Pension Radvanice v rovnomennej obci sa nachádza medzi Adršpašsko-Teplickým skalami a Jestřebími horami. V oboch oblastiach nájdete ako krásne turistické chodníky i cyklotrasy. Skromnejšie ubytovanie s polpenziou je skôr pre nenáročných hostí, ktorí si miesto na luxus potrpia na rôznorodé možnosti športového a turistického vyžitia v mieste pobytu.

O ubytovaní

V Jestřebích horách si užijete pobyt plný krásnej prírody, skvelých výletov, príjemnej relaxácie a pohody v Penzióne Radvanice. Nájdete ho v ideálnej polohe v Broumovskom výbežku blízko Adršpašsko-Teplických skál. Navštívte v okolí miesta ako Múzeum bratří Čapků (10 km), Adršpašské skaly (10 km), Teplické skaly (16 km), Broumovské steny (18 km) či vzdialenejší Broumovský kláštor (30 km) a vedzte, že nebudete ľutovať ani jeden výlet. V zime si zalyžujte v najbližšom lyžiarskom areáli Radvanice (1,1 km) alebo sa vydajte spoznať krásnu prírodu na bežkách.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z jednoducho zariadených dvojposteľových izieb, do ktorých je možné umiestniť detskú postieľku. Izby majú zdieľané sociálne zariadenie s ďalšími izbami (oddelené dámske a pánske sprchy a toalety).

Pokiaľ si chcete dopriať väčší komfort zvoľte si variant ubytovania v apartmáne. Apartmány sú modernejšie zariadené a ich súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na vyžiadanie je možné zapožičanie rýchlovarnej kanvice. Apartmány nedisponujú kuchynkou.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou švédskych stolov a trojchodové večere, ktoré si budete môcť vybrať vždy z 2 rôznych jedál, vás budú čakať priamo v penzióne.

Kde budete relaxovať?

Po celodenných športových výkonoch v krásnom CHKO Broumovsko si budete môcť tiež prenajať celú saunu alebo tenisové kurty len sami pre seba.

Cestujete s deťmi?

V priestoroch a okolí penziónu nájdete detský kútik a ihrisko s pieskoviskom, šmýkačkami a detskými domčekmi.

Niečo naviac

Poteší vás aj úschovňa lyží a bicyklov, zahrať si môžete aj stolný futbal alebo biliard.

Pension Radvanice

Pension Radvanice

Radvanice 170 , Trutnov-Radvanice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ROSKAR, s.r.o. IČ: 25794973


+420 603 427 884

pensionradvanice@email.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Prednášková sála
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
1,1 km

Tipy na výlet

Adršpach

Adršpach Tip na výlet

Oblasť okolo Adršpachu patrí bezpochyby k tým najkrajším v Česku. Tento malebný kút nájdete pri hranici s Poľskom na severovýchode Českej republiky. Región je dokonalým miestom na trávenie aktívnej dovolenky. Prebádajte tajuplné skalné mestá, užite si plavbu po skalnom jazierku, ktorú vám svojím vtipným výkladom spestrí miestny prievozník a objavujte miestne pamiatky.

Čo by ste nemali minúť?

  • Adršpašsko-teplické skaly
  • Zrúcaninu skalného hradu Adršpach
  • Adršpašské vodopády

Navštívte tiež skalné mesto na Ostaši a Kočočí skály alebo neďalekej Broumovské stěny. V Broumove stojí za zmienku barokový kláštor, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou.

Viac informácií
Adršpašské skaly
Adršpašské skaly
Adršpašské vodopády
Adršpašské vodopády
Zrúcanina skalného hradu Adršpach
Zrúcanina skalného hradu Adršpach