Skvelú dovolenku uprostred prírody si užijete kúsok od termálneho Aquaparku Bešeňová. Do tradičnej slovenskej reštaurácie priamo v Penzióne Gazdovský dvor, kde budete ubytovaní, sa môžete tešiť na polpenziu pripravovanú podľa tradičných receptúr. So zľavovými regionálnymi kartami dôkladne spoznáte celý liptovský región.

Overené Travelkingom

“Tento krásny, malebný penzión na konci obce Bešeňová bol asi mojou najlepšou voľbou. Naozaj neskutočný, taká chalúpka z dávnych čias. Personál bol svetový: milý, usmievavý, ústretový... Tak milý personál som ešte nestretla. Jedlo bolo v poriadku, klasická, ale veľmi chutná slovenská kuchyňa. Pobyt by som odporučila každému.”

Veronika Császárová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Júni 2019

O ubytovaní

Štýlový Penzión Gazdovský dvor nájdete v obci Bešeňová, v krásnom prostredí Liptova. Tešiť sa môžete na pohodovú dovolenku s príležitosťami na aktívny oddych po celý rok. Blízko to budete mať ako k aquaparku Gino Paradise, tak aj k vodnej nádrži Liptovská Mara. V lete si tu užijete turistiku a cyklistiku, v zime lyžovanie alebo bežky.

Pokiaľ plánujete vyraziť za relaxom, potom je Penzión Gazdovský Dvor tou najlepšou voľbou. Nielenže sa ubytujete v pokojnej prírode, kúsok to budete mať aj k aquaparku Gino Paradise (1 km). Aquapark Bešeňová vám ponúkne celoročný relax vo vnútorných aj vonkajších termálnych bazénoch. Odpočinku sa tu oddáte aj v modernom wellness centre, kde vyskúšate rôzne druhy sáun alebo profesionálnu masáž.

Pokiaľ by vám miestne vodné atrakcie nestačili, vyberte sa za zábavou do najväčšieho aquaparku v strednej Európe. Známy aquapark Tatralandia (15 km) vám ponúkne 14 bazénov, 26 toboganov a nekonečné množstvo zážitkov.

Nezabudnite si prezrieť ani malebné centrum obce Bešeňová, kde nájdete okrem obľúbeného aquaparku napríklad aj Kolibu Bešeňovku (1,8 km), v ktorej si zakúpite tradičné mliečne výrobky z domácej farmy. Zaujme vás tiež miestny zámoček zo 17. storočia (1,6 km) s priľahlým parkom.

Priaznivý vplyv na vaše zdravie nebude mať iba geotermálna voda v miestnom aquaparku, ale aj malebná príroda v okolí. Počas svojho pobytu si naplánujte výlet k neďalekej vodnej nádrži Liptovská Mara (5,7 km). Táto priehrada je v lete obľúbeným turistickým centrom. Po vodnej hladine sa povozíte na loďkách alebo vyskúšate nejaký z adrenalínových vodných športov, v okolí priehrady zase vyrazíte na cyklovýlet. V zime okolie nabáda k príjemným prechádzkam a prehliadke pamiatok.

Pokiaľ radi trávite dovolenku v srdci prírody, bude sa vám v Penzióne Gazdovský Dvor rozhodne páčiť. Krásna liptovská krajina v okolí vám ponúkne nespočetné možnosti na výlety za prírodnými zaujímavosťami. Vydajte sa napríklad na Bešeňovské travertíny (1 km), Lúčanský vodopád (8 km) alebo sa spoznajte Chočské vrchy (18 km). Z historických cieľov zase stojí za zmienku hrad Likava (16 km) alebo Liptovský hrad (9 km).

Okolie penziónu vás poteší aj v zimných mesiacoch. Nebudete to mať ďaleko za prírodnými a historickými krásami Nízkych Tatier, ktoré sú v zime rajom lyžiarov a bežkárov. Veľa zábavy si užijete napríklad v neďalekých skiareáloch Malinô Brdo (15 km) alebo Jánska dolina (33 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovom penzióne, ktorý vás nadchne svojou výnimočnou drevenou architektúrou už pri príchode. Hlavu zložíte buď v dvojlôžkovej izbe s možnosťou prístelky, alebo v apartmáne s tromi či štyrmi lôžkami.

Vzdušné izby sú vybavené dreveným nábytkom, ručne háčkovanými záclonami, podomácky tkanými kobercami a páperovými perinami (k dispozícii sú však aj antialergické prikrývky). Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchou. Hoci je izba zariadená v súlade s prírodou, chýbať vám tu nebude ani TV s plochou obrazovkou a WiFi pripojenie. Niektoré izby majú k dispozícii aj balkón s posedením a krásnym výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou pobytu sú aj bohaté raňajky, ktoré sa podávajú v štýlovej reštaurácii s krbom a letnou terasou s výhľadom. Vyberať si budete zo švédskych stolov so sladkými aj slanými dobrotami, čerstvého ovocia a zeleniny a horúcich nápojov podľa svojho výberu. Raňajky sa podávajú od 8:00 do 10:00 hodín. Priestory reštaurácie môžete využiť aj na usporiadanie rôznych osláv, svadieb alebo firemných večierkov.

Kde budete relaxovať?

Hoci priamo v ubytovacom zariadení sa nenachádza wellness centrum, penzión sa nachádza v tesnej blízkosti obľúbeného aquaparku Gino Paradise. V tomto vodnom raji môžete relaxovať v jednom z 9 vnútorných a vonkajších bazénov (5 s čírou a 4 s geotermálnou vodou). Relaxovať môžete aj v miestnom saunovom svete, kde môžete vyskúšať rôzne druhy sáun alebo sa nechať rozmaznávať masážou.

Penzión Gazdovský dvor

Penzión Gazdovský dvor

Bešeňová 159 , Bešeňová
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SKI3, s.r.o. IČ: 36402826


+421 944 441 908

info@gazdovskydvor.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
2,3 km
Zjazdovka
16 km