Luhačovice sú jedny z najobľúbenejších kúpeľov na Morave, navštívte ich tiež! V Penzióne Oáza vás čakajú skvelé raňajky aj útulné izby. Budete ubytovaní len pár minút chôdze od Luhačovického zámku a ďalších zaujímavých monumentov. Navyše si užijete vstup na mestskú plaváreň s mnohými vodnými atrakciami a 50 % zľavu na ďalšie vstupy. A vyraziť môžete aj na lyže, len 550 metrov od hotela na vás čaká kopec Lužnej s lyžiarskym vlekom.

O ubytovaní

Penzión Oáza sa nachádza priamo na hlavnej triede Luhačovíc neďaleko vlakovej i autobusovej stanice. Spoznajte krásy kúpeľných Luhačovíc alebo Valašska a Slovácka, ktoré ich obklopujú. Za necelých 10 minút sa pešo dostanete k Luhačovickému zámku s krásnym parkom a ešte bližšie budete mať Minigalériu rozhľadní (300 m) alebo Múzeum luhačovické Zálesí (400 m). Pri návšteve kúpeľného mesta sa samozrejme musíte prejsť po kúpeľnom námestí a kolonáde (1,2 km) a ochutnať minerálne pramene Vincentka, Ottovka alebo prameň Dr. Šťastného. Navštíviť môžete aj Kúpeľný park (1,8 km) alebo Japonskú záhradu (1,7 km).

V lete sa môžete kúpať na mestskom kúpalisku (750 m) alebo na Luhačovickej priehrade (3,3 km). V jej okolí nájdete in-line dráhu, cyklotrasu a náučný chodník s informačnými panelmi, z ktorých sa dozviete viac o nádrži a jej histórii. Aktívni jedinci môžu využiť Chodník zdravia (3,8 km), kde si môžete zacvičiť na 10 vonkajších posilňovacích strojoch. Nádrž neostáva ležať ladom ani v zime, zamrznutá hladina je dokonalým prírodným klziskom. A za zimnými športmi nemusíte chodiť ani na priehradu, len 550 m od hotela nájdete lyžiarsky vlek na kopci Lužná.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe Standard s praktickým a komfortným vybavením. Vyspíte sa na pohodlnej manželskej posteli a k dispozícii budete mať televíziu, pripojenie k WiFi, chladničku, šatníkovú skriňu a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Pre bezbariérový prístup si vyžiadajte izbu na prízemí.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne sa nachádza reštaurácia, v ktorej si môžete vychutnať regionálne jedlá, jedlá medzinárodnej kuchyne a špeciality z mäsa miestnej kvality. K dispozícii je aj široká ponuka alkoholických a nealkoholických nápojov a víno si môžete vybrať priamo z vínnej pivnice penziónu. Nechýba ani cukráreň, bufet a terasa, kde sa v letných mesiacoch konajú grilovačky a večery so živou hudbou.

Penzion Oáza

Penzion Oáza

Masarykova 976 , Luhačovice
Česká republika

+420 608 976 976

oaza.luhacovice@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,3 km