Do Hotela Antonie **** vo Frýdlante sa budete vracať. Na prvý pohľad vás uchváti jeho futuristická architektúra a luxusné ubytovanie. Gastronomické služby na prvotriednej úrovni v kombinácii s neobmedzeným vstupom do hotelového Wellness&Spa a Šport zóny vytvorí z vášho pobytu v Jizerských horách nezabudnuteľný zážitok.

O ubytovaní

Doprajte si relax v nezameniteľnom dizajnovom boutique hoteli v Jizerských horách. Hotel Antonie **** je menším pokojným hotelom s prekrásnym výhľadom na hory aj mesto Frýdlant a zámok. Rozhľadňa Frýdlant (1,1 km) ponúka skvelý výletný cieľ blízko k hotelu, rovnako ako spomínaný zámok Frýdlant (2,2 km) či Křížový vrch (2,3 km). Ak sa budete chcieť vydať za relaxom, do Lázní Libverda vám to odtiaľto bude autom trvať len necelých 20 minút. Najbližší lyžiarsky areál budete mať vzdialený cca 20 km, a to za hranicami - v poľskom mestečku Świeradów-Zdrój, v Česku ich potom nájdete hneď niekoľko približne 30 km od hotela, napríklad Ski areál Bedřichov.

Kde budete spať?

Všetky izby majú celopresklennú južnú stenu, za ktorou sa nachádza súkromná terasa a na prízemí záhrada. Okrem výhľadu a štýlového nábytku tu nájdete aj klimatizáciu, televíziu, WiFi, minibar a samozrejme vlastnú kúpeľňu so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Reštauráciu, v ktorej sa vám na jazyku budú rozplývať bohaté kontinentálne raňajky a štvorchodové večere, vedie šéfkuchár s medzinárodnými mnohoročnými skúsenosťami. V peknom počasí si užijete posedenie na južnej terase sa tieniacimi plachtami. Ak máte radi víno, navštívte určite hotelovú vinotéku s vynikajúcim Sauvignon Blanc Marlborough z Nového Zélandu.

Kde budete relaxovať?

Vo Wellness & Spa Hotela Antonie **** si oddýchnete od všedných dní vo vírivke, fínskej a infra saune, pare a relaxačnej miestnosti. Neobmedzený vstup budete mať aj do vnútorného bazéna s vodoliečebnými atrakciami a hotelovej Šport zóny s fitness, kde si môžete zahrať squash alebo badminton.

Hotel Antonie ****

Hotel Antonie ****

Zelená ulice 905 , Frýdlant v Čechách
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Antonie Hotels s.r.o. IČ: 28237978


+420 725 836 003

info@antoniehotel.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
21 km
Bežkovanie
10 km