Oblíbené 0

Zatiaľ nemáte žiadne obľúbené ponuky.

  • K ponukám sa môžete kedykoľvek vrátiť
  • Obľúbené ponuky na jednom mieste
  • Upozornenie na zmeny v ponukách

Osobne overené: Recenzia pobytu v luxusnom kaštieli s wellness v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa

Vydajte sa spolu s Ivou z marketingového tímu Travelkingu na Vysočinu. Konkrétne do nádherného zámockého Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa. Ako hodnotí cestu, ubytovanie, stravu a wellness? To si môžete prečítať v podrobnej recenzii.
Osobne overené: Recenzia pobytu v luxusnom kaštieli s wellness v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa

Informácie o pobyte v bodoch:

Kam a ako sme išli?

Začiatok leta sme sa s kamarátkou rozhodli stráviť na Vysočine. Kamarátka oslavovala tridsiatku, a to si zaslúžilo niečo špeciálne. Luxusný zámocký hotel Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE bol pre túto mimoriadnu udalosť jasná voľba. Vyrážali sme autom z Brna a po diaľnici sme na mieste boli za hodinku.

Ako to bolo s parkovaním?

Pred hotelom je k dispozícii parkovisko s dostatočnou kapacitou pre všetkých hostí. Pri zámockej bráne stačí zazvoniť a z recepcie vám otvoria vjazd do areálu. Parkovanie je zadarmo a nie je nutné ho vopred hlásiť.

Kde sme sa ubytovali?

Už na prvý pohľad bolo jasné, že kaštieľ Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE sa právom radí medzi hotelovú špičku Českej republiky. Nachádza sa v malej obci Herálec a po otvorení zámockej brány sa pred nami objavilo nádvorie a zámok obklopený nádherným anglickým parkom. Vyzdvihnúť musím hneď niekoľko vecí. Zámok je priestranný a má vysoké stropy, takže je zážitok sa len prechádzať po chodbách. Nazrela som do niekoľkých izieb a každá z nich bola výnimočná. Naozaj si budete pripadať ako v rozprávke!

Nikde som nezažila tak príjemný personál ako v Chateau Herálec. Bolo vidno, že zamestnancov práca baví, čo v kombinácii s unikátnym prostredím dotváralo atmosféru k dokonalosti. Všetko je luxusné, ale aj keď bežne nejazdíte do päťhviezdičkových hotelov, nebudete si pripadať nepatrične.

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

Jedlo bolo naozaj dokonalé. Večeru sme si dali v zámockej reštaurácii, kde sú ceny síce vyššie, ale zodpovedajúce kvalite. Za lokálne suroviny a profesionálnu prípravu si veľmi rada priplatím. Vrelo odporúčam kulajdu, lepšie som nejedla! A veľmi ma potešili aj raňajky, ktoré boli súčasťou nášho pobytového balíčka. Podávajú sa à la carte, aby si každý mohol užiť čerstvé jedlo. Pochutnali sme si napríklad na vynikajúcich miešaných vajíčkach, lievancoch, syrovom tanieri a ovocnom šaláte. Keby som mohla, raňajkujem tam ešte teraz!

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Súčasťou hotela je luxusné wellness centrum so štyrmi druhmi sáun (fínska, bylinková, infra, parná), krásnym vnútorným bazénom a odpočivárňou. Všade nájdete prírodnú francúzsku kozmetiku značky L’Occitane, ktorú si zároveň v hoteli môžete aj zakúpiť. Súčasťou balíčka na Travelkingu je tiež polhodina vo vírivke s fľašou prosecca. Vo wellness sme boli s kamarátkou väčšinu času samy. Takto si predstavujem dokonalú relaxáciu. V spa centre je možné si dopriať aj rôzne procedúry, masáže a pleťové ošetrenia. Aj tu bude vašu pokožku rozmaznávať kozmetika L’Occitane.


Záverečné hodnotenie pobytu v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE

„Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa je miestom, ktoré má všetko. Počas pobytu v unikátnom prostredí sme sa cítili výnimočne, ale vôbec nie nepatrične. Tak milý personál som v Česku nezažila. Naozaj každý robil svoju prácu rád a bolo to vidno. O dokonalý odpočinok sa postaralo wellness centrum s nádherným bazénom, niekoľkými druhmi sáun a kúzelným silencáriom. A k tomu bola všade k dispozícii moja milovaná kozmetika L’Occitane. Dopriali sme si aj jedinečný zážitok v podobe polhodinovej relaxácie v privátnej vírivke v zámockej vežičke s fľašou prosecca. V Chateau Herálec si zakladajú na kvalitnom spánku - posteľ s baldachýnom, pevný matrac a výber z niekoľkých vankúšov. A to jedlo? Keby som mohla, raňajkujem tam ešte teraz!“


👍Pobyt v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE bol osobne overený Ivou, členkou tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 27. 9. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň