Z Dolní Moravy si okrem fotiek a zážitkov zo Chodníku v oblakoch či bobovej dráhy budete možno odvážať aj autogram alpského lyžiara a teraz trénera Ester Ledeckej. Ondřej Bank je totiž spoluvlastníkom Penziónu Na Rozcestí. Sám ho aj navštevuje, a tak slávneho lyžiara možno stretnete pri raňajkách alebo večeri. Deti zase nadchne Mamutíkův vodný park a detské ihrisko.

Vedeli ste, že...?

Spolumajiteľom penziónu Na Rozcestí je Ondřej Bank, ktorý ho pravidelne navštevuje. Okrem fotografií a zážitkov z Chodníka v oblakoch či bobovej dráhy si môžete odniesť aj autogram alpskej lyžiarky a trénerky Ester Ledeckej.


O ubytovaní

Štýlový Penzión Na Rozcestí sa nachádza na Dolnej Morave, neďaleko Kralického Sněžníka a poľských hraníc. Lyžiarske stredisko Dolní Morava je skvelým miestom na pobyt, pretože do lyžiarskeho strediska môžete v zime vyraziť priamo na lyžiach. Areál U Slona sa nachádza hneď vedľa ubytovania a počas celého roka si môžete vychutnať aj adrenalínovú 1,6 km dlhú bobovú dráhu. V zime vás potešia 2 nové štvorsedačkové lanovky, kotvové vleky a detské centrum.

Ale aj po zvyšok roka budete mať čo robiť, preto navštívte rozhľadňu Klepáč (5,2 km), ktorá sa nachádza priamo na česko-poľskej hranici a poskytuje vám skvelý výhľad na obe krajiny. Môžete sa tiež prejsť po Stamichmanovej náučnej trase (2,1 km) s 10 zastávkami alebo sa vydať k vodopádu na Hlubokom potoku (3,5 km). Dobrodruhovia môžu tiež vystúpiť na visutý most Sky bridge 721 (6,1 km) alebo na Chodník v oblakoch (4,5 km), ktorý vedie vo výške 55 metrov a ponúka niekoľko adrenalínových atrakcií.

V lete si deti môžu užiť úžasný Mamutíkov vodný park (1,5 km) s množstvom atrakcií. Vybrať sa môžete aj na kúpalisko v Jablonnom nad Orlicí (28 km) alebo do Acrobat Parku Štíty (23,8 km). Postavil ho olympijský víťaz Aleš Valenta a vyskúšať si tu môžete skoky na lyžiach alebo snowboarde z vodného mostíka. Nachádza sa tu aj malé wellness centrum.

Kde budete spať?

Penzión ponúka 16 izieb s 2 až 4 lôžkami, v niektorých z nich je možné umiestniť prístelku. Všetky izby sú vybavené samostatnou kúpeľňou s WC, TV, písacím stolom a úložným priestorom. Pripojenie na internet je možné prostredníctvom kábla.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s útulným interiérom, dreveným nábytkom a krbom si môžete vychutnať bufetové raňajky a chutnú večeru. Za pekného počasia oceníte aj vonkajšie posedenie s grilom.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v areáli penziónu k dispozícii vonkajšie ihrisko, kde sa počas dňa výborne zabavia.

Penzion Na Rozcestí

Penzion Na Rozcestí

Dolní Morava 106 , Králíky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr Heš IČ: 68240341


+420 724 877 961

penzionnarozcesti@centrum.cz

Check In
14:00 - 16:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
60 m
Zjazdovka
0,2 km