Už ste boli pri Baltskom mori? Ak nie, čo tak to tento rok napraviť? Jedno z nám najbližších morí u našich severných susedov stojí rozhodne za návštevu. Apartamenty Kołobrzeg ležia len 50 m od najbližšej pláže a mora a ponúkajú pohodlné ubytovanie v izbách Standard. Čaká vás tiež polpenzia formou bufetu a neobmedzený vstup do wellness s vnútorným aj vonkajším bazénom, vírivkami a saunovým svetom. Pre deti je zase pripravený detský svet Arkalandie.

O ubytovaní

Apartamenty Kołobrzeg sa nachádza v poľskom prístavnom meste Kołobrzeg na brehu Baltského mora. Hlavnou výhodou je ubytovanie v pokojnej a zelenej časti mesta a zároveň priamo pri pláži (50 m). Príjemná promenáda pozdĺž pobrežia vás dovedie k 220 m dlhému mólu (3 km) a ďalej potom k hlavnej dominante Kołobrzegu - ikonickému majáku (6 km), ktorý slúži ako rozhľadňa. Vodné radovánky aj dokonalý relax si užijete v neďalekom aquaparku (1 km).

Keď sa povie dovolenka pri mori, väčšina ľudí si vybaví letoviská na juh od hraníc - a to je veľká škoda. Brehy Baltského mora sú od nás bližšie ako pláže v Taliansku či Bulharsku. Letné teploty sú pritom v posledných rokoch veľmi priaznivé a ľudí na pláži je na severe Poľska v porovnaní s juhom Európy minimum. Pobrežie Kołobrzegu tvorí 12 km dlhá čistá pláž s bielym pieskom. V sezóne si tu môžete prenajať plážové koše, ležadlá a ďalšie potreby na spríjemnenie opaľovania. Deti si môžu prebytočnú energiu vybiť na nafukovacích atrakciách, trampolínach či šmykľavkách. Na občerstvenie slúžia plážové bary a reštaurácie.

V Kołobrzegu je množstvo parkov a zelene, čo v kombinácii s prímorskou atmosférou a množstvom skvelých reštaurácií a kaviarní vytvára dokonalé zázemie pre vašu dovolenku pri mori.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Standard (22 m²). Tie disponujú manželskou posteľou, televíziou, WiFi pripojením, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. Navyše v nich nájdete chladničku a je do nich možné umiestniť jednu prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotelového komplexu je niekoľko reštaurácií. Každé ráno si v jednej z nich pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. V reštauráciách Baltica a Impresija je možné objednávať si špeciality à la carte. Na najvyššom, teda 11. poschodí hotela, je umiestnená otočná kaviareň, kde si môžete vychutnať vynikajúcu kávu, zákusok alebo svoj obľúbený drink s úchvatným výhľadom na Baltské more. Večere pre hotelových hostí majú opäť formu bufetu.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela sú krytý aj vonkajší bazén s detským bazénom, 2 vírivky a saunový komplex s fínskou, infra a parnou saunou. Pre aktívnych jedincov a milovníkov endorfínov je tu fitness centrum. Deň strávený pri mori, výletmi po pamiatkach alebo prechádzkami si môžete spríjemniť pestrou ponukou profesionálnych masáží, zábalov, kúpeľov a ďalších procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravený detský klub. Malí aj veľkí si užijú veľa zábavy v herni so stolným futbalom a play station. Nechýba ani vonkajšie ihrisko či bazénik, ktorý je súčasťou krytého bazéna.

Apartamenty Kołobrzeg

Apartamenty Kołobrzeg

ul. Sułkowskiego 11 , Kołobrzeg
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kat Pro International Sp.z o.o. IČ: 221987699


0048 517 493 024

rezerwacje@apartamentykolobrzeg.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
40 zł/noc (6.11.2023 - 30.6.2024 1.9.2024 - 31.10.2024) a 55 zł/noc (22.6.2024 - 31.8.2024)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
0,6 km
Aquapark
3,8 km