Doprajte si úžasnú dovolenku na chorvátskom pobreží! V Hoteli Katarina **** na vás čaká krásna, moderná izba s klimatizáciou, bohatá polpenzia a veľký bazénový komplex priamo na brehu mora. Navyše budete len cca 5 minút chôdze od pláže a kúsok od Crikvenice – letoviska plného zážitkov. A vyraziť môžete aj s deťmi, tie majú do 12 rokov pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Moderný Hotel Katarina **** sa nachádza na kraji chorvátskeho letoviska Selce, neďaleko Crikvenice a len pár minút chôdze od pláže. Ide o ideálne miesto na dovolenku plnú kúpania, vodných športov, gastronomických zážitkov i zaujímavých výletov. Kúsok od hotela nájdete pláže Jadranka (500 m) a Polača (300 m), kostol svätej Kataríny, plážové detské ihrisko, rovnako ako zaujímavé reštaurácie, bary a kaviarne.

Milovníci kultúry a histórie môžu vyraziť do neďalekej Crikvenice (2,6 km), kde sa počas leta koná množstvo podujatí, festivalov, koncertov a výstav. Veľkým lákadlom je napríklad „Rybársky týždeň“, počas ktorého celé mesto ožije historickou atmosférou a mnohými sprievodnými akciami. Za videnie stojí aj kláštor Paulinov, starý mlyn Toš v olivovom háji, veľké akvárium alebo mestské múzeum.

Za krásnymi výhľadmi vystúpite na horu Kotor (3,4 km) a za prírodnými krásami sa vydajte do národného parku Risnjak (49,4 km), preskúmajte husté lesy, úzke tiesňavy alebo horský masív Gorski kotar. Pokoriť môžete aj najvyššie vrcholy Veliki Risnjak a Snjěžnik. K návšteve láka aj ostrov Krk, na ktorý sa dostanete loďou, alebo aj autom po moste (17,7 km). Navštívte napríklad mestečko Vrbnik, preslávené unikátnym bielym vínom vrbnička žlahtina, alebo populárne letoviská Baška, Krk, Malinska a Njivice.

More a pláže

Len pár krokov od hotela na vás čakajú pláže Jadranka (500 m) a Polača (300 m). Jadranka je menšia betónovo-kamienková pláž bez ďalšieho zázemia. Kamenistá Polača s okruhliakmi ponúkne kaviareň, rýchle občerstvenie a detské ihrisko. Obe pláže sú s pozvoľným zostupom do mora.

Medzi obľúbené pláže letoviska Selce patrí aj Poli Mora (900 m), na ktorú nadväzuje pláž Rokan. Obe sú piesočnato-kamienkové a za čistotu mora i prostredia získali prestížne ocenenie Modrej vlajky. Na oboch plážach nechýba dôležité zázemie - občerstvenie, kabínky na prezlečenie, toalety či požičovňa ležadiel a slnečníkov. Vďaka pozvoľnému zostupu do vody sú obe pláže skvelé pre rodiny s deťmi, pri pláži Rokan navyše nájdete nafukovacie vodné atrakcie.

Niekoľko skvelých pláží ponúkne aj neďaleká Crikvenica. Oddýchnuť si môžete napríklad na Mestskej pláži (Gradska plaža; 3,2 km) s kamienkami a hrubším pieskom alebo na pláži Podvorska (1,9 km), ktorá je vhodná aj pre psíkov. Zaujme okrem iného unikátnym psím barom Monty's dog beach & bar. Všeobecne sú pláže v Crikvenici skvele udržiavané, s pozvoľným zostupom do vody a poskytujú komfortné zázemie vo forme spŕch, toaliet, prezliekacích kabínok, požičovne ležadiel a slnečníkov či občerstvenia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernej, dizajnovo krásnej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, klimatizáciou, WiFi pripojením, televíziou, minibarom a trezorom.

  • Izba Superior s francúzskym balkónom je vybavená dvojlôžkovou posteľou a rozkladacou pohovkou, z veľkých okien sa vám naskytne výhľad na mesto.

  • Izba Superior s balkónom zahŕňa dvojlôžkovú posteľ, leňošku, písací stôl a vonkajšie posedenie na balkóne. Výsadou je krásny výhľad na more.

Na čom si pochutnáte?

Moderná reštaurácia hotela vás pohostí výberom regionálnych špecialít, stredomorskej kuchyne a medzinárodných pokrmov. Nechýbajú osviežujúce nápoje, ktoré si môžete dať v reštaurácii alebo pri bare s terasou.

Kde budete relaxovať?

Dominantou hotelového areálu je veľký bazénový komplex s plochou 1 000 m² priamo na brehu mora, kde si užijete zábavu v bazénoch plných slanej vody, relax na ležadle alebo občerstvenie pri plážovom bare.

Súčasťou hotelovej budovy je navyše moderné wellness centrum s krytým bazénom so slanou vodou, vírivkou, parnou saunou, fínskou saunou, bio saunou, relaxačnou zónou s výhľadom do stredomorskej záhrady a pestrou ponukou masáží a procedúr.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú zábavu nielen na pláži a pri vonkajšom bazéne, ale aj vo vnútornej detskej herni, kde sa v sezóne odohráva aj program pod vedením skúsených animátorov.

Niečo naviac

Hotel sa môže pochváliť prívlastkom „pet friendly“, na vašich štvornohých miláčikov tu čakajú chorvátske maškrty bez konzervantov a pridaných látok, najpohodlnejšie anatomické pelechy vyrobené v Európe, bambusové misky a aromaterapeutické mydlá s esenciou z čajovníka trávy na umytie labiek. Majiteľov zase iste poteší valček na odstraňovanie chlpov z oblečenia.

Hotel Katarina ****

Hotel Katarina ****

Mihovila Jeličića 14 , Selce
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je chorvátske mesto, ktoré vyrástlo na základoch pôvodnej rímskej vojenskej základne. Crikva znamená kostol a mesto bolo pomenované podľa tunajšieho kláštorného kostola. Tzv. Crikvenická riviéra sa tiahne od Jadranova na severe cez Dramalj pri Crikvenici a vlastnej Crikvenici ďalej na juh až k letovisku Selce. Z prístavu v meste vyplávajú lode a lodné taxi na ostrov Krk. Počas leta sa v meste konajú kultúrne podujatia, organizuje sa tu napríklad Hudobná noc alebo Rybí festival. Nie je teda divu, že si toto miesto obľúbili turisti pre svoje nočné zážitky.

Viac informácií
Národný park Risnjak
Národný park Risnjak
Aquaparky v Chorvátsku
Aquaparky v Chorvátsku
Ostrov Krk
Ostrov Krk