Zažite romantiku ako z filmu v Hoteli Stáció ocenenom ako najlepší maďarský 4* hotel roku 2022. Polpenzia, neobmedzený vstup do wellness s rozlohou 1 000 m² s bazénom a ďalšie výhody. Ideálne pre všetkých zamilovaných aj pre rodiny.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Stáció na mňa naozaj zapôsobil a rád ho s čistým svedomím odporučím každému, kto by rád navštívil Budapešť. Je to záruka kvality a navyše za skvelú cenu. Samotná Budapešť je veľmi pekná, prezrel som si centrum mesta, Országház, teda budovu parlamentu, Rybársku baštu a urobil som si aj prechádzku po brehu Dunaja. Vidieť je tu toho ale skutočne veľa, takže sa sem určite budem chcieť ešte vrátiť.” Prečítajte si celú recenziu

Martin Dittert - Obchodný tím
Osobne overené v: Marci 2022

O ubytovaní

Hotel Stáció **** je postavený v štýle luxusnej talianskej vile, obklopený tichou záhradou s romantickým jazierkom. Nachádza sa iba 20 kilometrov od centra Budapešti. Maďarská metropola láka turistov z celého sveta na úchvatné pamiatky, nádhernú architektúru i vynikajúcu gastronómiu. Rozhodne by ste nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, budovy Parlamentu, baziliky svätého Štefana či Rybárskej bašty. Prekrásny výhľad na celé mesto sa vám naskytne z Gellértovej hory. V Budapešti nájdete aj množstvo múzeí, galérií, divadiel a technických pamiatok ako druhé najstaršie metro na svete či Budapeštiansky reťazový most.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej klimatizáciou, WiFi pripojením, minibarom, LCD televízorom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bohatého bufetu. Cez deň si môžete vybrať z menu hotelovej reštaurácie Pipacs. Tešte sa predovšetkým na pochúťky maďarskej kuchyne, stredomorské pokrmy, grilované špeciality a široký výber vynikajúcich miestnych vín. Večer sa tu podávajú večere.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete v hotelovom wellness s rozlohou viac ako 1000 m². Nájdete tu bazén s vyhrievanou vodou, vírivku, sauny (fínsku, infra, parnú), ochladzovací bazénik, tepidárium aj Kneippov chodník. Vybrať si môžete zo širokej ponuky profesionálnych masáží a kozmetických procedúr. Pre športovcov je k dispozícii fitness centrum. Okolie hotela je ideálne pre beh či rychlochôdzu. Neďaleko nájdete tenisové kurty. V hoteli je k dispozícii vybavenie pre stolný tenis, poker, badminton, petanque a šípky.

Niečo naviac

Hotel je ocenený ako Najlepší 4* maďarský hotel roku 2015 a 2022. V roku 2018 navyše získal ocenenie "najzelenší hotel Maďarska" a to predovšetkým vďaka ekologickému prístupu, ako je šetrenie vody, energie, recyklácia a podobne.

Hotel Stáció ****

Hotel Stáció ****

Széchenyi u. 20. , Vecsés
Maďarsko

+36 29 353 053

info@hotelstacio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 990 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
15 km
Vzdialenosť od kúpeľov
17 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
28 km

Tipy na výlet

Budapešť

BudapešťTip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Kúpele v Budapešti
Kúpele v Budapešti
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Tropicarium
Tropicarium