Vydajte sa do Hotela Majerik ***, ktorý leží len 100 metrov od termálneho jazera Hévíz, ku ktorému dostanete vstupenku. Čaká vás ubytovanie v komfortných izbách a tiež chutná polpenzia v hotelovej reštaurácii. Za príplatok si zapožičajte bicykle alebo si doprajte niektorú z wellness procedúr.

O ubytovaní

Hotel Majerik *** leží v centre maďarského kúpeľného mesta Hévíz iba 400 m od slávneho termálneho jazera s kúpeľmi, ktoré patria k najväčším svojho druhu na svete a príležitosť k liečivým kúpeľom tu budete mať po celý rok. Po pobyte v kúpeľoch nezabudnite preskúmať aj samotné mesto Hévíz. Malebné historické centrum s promenádou doslova láka na príjemné prechádzky. Za návštevu stojí najmä Farmársky trh (160 m) s lokálnymi delikatesami alebo architektonicky zaujímavý kostol svätého Ducha (900 m).

Na výlet si zájdite napríklad do blízkeho Keszthely (6 km), tu navštívte nádherný zámok Helios alebo zaujímavé múzeá - napríklad tortúry či vína. Mestečko je priamo na brehu Balatonu, môžete tak odtiaľto vyraziť aj na plavbu loďou. Krásy okolitého Národného parku Balatonská vrchovina pohodlne preskúmate pešo či na bicykli po mnohých turistických trasách. Medzi obľúbené výletné ciele patrí napríklad hrad Sümeg (25,7 km), Chránená krajinná oblasť Malý Balaton (23 km) alebo poloostrov Tihany (65 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba meria 21 m² a má vlastný balkón. K vášmu pohodliu budete mať na izbe k dispozícii televíziu, WiFi pripojenie, chladničku a telefón. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom.

Dvojizbový apartmán je väčší, na 27 m² nájdete samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Nechýba balkón, televízia, WiFi pripojenie, chladnička či telefón. V kúpeľni nájdete vaňu a fén na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete na špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ráno si v hotelovej reštaurácii vychutnáte raňajky vo forme bohatého bufetu. Večer sa tu servírujú večere. Ak dostanete chuť na obľúbený nápoj, vydajte sa do lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Veľkým lákadlom hotela je ponuka masážou vrátane relaxačných, thajských, lymfodrenážnych a ďalších. Pred masážou sa môžete tiež náležite prehriať a uvoľniť v hotelovej saune.

Niečo naviac

V hoteli si môžete zapožičať bicykel, budete tak mať ideálne podmienky na cyklovýlety.

Majerik Hotel ***

Majerik Hotel ***

Ersébet Királyné u. 9 , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Majerik Hotel Kft. IČ: 20-9-077665


+36 20 298 7006

info@majerikhotel.hu

Check In
13:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 2 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
7,6 km