Dokonalá (nielen) rodinná dovolenka v Borostyán Med Hoteli **** blízko Debrecínu čaká len na vás. Strávte pobyt v úchvatných palácových interiéroch, vychutnajte si plnú penziu aj welcome drink a zavítajte do krásneho wellness s bazénmi, vírivkami a saunami.

Overené Travelkingom

“Perfektný hotel, ktorý som navštívil už trikrát. Majú tu skvelý výber z chutných jedál a personál je vždy pripravený vám s čímkoľvek pomôcť. Moja štvorročná dcéra bola nadšená z tematických izieb a veľmi sa jej páčilo aj v bazénoch. Vo wellness nájdete všetko, na čo si spomeniete. A každý deň vám ešte spríjemní olovrant. Odporúčam, toto miesto stojí za návštevu.”

Zoltan Horvath - Vedúci obchodného tímu pre Maďarsko
Osobne overené v: Júli 2020

O ubytovaní

Borostyán Med Hotel **** postavený v zámockom štýle sa nachádza uprostred nádhernej záhrady s jazerom, v dedinke Tamásipuszta neďaleko Debrecínu, historických pamiatok a prírodných parkov.

Za pamiatkami a kultúrou môžete vyraziť do Debrecínu (19,9 km). Pozrite si reformovaný kostol z 19. storočia, Veľký lesný park s jazerom a fontánami, zoo a zábavný park, veľké trhovisko s lokálnymi produktmi, ružovú synagógu či katedrálu sv. Anny. O program sa postará aj vedecko-zábavné centrum Agora alebo aquapark Aquaticum Mediterranean Adventure Bath.

Na milovníkov prírody zase čaká národný park Hortobágy (52, km), najväčší a najstarší v Maďarsku, ktorý sa pýši mimoriadnym prírodným bohatstvom vrátane močarísk, jazier a najväčšie stepi v strednej Európe. O niečo bližšie budete mať chránenú oblasť Hajdúság (27,9 km) s bohatou flórou a faunou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v prepychovej zámockej izbe so štýlovým interiérom. Každá izba disponuje klimatizáciou, LCD televíziou, telefónom, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou so županmi a fénom. Kochať sa môžete výhľadom na jazierko alebo do záhrady.

  • Izba Standard je vybavený pohodlnou manželskou posteľou a písacím stolom, neumožňuje prístelky. Za príplatok je možné zvoliť aj izbu s terasou.

  • Izba Superior je priestrannejšia, okrem manželskej postele v nej nájdete aj pohovku, nechýba písací stôl. Aj táto izba môže byť vo variante s terasou.

  • Rodinná izba sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a detskej izbičky s tematickou výzdobou inšpirovanou obľúbenými animovanými rozprávkami, ako je Macko Pú alebo Madagaskar.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú raňajky, obedy a večere formou bufetu. Zo širokej ponuky lahodných jedál maďarskej i medzinárodnej kuchyne si vyberie úplne každý.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si užijete dokonalý relax. Nájdete v ňom vonkajší termálny bazén, bazén so slanou vodou s piesočnou plážou, krytý bazén a 4 vírivky. Ďalej sa môžete tešiť na odpočinok vo fínskej, infra či aroma saune a soľnej miestnosti. Doprajte si ďalej niektorú z masáží a wellness procedúr.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia budú unesení z obrovského vonkajšieho ihriska s množstvom atrakcií. Pripravené sú pre ne tiež detský bazén a herňa.

Borostyán Med Hotel ****

Borostyán Med Hotel ****

Akácos út 21 , Nyíradony
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Borostyán Med-Hotel Kft. IČ: 09-09-029928


+36 20 566 8888

info@borostyanmedhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
19 km

Tipy na výlet

Debrecín

Debrecín Tip na výlet

Jedno z najväčších miest Maďarska priťahuje turistov najmä zaujímavou históriou a množstvom pamiatok, bohatou kultúrou a preslávenou gastronómiou. Okrem prvotriednych údenín si v Debrecíne pochutnáte tiež na vynikajúcich vínach z blízkej tokajskej oblasti. Navštíviť môžete jeden z miestnych architektonicky zaujímavých kostolov, niektoré z múzeí, či rekreačnú zónu Veľký les.

ZOO a botanická zahrada Debrecen
ZOO a botanická zahrada Debrecen
Kúpele Hajdúszoboszló
Kúpele Hajdúszoboszló
Agora Science Centrum
Agora Science Centrum