Vydajte sa na parádny pobyt neďaleko Plzne a užite si ubytovanie v Hoteli Panský dům *** s výbornou polpenziou a ubytovaním v izbe Standard či izbe s vírivou vaňou (podľa vašej voľby). Čakajú na vás aj vstupenky do Múzea južného Plzeňska.

O ubytovaní

Hotel Panský dům *** sa nachádza v príjemnej obci Blovice 20 km južne od Plzne. Len niekoľko minút chôdze od hotela sa nachádza zámok Hradiště s krásnym zámockým parkom a Múzeum južného Plzeňska (500 m). Na výlety pešo alebo na bicykli sa môžete vydať napríklad na zrúcaniny hradov Vlčtejn (5 km) alebo Radyně (17 km), na zámok Kozel (20 km) alebo na vodný hrad Švihov (30 km). Neďaleké mesto Plzeň (23 km) vás prekvapí pestrou turistickou ponukou, zaujímavými podujatiami a pohodovou atmosférou. Navštíviť môžete slávny pivovar Pilsner Urquell s pivovarským múzeom, krásne historické centrum s barokovými a renesančnými domami alebo katedrálu sv. Bartolomeja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. V Plzni nájdete aj Múzeum bábok alebo interaktívnu vedecko-technickú expozíciu Techmania Science Center (30 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami, vlastnou kúpeľňou so sušičom vlasov, chladničkou, televízorom a WiFi pripojením.

Vo Wellness izbe s vírivou vaňou sa môžu ubytovať maximálne 2 osoby na pohodlnej manželskej posteli. Dominantnou izby je vlastná kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, kde si môžete vychutnať luxusné chvíle relaxu. K dispozícii je tiež televízor, WiFi pripojenie, chladnička a sušič vlasov.

V Trojlôžkovej izbe Standard nájdete tri samostatné jednolôžkové postele. Vybavenie zostáva rovnaké ako v ostatných štandardných izbách, takže nebudete ochudobnení o WiFi pripojenie, televízor, chladničku ani vlastnú kúpeľňu, v tomto prípade so sprchovým kútom.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí sa nachádza reštaurácia so záhradnou terasou. Každé ráno si tu môžete vychutnať bufetové raňajky. Počas dňa si môžete objednať jedlo z jedálneho lístka. Večere pre hotelových hostí majú formu servírovaného trojchodového menu s možnosťou výberu.

Cestujete s deťmi?

Pobyt si užijú aj malí hostia, pre ktorých je k dispozícii detské ihrisko.

Hotel Panský dům ***

Hotel Panský dům ***

Masarykovo nám.22, , Blovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Panský dům Blovice s.r.o. IČ: 28208412


+(420) 602 254 664

pansky.dum@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
40 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Klatovy
Klatovy
Vodný hrad Švihov
Vodný hrad Švihov
Hrad Klenová
Hrad Klenová