Užite si krásnu dovolenku na dosah prírodných aj kultúrnych pamiatok s vysokým komfortom! Ubytujte sa v Boutique Hoteli Corso ****, kde na vás čakajú nielen štýlové izby, ale aj raňajky formou bufetu. Na výlet môžete vyraziť do Prahy, na hrad Karlštejn alebo preskúmavať prírodu Českého krasu.

O ubytovaní

Boutique Hotel Corso **** sa nachádza v obci Řevnice, na kraji chránenej krajinnej oblasti Český kras, neďaleko Prahy a Karlštejna.

Okolie je doslova rajom pre turistov aj cykloturistov. Vydajte sa po značených trasách k zrúcanine hrádku Karlík (4,8 km), na hrad Karlštejn (6,3 km) alebo k lomom Velká a Malá Amerika (8,5 km). Nádherné výhľady do širokého okolia sa pred vami otvoria na vyhliadke Hvíždinec (3,9 km). Obľúbeným výletným cieľom je tiež chránená krajinná oblasť Český kras (3 km) a jej súčasť národnej prírodnej rezervácie Koda (10,5 km).

V lete príde vhod prírodný biotop v Radotíne (12,5 km) a ochladiť sa môžete aj v podzemí, pri prehliadke Koněpruských jaskýň (14 km), ktoré sú najdlhším jaskynným systémom v Čechách, alebo pri exkurzii do Chrustenickej šachty (15,5 km), kde sa ukrýva zhruba 600 metrov sprístupnených chodieb bývalého 8. poschodia bane s necelým kilometrom koľají s banským rozchodom 450 ma niekoľko stoviek exponátov banskej techniky.

Vyraziť môžete aj do historického centra Prahy, vzdialeného cca 27 km. Pri návšteve českého hlavného mesta nesmiete vynechať Staromestské námestie so slávnym orlojom, Karlov most, Pražský hrad a ďalšie významné monumenty. V zime si potom nenechajte ujsť kúzelné vianočné trhy na niekoľkých pražských námestiach, ktoré patria k najkrajším v Európe.

Kde budete spať?

Izby Hotela Corso **** sú citlivo zrekonštruované a naozaj krásne. V každej budete mať k dispozícii klimatizáciu, trezor, chladničku, rýchlovarnú kanvicu a kúpeľňu.

  • Izba Anka meria 18 m² a je umiestnený v historickej časti budovy. V izbe nájdete manželskú posteľ a kreslo na posedenie. Kúpeľňa je vybavená sprchou.

  • Izby Superior 11, 12 a 13 s plochou 36 m² ponúknu manželskú posteľ alebo oddelené jednolôžka, písací stôl, stolík s posedením a kúpeľňu so sprchovacím kútom. Nájdete ich v novšej časti hotela.

  • Izba Deluxe Ladislav, umiestnená v historickej časti budovy, je veľká 43 m² a vybavená manželskou posteľou, posedením a kúpeľňou s vaňou.

  • Izba Deluxe Antonín (31 m²) sa nachádza v historickej časti budovy a k jej vybaveniu patrí manželská posteľ, písací stôl a pohovka na posedenie. Zaujímavosťou je netradičná sprcha priamo v izbe.

  • Izba Eduard meria 40 m² a nájdete ho v historickej časti hotela. V izbe je manželská posteľ, pohovka na posedenie a netradičná sprcha priamo v spálni.

  • Rodinná izba Ignát s plochou 45 m² je umiestnená v podkroví a je mezonetová. V izbe nájdete manželskú posteľ, 2 samostatné jednolôžka, posedenie a kuchynský kút. V kúpeľni je sprcha.

  • Rodinná izba Marie meria 50 m², je mezonetová a nachádza sa v podkroví. Okrem manželskej postele v ňom nájdete 2 jednolôžka, posedenie, kuchynský kút a kúpeľňu s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú raňajky formou bufetu s ponukou pečiva, syrov, údenín, sladkých pokrmov a studených aj teplých nápojov. Na dobré jedlo či rezné pivo si môžete zájsť aj do neďalekého Pivovaru (210 m).

Boutique Hotel Corso ****

Boutique Hotel Corso ****

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 2 , Řevnice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Corso Gastro, s.r.o. IČ: 07117434


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
31,3 km

Tipy na výlet

Český kras

Český kras Tip na výlet

Pestrá a rozmanitá krajina, ktorá je tak krásna, že musí očariť každého. Český kras nájdete juhozápadne od Prahy smerom k Berounu. Ide o krajinu s množstvom lesov, krasovými kaňonmi, roklinami, jaskyňami a množstvom zvierat a rastlín. Oblasť bola roku 1972 vyhlásená za chránenú krajinnú oblasť a to na rozlohe 130 km2.

Hrad Karlštejn
Hrad Karlštejn
Praha
Praha
Koněpruské jaskyne
Koněpruské jaskyne