláž je dlhá, skôr užšia, pokrytá jemným svetlým pieskom. Hneď cez cestu je promenáda s obchodmi a kaviarňami, na pláži sú potom k dispozícii toalety, plážový bar a prezliekacie kabínky. Cez leto je navyše strážená plavčíkom.

Navštíviť môžete tiež neďaleké pláže Mielenko (3,4 km), Chłopy (5 km), Sarbinowo (8,4 km) a Gąski (12,9 km) . Pláže v tejto oblasti sú piesočnaté, pokojné, s miernym zostupom do mora. Počítajte ale s tým, že voda môže byť trochu studenšia, najmä na začiatku sezóny.

Kde budete spať?

Privítajú vás v jednej zo 67 izieb a apartmánov. V útulnom, vzdušnom interiéri zariadenom v tlmených farbách si môžete dokonale oddýchnuť. Samozrejme, nechýba kúpeľňa ani WiFi pripojenie, izby sú tiež klimatizované a každá má vlastný balkón.

Izba Economy má rozlohu 19 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku, súpravu na prípravu kávy a čaju, TV s plochou obrazovkou, trezor, chladničku a písací stôl. V kúpeľni nájdete sadu toaletných potrieb, sušič vlasov a župany.

Izba Standard je o niečo väčšia, má rozlohu 25 m² a môžete si vybrať, či uprednostníte úplný výhľad na more alebo výhľad na more z boku. K dispozícii budete mať manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku, príslušenstvo na prípravu čaju a kávy, TV s plochou obrazovkou, trezor, chladničku a písací stôl. Okrem toaletných potrieb, sušiča vlasov a županov sú v kúpeľni k dispozícii aj prezuvky.

Na čom si pochutnáte?

Menu hotelovej reštaurácie je plné čerstvých chutí, inšpirovaných regionálnou kuchyňou a čerstvými sezónnymi surovinami. Vyskúšať môžete vegetariánske jedlá a dezerty alebo ľahké fit varianty. V ponuke však, samozrejme, nechýba ani výdatná klasika - pirohy, tatarák a ďalšie pochúťky.

Navštíviť môžete aj kaviareň Baltivia, ktorá je prevoňaná kávou a čerstvým morským vzduchom. Tu si môžete pochutnať na vynikajúcich dezertoch vrátane rakytníkových špecialít.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom aktivít si oddýchnite v hotelovom wellness centre - zaplávajte si v krytom bazéne alebo v hydromasážnej vírivke a relaxujte v suchej saune alebo parnom kúpeli. K tomu si môžete dopriať aj luxusnú masáž alebo kozmetické ošetrenie s použitím kozmetiky s výťažkami z rakytníka. Ten je známy vysokým obsahom vitamínu C a svojimi omladzujúcimi účinkami.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších hostí je k dispozícii herňa s hračkami, farbami, hrami a interaktívnou podlahou, kde sa môžu hrať, tancovať, riešiť hádanky a učiť sa zábavnou formou. Okrem toho si deti môžu vychutnať špeciálne relaxačné procedúry vo wellness centre.

Hotel Baltivia Sea Resort ****

Hotel Baltivia Sea Resort ****

Cicha 9 , Mielno
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Andrzej Makowiecki IČ: 321294935


+48 94 333 38 88

recepcja@baltivia.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Vonkajšie parkovisko 35 zł/deň, garáž 40 zł/deň, pre elektromobily 150 zł/deň

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od mora
30 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
12 km

Tipy na výlet

Mielno

Mielno Tip na výlet

Mielno je poľské mestečko, ktoré leží na pobreží Baltského mora. Je atraktívnym cieľom pre turistov, ktorí hľadajú nádherné pláže, prírodné krásy a možnosti zábavy. Miestna nekonečná piesočná pláž ponúka nielen príležitosti na kúpanie, ale aj na vodné športy, ako je windsurfing alebo jachting. Mielno však ponúka úplne nový rozmer odpočinku, a to vďaka kúpeľným službám a priaznivej klíme.

Mielno ale nie je len o relaxácii na pláži, preslávilo sa predovšetkým svojou bujarou atmosférou a vychýrenými reštauráciami. Podľa niektorých sa tu dokonca nachádzajú najlepšie reštaurácie s morskými plodmi v celom Poľsku. Vo dne aj v noci to v miestnych uliciach poriadne žije. Zájsť si môžete na koncert, festival alebo si užiť púťové atrakcie, ktorých je mesto plné.

Čo by ste mali v Mielne vidieť?

  • Piesočnú pláž Mielno
  • Lanový park Tukan
  • Family Park Mielno
  • Bunkre Mielno
  • Mólo Chlopy
  • Jazero Jamno
  • Promenáda priateľstva
Viac informácií
Jazero Jamno
Jazero Jamno
Bunkre Mielno
Bunkre Mielno
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna