Nádhernú piesočnú pláž a krištáľovo čisté more nenájdete len v exotických letoviskách, úžasný pobyt pri mori si môžete dopriať aj na severe Poľska, v prímorskom mestečku Sarbinowo. Užijete si vysoký komfort ubytovania v Blu Apartments, výbornú polpenziu a relax vo wellness. Od mora vás bude deliť len pár krokov a budete mať ideálnu príležitosť na výlety do okolia. Vyrazte napríklad do mestečiek Mielno alebo Chłopy.

O ubytovaní

Moderné Blu Apartments sa nachádzajú v poľskej obci Sarbinowo, necelých 700 metrov od pláže. Fantastická destinácia pri Baltskom mori so širokými piesočnými plážami pobáda k dlhým prechádzkam v každom ročnom období. Ale to nie je všetko! Lokalita ubytovania je ideálna ako východiskový bod na poznávacie výlety v tomto prímorskom letovisku a jeho okolí. Určite by ste nemali vynechať návštevu majáka Gąski (6,3 km), postaveného koncom 19. storočia a zapísaného na zoznam kultúrnych pamiatok.

Vydajte sa tiež na výlet do neďalekého Chłopy (cca 4 km) alebo Mielno (cca 8 km). V Mielne si prejdite Lipovú alej s prastarými stromami a krásnu Promenádu priateľstva s dĺžkou 3 km, ktorá spája Mielno s Unieście. Navštívte Mrožov pamätník, Pamätník letcov alebo Jelení pamätník a preskúmajte bývalé nemecké bunkre z roku 1940. Deti i dospelých určite nadchne aj perníková chalúpka – domček postavený hore nohami. Chłopy lákajú okrem iného na rybársky prístav s akváriom a múzeum Pokladnice rybárskej dediny.

More a pláže

Sotva vyjdete z apartmánu, ocitnete sa na nádhernej piesočnatej pláži Sarbinowo. Svetlý piesok, tyrkysové more, slnko na obzore a morský vánok vo vlasoch – skrátka dokonalosť! Pláž je vybavená toaletami a odpadkovými košmi, pozdĺž promenády nájdete aj stánky s občerstvením. Prechádzkou sa môžete dostať na pláž Gaski (6,6 km), ak vyrazíte na druhú stranu, dôjdete na pláž Chłopy (3,2 km) a Mielenko (5,2 km) . Všetky na seba plynule nadväzujú.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovom apartmáne Smart s plochou 28 m². Apartmán sa skladá z obývacej izby s rozkladacou pohovkou, televíziou a vybaveným kuchynským kútom (varná doska, rúra, chladnička, umývačka, mikrovlnka), samostatnej spálne s manželskou posteľou a kúpeľne so sprchovacím kútom . Vaše pohodlie zaistí klimatizácia, WiFi pripojenie a zatemňovacie závesy.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii vás pohostia tradičnými jedlami poľskej kuchyne, čerstvými rybami i medzinárodnými špecialitami. Nedostatku gastronomických zážitkov sa rozhodne báť nemusíte.

Kde budete relaxovať?

Relaxácia k dovolenke jednoducho patrí! V modernej wellness zóne nájdete vonkajší vyhrievaný bazén, vnútorný bazén, malebnú relaxačnú záhradu a slnečnú terasu

Cestujete s deťmi?

V Blu Apartments nájdete vy aj vaše ratolesti ideálne miesto pre vašu rodinnú dovolenku. Hneď vedľa reštaurácie sa nachádza veľká herňa a vonku k hre volá veľké detské ihrisko s hojdačkami, šmykľavkami a pieskoviskom. Na zapožičanie sú tiež detské stoličky, postieľky a detské príbory.

Blu Apartments

Blu Apartments

Marynarska 4 , Sarbinowo
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 16:00
Check Out
10:00 - 10:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/pobyt
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
25 Zł - 30 Zł (podľa sezóny)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
20,3 km

Tipy na výlet

Kúpele Kołobrzeg

Kúpele Kołobrzeg Tip na výlet

Už samotná návšteva Kołobrzegu pre vás bude liečivá vďaka špecifickej mikroklíme, kde je vzduch nasýtený jódom a lieči rôzne ochorenia respiračného systému. K tomu tu vyrástlo niekoľko desiatok kúpeľných domov, kde sa môžete oddať liečivému bahnu, soľným kúpeľom a ďalším liečebným procedúram na liečbu reumy, porúch metabolizmu či krvného obehu. Na množstvo kúpeľných domov narazíte medzi parkom Stefana Żeromskiego a ulicami Zdrojowa a Kasprowicza.

Pláž Grzybowo
Pláž Grzybowo
Oceanárium Kołobrzeg
Oceanárium Kołobrzeg
Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu