Užite si príjemnú dovolenku v Apartmánoch Bačić. Od pláže budete len pár krokov a vďaka záhrade a vonkajšej terase si môžete do sýtosti užívať pôsobivé výhľady a krásnu okolitú prírodu. Klimatizácia vám umožní vyspať sa do ružova a k dispozícii budete mať aj plne vybavenú kuchyňu.

O ubytovaní

Apartmány Bačić nájdete v chorvátskom letovisku Karlobag, na hranici severnej Dalmácie. Hoci ide o malé mestečko s cca 1000 obyvateľmi, nudiť sa tu rozhodne nebudete.

Len pár minút od apartmánu leží pláž Zagreb (400 m), k ďalšej obľúbenej pláži, Tatinja dôjdete asi za 12 minút. Pláže v letovisku sú upravené, väčšinou majú betónové mólo na bezpečný zostup do mora. Voda je čistá a užijete si tu nielen kúpanie, ale aj rôznorodé vodné športy.

Cez 1,8 km široký Velebitský prieliv sa dostanete na ostrov Pag (19,6 km), ktorý patrí k najväčším ostrovom na Jadrane a je známy pre svoju tradíciu v produkcii soli a rybolovu. Väčšina ostrova je pokojná, nájdete tu ale aj legendárnu pláž Zrće (28,4 km), známu pre svoje nikdy nekončiace párty.

Pokiaľ sa od apartmánu vydáte na opačnú stranu, smerom do vnútrozemia, môžete si urobiť výlet k pohoriu Velebit (17,2 km) s mnohými turistickými trasami. Autom sa z Karlobagu navyše pohodlne dostanete k niekoľkým národným parkom - Paklenica (56,2 km), Severný Velebit (78,2 km) a Plitvické jazerá (101 km).

Určite si urobte aj prechádzku po meste, uvidíte tu kapucínsky kláštor s kostolom sv. Jozefa (350 m) alebo pozostatky pevnosti Fortica (1 km) so stredomorskou záhradou. Navštíviť môžete tiež okolité letoviská, napríklad Priznu (15 km), odkiaľ vyrážajú trajekty na ostrov Pag alebo Jablanac (31,5 km) so školou potápania.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnom, klimatizovanom Apartmáne typu 2 s veľkosťou cca 28 m². Izba je dvojlôžková, ale umožňuje aj prístelku. K dispozícii budete mať kúpeľňu so sprchovacím kútom, plne vybavenú kuchyňu, televíziu a WiFi pripojenie.

Za príplatok môžete zvoliť väčší Apartmán typu 1, ktorý meria cca 42 m² a je vhodný až pre 4 osoby. Samozrejme ani tu nechýba vlastná kúpeľňa, vybavená kuchyňa, klimatizácia, televízia a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka kuchyni so všetkým potrebným vybaveným si môžete chutné jedlo pripraviť rovno v apartmáne, kedykoľvek budete chcieť. Ak preferujete jedlo v reštaurácii, v okolí nájdete niekoľko populárnych podnikov. Napríklad Bistro Adriatik (80 m) alebo Nautilus Beach Bar (450 m).

Apartments Bačić

Apartments Bačić

Punta 12 , Karlobag, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Delfa Bačić IČ: 29292168213


+385 992 101 423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,8 km

Tipy na výlet

Karlobag

KarlobagTip na výlet

Karlobag je malebné letovisko na brehu Jadranského mora. Leží priamo oproti ostrova Pag, od ktorého je oddelený 1,8 km širokým Velebitský prielivom. Neďaleko za mestečkom sa dvíhajú vrcholy pohoria Velebit, ktoré je jediným miestom v Chorvátsku vyhláseným za svetovú biosferickú rezerváciu UNESCO. Vďaka tomu ponúka Karlobag ideálne podmienky na kombinovanie dovolenky pri mori s horskou turistikou.

Letovisko je malé a veľmi pokojné, prekvitať začalo až v posledných rokoch po uzavretí trajektového prístavu. More je tu čisté a pláže pozdĺž pobrežia sú nedávno vynovené. Väčšinou tu nájdete betónové móla s upravenými vstupmi do vody. Samozrejmosťou je skvelé zázemie na prevádzkovanie vodných športov, ako sú jachting, windusrfing, potápanie či šnorchlovanie.

Kvôli vojnovej minulosti nie je v Karlobagu mnoho pamiatok. Nájdete tu napríklad kapucínsky kláštor s kostolom svätého Jozefa zo začiatku 18. storočia, v ktorom sa nachádza malá zbierka cenných predmetov a knižnica. Ďalej sú tu pozostatky stredovekého hradu nad mestom, južne od Karlobagu sa nachádzajú zrúcaniny hradu Vidov a kostola sv. Víta.

Viac informácií
Ostrov Pag
Ostrov Pag
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Národný park Severný Velebit
Národný park Severný Velebit