Ubytovanie na zámku nie je len pre šľachtica, teraz si ho môžete dopriať aj vy. Užite si s partnerom luxusný pobyt v okolí Havlíčkovho Brodu v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE. Skvele sa o vás postarajú hneď po príchode - welcome drinkom a ovocím z miestneho sadu v izbe. Starostlivosť o vás pokračuje v luxusnom wellness s vírivkou pre dvoch a fľašou Prosecca k tomu. Samozrejmosťou sú bohaté raňajky s produktmi najmä z lokálnych zdrojov, večere si prípadne môžete doplniť jedným zo skvelých vín z miestnej rozsiahlej zbierky. Chateau Herálec je umiestnený v okolí rôznych zaujímavých miest, kam sa buď môžete prejsť, alebo si zapožičať kabriolet a urobiť si pekný výlet.

O ubytovaní

Nechajte sa rozmaznávať v jednom z najkrajších romantických zámkov Česka, v Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE. Ten leží v nádhernom prostredí anglického parku z 18. storočia neďaleko Havlíčkovho Brodu. Zhruba 20 km od hotela sa nachádza mesto Jihlava, kde môžete navštíviť miestny ZOO, aquapark alebo zábavný park Robinson. V zime si užijete lyžovanie v jednom z blízkych stredísk, napríklad v Ski areáli Svetlá nad Sázavou - Kadlečák (24 km), Ski areáli Šacberk (20 km) alebo lyžiarskom areáli Křemešník (25 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 19 dizajnových izieb, ktoré sú zdobené replikami historických obrazov. Vyberať môžete z izieb typu Standard, Luxury alebo Grande Luxury Suite. Vo všetkých izbách si užijete úplné súkromie, pokoj, exkluzívny servis a luxus päťhviezdičkového hotela. Nájdete tu televíziu s plochou obrazovkou, minibar, príslušenstvo na prípravu čaju a kávy, modernú kúpeľňu s mäkučkými županmi a prezuvkami.

Izby Standard merajú 31-54 m² a sú vhodné pre 2 osoby s možnosťou 1 prístelky. Izby Luxury sú priestrannejšie (43-75 m²) a tiež ubytujú 2-3 hostí (s využitím 1 prístelky). Naozajstný komfort si potom užijete v priestranných izbách Grande Luxury (60-79 m²), ktoré okrem 2 klasických lôžok umožňujú až 2 prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Chateau Herálec si môžete dopriať delikátnu zámockú gastronómiu prevažne z čerstvých lokálnych surovín, bez chemických prísad a zbytočných aditív. Jej súčasťou je aj bar, skvelé miesto na večerný pohár, a zároveň aj vínna „pivnica“ s unikátnou zbierkou značkových francúzskych vín z oblasti Bordeaux.

Kde budete relaxovať?

V luxusnom wellness nájdete veľký krytý bazén pod starobylým klenutým stropom, fínsku saunu, bylinkovú saunu, infrasaunu, parný kúpeľ, posilňovňu i odpočinkovú zónu. Môžete sa tu tiež zrelaxovať pod šikovnými rukami skúcených masérov, a to aj v páre. Pre nadšencov golfu tu môžete využiť hotelový golfový simulátor, pre chvíľky pokoja zase knižnicu s krbom.

Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE

Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE

Herálec 1 , Herálec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Malý zámeček s.r.o. IČ: 47900750


+420 569 669 111

reception@chateauheralec.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
20 km
Bežkovanie
20 km

Tipy na výlet

Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod Tip na výlet

V meste jednoznačne navštívte historické námestie, kde nájdete napríklad dom žurnalistu a spisovateľa Karla Havlíčka Borovského, v ktorom dnes môžete navštíviť múzeum. V renesančnom štíte Starej radnice nájdete kostru Hnáta, ktorý podľa povesti zradil mesto a otvoril bránu jihlavskému vojsku. Štáflova bašta, stredoveká drevená chalupa, zase patrí k najstarším dochovaným stavbám tohto typu v Česku. Na prechádzku si vyberte park Budúcnosť, ktorý sa nachádza len kúsok od centra. Nájdete tu niekoľko rybníkov, vodopád, altánok a radu vychádzkových ciest. Na park nadväzuje rad cyklotrás. V lete nevynechajte návštevu vonkajšieho kúpaliska s niekoľkými bazénmi. Toto mesto s bohatou históriou, kaviarňami, pivovarom Rebel, zimným štadiónom aj bazénom so slanou vodou tak rozhodne stojí za návštevu.

Viac informácií
Bazilika sv. Prokopa v Třebíči
Bazilika sv. Prokopa v Třebíči
Telč
Telč
Humpolec
Humpolec