Spoznajte poľskú stranu Krkonôš! Vydajte sa na pobyt v tejto turisticky obľúbenej oblasti do mestečka Karpacz. Tešiť sa môžete na blízky aquapark, westernové mestečko a nekonečné možnosti turistiky za prírodnými aj kultúrnymi krásami. Páčiť sa vám bude aj v samotnom Malachit Medical Spa Hoteli ***, kde si po výletoch oddýchnete vo wellness centre s bazénom, saunou a vírivkou. Alebo dáte prednosť odpočinku v soľnej jaskyni? Deti zase budú nadšené z detského kútika a herne plnej zábavy.

O ubytovaní

Malachit Medical Spa Hotel *** leží len 4 km od hraníc s Českom v obľúbenom letovisku Karpacz, ktoré je kúpeľným mestom a lyžiarskym letoviskom v jednom. Vydajte sa objaviť krásy poľskej strany Krkonôš.

Z hotela je prekrásny panoramatický výhľad, ktorého súčasťou je aj najvyššia česká hora Sněžka (8 km), ktorú môžete zdolať netradične po trasách z Poľska. V okolí hotela vedie takmer 100 km značených turistických chodníkov, ktoré vám umožnia spoznať jeden z prírodne najcennejších regiónov Poľska. Na výlet sa môžete ďalej vydať napríklad na Krkavčie skaly (650 m), k vodopádu Dziki (4,8 km) či k horskému jazeru Malý Staw (8 km), na ktorého brehu leží najstaršia horská chata v Poľsku. Na vlastné oči môžete vidieť aj unikátnu pamiatku – drevený kostol Wang (5,5 km), ktorý bol postavený v 12. storočí v Nórsku a do Poľska bol presunutý v 19. storočí.

Čo ponúknuť má aj Karpacz. Nájdete tu napríklad Múzeum športu a turistiky (1,4 km), múzeum voskových figurín (2,2 km), westernové mestečko (4,5 km), múzeum hračiek (2,5 km) či bobovú dráhu (2 km). V Aquaparku Tropicana (4,4 km) si po celý rok užijete vodné radovánky aj oddych vo wellness.

Karpacz je rajom pre milovníkov zimných športov. Svahy Karpacz Ski Areny sú z hotela vzdialené iba 4 km. Ďalšie skvelé lyžiarske areály sú v neďalekom stredisku Szklarska Poręba (28 km) alebo v českej Peci pod Sněžkou (35 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, televízia, telefón, chladnička, rýchlovarná kanvica a fén.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii na vás budú každé ráno čakať bohaté bufetové raňajky. Počas dňa je potom možné prípadný hlad zahnať pokrmami z jedálneho lístka reštaurácie. Večere pre hotelových hostí sú servírované.

Za zábavou aj pohárom svojho obľúbeného nápoja skočte do hotelového baru, kde je možné si zahrať šach alebo biliard.

Kde budete relaxovať?

Pre zaslúženú dávku relaxácie vyrazte do wellness centra. K dispozícii je tu vnútorný bazén o rozlohe 52 m², vírivka, sauna a soľná jaskyňa. Dopriať si môžete tiež množstvo druhov masáži a liečebných procedúr.

Cestujete s deťmi?

Na najmenších hostí čaká zábava v detskom kútiku. Pre dospelých je tu zase stolný tenis, futbal a spoločenské hry.

Malachit Medical Spa Hotel ***

Malachit Medical Spa Hotel ***

Staszica 12 , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
GRUPA PTA SP Z o.o. IČ: 368944530


75 76 16 615

hotel@malachit-spa.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 40 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,1 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
4,5 km
Zjazdovka
4 km
Bežkovanie
3,5 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Vodný park Tropikana Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Kostol Wang
Kostol Wang
Westernové mestečko Karpacz
Westernové mestečko Karpacz