Užite si relax ako nikdy predtým, len 800 m od kúpeľov. V Thermal Park Hoteli Egerszalók **** na vás čakajú vnútorné aj vonkajšie termálne bazény a wellness so saunami. Pochutnáte si na bohatej polpenzii a oceníte aj blízkosť mnohých atrakcií, ako sú kúpele Eger alebo Národný park Bukové hory.

O ubytovaní

Thermal Park Egerszalók **** nájdete v maďarských kúpeľoch Egerszalók, ktoré sa rozprestierajú len kúsok od Egeru a Národného parku Bukové hory. Ubytujete sa tak vo veľmi atraktívnej lokalite na dosah termálnych kúpeľov (800 m) a obľúbených atrakcií regiónu.

Termálne pramene v Egerszáloku vyvierajú z hĺbky 400 m. Ich blahodarnú silu si môžete dopriať pri kúpeli v jednom zo 17 bazénov. Pýchou kúpeľného mestečka je soľný kopec s plochými jazierkami s termálnou vodou (550 m), ktorý pripomína slávnu atrakciu v ďalekom Turecku.

Kúpeľného odpočinku nie je nikto dosť, a tak si nezabudnite naplánovať výlet do neďalekého Egeru (11 km). V kúpeľoch sa vykúpete v 13 bazénoch a vyskúšate množstvo ďalších atrakcií, po relaxe príde na rad prehliadka historickej časti mesta s minaretom a hradom. Na záver sa posaďte do jednej z útulných kaviarní či reštaurácií a dajte si niečo dobré.

Za prírodou a zážitkami sa vydajte do Národného parku Bukové hory (19 km), ktorý vás zaujme svojim nevšedným krajinným rázom. Prejdete sa hustými lesmi, objavíte kvapľové jaskyne a vyšplháte na vrcholy s krásnym výhľadom. Navštívte napríklad vodopád Fátyol (19 km) alebo Údolie krásnej pani.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z elegantných a vkusne zariadených izieb, ktoré vám poskytnú maximálne pohodlie. Na izbe budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom či vaňou, toaletou a umývadlom. K vybaveniu patrí posedenie, písací stôl so stoličkou, televízia, chladnička set na prípravu kávy a čaju a šatníkovú skriňu. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi a klimatizácia.

Na výber máte z niekoľkých variantov.

  • Dvojlôžková izba Standard (30 – 35 m2) sa nachádza na druhom poschodí hlavnej budovy hotela. Je vybavený francúzskou posteľou s nočnými stolíkmi a rozkladacou pohovkou, ktorá poskytne nocľah ďalším 2 hosťom.

  • Dvojlôžková izba Superior (30 – 35 m2) nájdete na prvom poschodí hlavnej budovy. Izba má navyše balkón so záhradným nábytkom a príjemným výhľadom do zelene. Ponúka manželskú posteľ a rozkladaciu pohovku pre ďalších 2 hostí.

  • Apartmány v hlavnej budove na prízemí ubytujú max. 4 osoby. Sú vybavené manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou s 2 lôžkami. Súčasťou apartmánu je kuchynský kút so všetkým vybavením, chladničkou, mikrovlnkou a jedálenským stolom.

  • Apartmány v hlavnej budove na prvom poschodí sú určené buď pre 4, alebo 6 osôb. Sú vybavené manželskými posteľami a rozkladacou pohovkou, ako prístelkou pre ďalších 2 hostí. V apartmáne nechýba kuchynský kút so všetkým vybavením, chladničkou, mikrovlnkou a jedálenským stolom.

  • Apartmány vo vile objavíte v hotelovej vile, ktorá je súčasťou areálu. Na prízemí sa nachádzajú menšie jednopodlažné apartmány (36-42 m²), na poschodí priestrannejšie dvojpodlažné apartmány (48-52 m²). Všetky majú terasu alebo balkón s posedením a výhľadom do zelene. Súčasťou vybavenia je aj kuchynka s chladničkou, mikrovlnnou rúrou a jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je priestranná reštaurácia s terasou, v ktorej sa podáva jedlo po celý deň. Pokiaľ bude strava súčasťou vášho balíčka, zavítate sem na raňajky alebo večere. Počas dňa si môžete vybrať niečo dobré z bohatého menu, ktoré myslia aj na vegetariánov, vegánov a hostí s bezlepkovou alebo bezlaktózovou diétou.

V reštaurácii ochutnáte špeciality maďarskej kuchyne, ktoré sú ale prispôsobené tak, aby podporovali zdravý životný štýl. K jedlu si doprajete tie najlepšie regionálne vína.

Kde budete relaxovať?

V termálnom raji prežijete odpočinok ako nikdy predtým. Tešte sa na hotelové wellness plné atrakcií. Po celý rok sa vykúpete vo vnútorným a vonkajšom bazéne s teplotou 37-39 °C av novom vnútorným termálnom bazéne s teplotou 36-39 °C. Od apríla do októbra je prístupný aj vonkajší bazén s teplotou 27-30 °C.

Okrem bazénov je tu pre váš relax pripravených aj niekoľko sáun. Oddýchnete si vo fínskej saune, v infra saune alebo v parnej kabíne, kde sa rozpustia všetky vaše starosti. Nakoniec si vydýchnete v relaxačných zónach vo vnútri aj vonku.

Liečivá termálna voda v Egerszalóku pochádza zo studne na hranici osady Demjén. Pomôcť môže s kožnými či gynekologickými ťažkosťami a chorobami pohybového aparátu.

Cestujete s deťmi?

Reštaurácia je priamo prepojená s detskou herňou, kde si najmenší hostia užijú veľa zábavy, zatiaľ čo dospelí budú odpočívať v reštaurácii. Nechýba ani vonkajšie ihrisko s trampolínou.

Thermal Park Egerszalók ****

Thermal Park Egerszalók ****

Termál kemping sor 2. , Egerszalók
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Élmények Útja Kft. IČ: 10-09-039559


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 6 500 Ft/noc - iba v apartmánoch na prízemí
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
9 km

Tipy na výlet

Kúpele Egerszálok

Kúpele Egerszálok Tip na výlet

Termálne kúpele Egerszalók, ležiace len 6 km od kúpeľného mesta Eger, sa môžu pochváliť unikátnym prameňom s vápnikovo-horčíkovo-hydrogenuhličitanovou vodou vyvierajúca z hĺbky 410 metrov o teplote 65-⁠69 °C. Miestnou raritou je soľný kopec s jazierkami, ktorý v minulosti sformoval termálny prameň. Na 1900 m² kúpeľov nájdete 17 bazénov, saunový svet a rôzne atrakcie.

Na čo sa v kúpeľoch Egerszalók môžete tešiť?

  • Sedavý bazén s liečivou vodou
  • Perličkový kúpeľ
  • Bazény s rôznymi atrakciami
  • Šmýkačku
  • Bazény pre deti
  • Turecký perličkový kúpeľ
  • Saunový svet (fínske sauny, ruská sauna, biosauna, infrasauna, parná sauna, aromatická kabína a ochladzovací bazény)
  • Aromatizované kabíny
  • Parný kúpeľ
  • Fitness
  • Salón krásy (kozmetika, kaderníctvo, manikúra, pedikúra)
  • Reštauráciu so samoobsluhou, kaviareň a wellness bar

V kúpeľnom oddelení sa využíva tunajšia liečivá voda, ktorá priaznivo pôsobí pri kĺbových a reumatických bolestiach, chorobách chrbtice, kostných zraneniach, deformáciách pohybového ústrojenstva a niektorých gynekologických chorobách.

Celodenný vstup do kúpeľov pre dospelého stojí 4 500 HUF (cca 12,50 €).

Viac informácií
Kúpele Eger
Kúpele Eger
Mesto Eger
Mesto Eger
Národný park Bukové hory
Národný park Bukové hory